Къде в Пловдив? - 48 тема

• 59 424
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Благодаря на всички отзовали се. Вече имам записан час за Батинков, радвам се че именно за него са част от съветите.Дано и аз остана доволна. Simple Smile

# 556
  • Пловдив
Благодаря на всички отзовали се. Вече имам записан час за Батинков, радвам се че именно за него са част от съветите.Дано и аз остана доволна. Simple Smile

За Батинков съм и аз

# 557
  • Пловдив

За Батинков съм и аз

Peace

# 558
Д-р Кехайова също е добра.

# 559
  • Пловдив
Момичета, знам че е коментирано неведнъж, но не успавам да открия Embarassed
Искам да поръчам пица за вкъщи, а Годзила и Верди са ми скъпички Blush
  bouquet

Можеш да си поръчаш от Пицария Сенди /до Макдоналдс на ВСИ/. Може пица на парче / може и малка пица по желание ....доставката мисля ,че беше 2лв или 2.50
И аз препоръчвам Сенди - работя с тях - доставката им е 2,50 - освен пици имат и много вкусни пилешки продукти - опитайте ги. В сайта им е целия асортимент.

# 560
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив провеждат ли се тренировки по Kangoo Jumps?  https://www.google.bg/search?q=kangoo+jumps&client=ubuntu-br … 2679&tbm=isch

# 561
не, аз търся от два-три месеца  newsm78 ако пък разбереш, че има, свиркай да си направим отбор  Grinning

# 562
  • Пловдив
И аз идвам в отбора!Много са ми забавни тези... не знам как се казват  Mr. Green Скоро търсих инфо,понеже гледах май при Гала едни мацки... но не намерих нищо за Пловдив  Thinking

# 563
Аз ще чакам като започнат с pole dancing Mr. Green

# 564
  • Пловдив
Момичета коментирало е, но .............. сега ми трябва. Къде зареждате тонер касети в района Център и могат ли да се презареждат такива на копирна машина Канон. Знам че с принтерите им не става тази хватка, но да попитам все пак......... Благодаря предварително, Simple Smile

# 565
  • Пловдив
Момичета коментирало е, но .............. сега ми трябва. Къде зареждате тонер касети в района Център и могат ли да се презареждат такива на копирна машина Канон. Знам че с принтерите им не става тази хватка, но да попитам все пак......... Благодаря предварително, Simple Smile
Кой модел е копирната машина?

# 566
  • Пловдив
Тонер касети зареждат преди ПУ, сградата срещу, която се вадят карти има една книжарница.

# 567

Вчера го видях в Торакс!  Peace Не знам дали беше инцидентно или по принцип е там.
Аз ходя при сина му, и като се записвах по телефона казах д-р Кунчев, а те попитаха Христо Кунчев ли? Обади се и питай на регистратурата за по-сигурно.

Мерси.   bouquet

# 568
Момичета, къде на сигурно място мога да дам лаптоп за преинсталация и почистване, по възможност център, кичука нещо такова като район. И какви са цените, ако имате представа?   bouquet

# 569
Скоро давах моя и разпитвах на няколко места - цената е 50 лв. за двете - 20 е почистването и 30 преинсталацията. Мога да дам координати, но ако искаш на лични, че да не се сметне реклама  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт