Отговори
Здравейте , не знам дали темата ми е за тук  , ако не е  моля модератор да я премести!
Имам голям проблем , тази сутрин в кухнята видях мишка и сам в пълен ужас . От сутринта ММ ми търси дупката , но така и не я намира. Как да се отървем от гадинката? Котка не става (имаме малко дете) и затова съм още повече уплашена от мишката . Помислихме да потърсим помощта на  специализирана фирма  с/у вредители , но съседите ни са страшни мърльовци и тях това не ги притеснява #Crazy  Гледах по телевизията реклама на едно устройство  Riddex , моля ви ако някой го е пробвал да каже дали наистина действа. Ако имате и други предложения как да се отървем от мишката , давайте съвети,че ще се побъркам!
Благодаря предварително!

# 1
  • Beyond the stars
При хлебарки ефектът е близо и около нулата  Laughing
За мишката пробвайте капан  Peace

# 2
Ще опитаме и с капан , но не ми се вярва да помогне дори да я изловим, след като съседите също имат мишки и ще идват все нови Simple Smile

# 3
  • София/Севлиево
Аз го взех миналата зима(2012 г. ) , но определено хлебарките останаха вкъщи и викнах човек, който наръси с отрова и от тогава вече нямаме хлебарки, но устройството седи постоянно включено в 1 контакт.Мисля, че не ги убива, а просто излъчва някакви вълни, които ги държат далече от мястото,където е включено, но незнам дали наистина работи.
Мисля, че за мишки също има хора,които ръсят с отрова...Но незнам доколко е безопасно, за хлебарките е безвредна за хората.

# 4
Мисля, че за мишки също има хора,които ръсят с отрова...Но незнам доколко е безопасно, за хлебарките е безвредна за хората.
Неприятното с отровите е, че мишката ще се "завре" някъде, умирайки.
После може и да не я намерите, а ще вони на мърша.
За мишки  върши работа. Взех устройството ново за 13 лв от тук:
http://prodavalnik.com/elektronen-ured-za-borba-s-grizachi-i-nas … ex-plus-i36128781

# 5
PAV1  Благодаря щом действа за мишки ще го поръчвам веднага, а имаш ли представа едно такова устройство за колко голямо жилище е?

# 6
Където го сложихме е бунгало - барака с две стаи.
На упътването пише 150 кв.
Вижте от вашия град дали някой не е пуснал обява в Продавалник-а.
Иначе ги купуват чрез ebay
http://www.ebay.com/bhp/riddex-plus

ПП Сега видях, че живеете във Франция, а аз те препратих към Продавалник.  Embarassed

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 18:06 от Анонимен

# 7
Благодаря, устройството вече е поръчано , надявам се да има ефект:)

# 8
  • Нейде из лудите гори...
Ние от вчера сме с такова устройство, след като видях мишка в кухнята и чувах плъхове по тавана, Горе ръснахме отрова и мъжа ми уби плъх и въпросната мишка... аз естествено съм в някакъв ужас от цялата ситуация, като се има в предвид, че за първи път живея в къща и до сега не съм се сблъсквала с подобни проблеми. Надявам се устройството да работи, препоръча ни го съсед , който е доволен. Хайде дано!

# 9
  • на морския бряг
От 2 години имаме такова устройство в избата и от тогава мишките изчезнаха.

# 10
От 2 години имаме такова устройство в избата и от тогава мишките изчезнаха.

Това е доста обнадеждаващо  Whistling

# 11
  • София
От опит знам, че действа. И на хлебарки.

# 12
От краткия си опит вече знам, че явно на мишки не действа  Sad Не е махано от контакта, а днес за добро утро едно мишче беше в кухнята на закуска  Crossing Arms Май няма да се разкарат по хуманен начин  Tired

# 13
Полза няма, не си харчете парите напразно .
Marsy Green, вземете си котка .

# 14
Да, това е най-логичния вариант, но поне някой от нас да обичаше (харесваше) тези животни... така мисля, че няма да успеем да дадем любов на съществото, а всяко същество я заслужава.... Котката на този етап не е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт