АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • велико търново
ние ве4е пробвахме сок4е от ябълка ама нещо го плюе Simple Smile въпреки това ще настоявам Simple Smile много взе да не слуша Simple Smile върти се много ве4е без моя помощ се обръща по корем и е много дива Simple Smile постоянно си вади бибероната от устата и я държи в ръката а другата ръка я пъха в устата ,направо ме вбесява,а от 2,3 дена като я храня пред телевизора и и остане примерно 20гр и се заплесва по него и забравя да сму4е от шишето...последното мляко едвам и го давам...

# 166
Аз да си кажа и днес- зъбче все още нямаме Sad Продължава да се буди често нощем, но сънят му е по-спокоен от преди.
Иначе и моят много шава:) Вече виждам зор, докато му сменям памперса- постоянно се върти, все нещо иска да докопа, ръцете, естествено- в устата:) Научил се е да пищи и постоянно си показва това умение, за да изрази недоволство.

# 167
  • велико търново
мойта и тя много пищи,като гумена игра4ка е  Grinning  някой път така пищи като малко делфин4е Simple Smile много сладка ама първия път като я 4ух...ме изправи на нокти Simple Smile мисля скоро да и взема бънджи Simple Smile и като я сложа на земята и тя прави малки кра4ки Simple Smile

# 168

HugАз взимам натрошени на Plazmon,много са вкусни,сипвам една пълна супена лъжичка в 240мл АМ,разтваря се веднага и става като шейк,много хубаво става и масово го харесват бебетата Mr. GreenПробвай Peace

teddynm благодаря  Hug ! Днес ги взех, даже му направих едно мляко с тях. Много са вкуснички и аз ги пробвах  fiuuuuuu

# 169
  • гр.Пловдив
A.J много се радвам,че са ви харесали Hug
Днес дадох за пръв път картофено пюренце с морков и голяма драма беше храненето с тая пуста лъжичка...Върти се като шуглава овца,рита,мрънка че не може да гълта бързо като от шишето,накрая се разрева яко и ми дожаля,разредих пюрето и го плъоснах в шишето и си го излочи хайвана лакомо  Weary Пробила съм на едното шише по-голяма дупка за такива случаи,карат ми се,че не било хубаво така,трябвало да свиква с лъжичката и купичката,но явно ще е трудна задача това при нас-яде с лъжичка,но не трябва да е много гладен,когато му давам плодово пюренце между храненията си хапва нормално по няколко лъжички,но дойде ли време за голямото папу-не го търси миличкия...

Вашите бебешони свикнаха ли основно с лъжичката?

# 170
Аз в началото ползвах една лъжица на Бертони,някакъв евтинджос,който взех заради Био Гайята. Нямаше такова стискане на устни Naughty Смених я с една мека силиконова на Nuby и много я хареса,даже си чеше венците с нея  Grinning

# 171
Здравейте мамита,и аз да се присъединя към вас Peace аз родих на 13.08.2013 момиченце,от Бургас съм Simple Smile Да ви питам вие давате ли кисело мляко и от кога?Педито ни каза да започвам да и давам,но аз мисля че е рано...  newsm78

# 172
Мамита ще ми кажете ли лек за зачервено дупе

# 173
Edelwais91, рано е за кисело мляко, аз не бих дала преди десет месеца.
mim992, Бепантен и Судокрем са добри за подсечено дупе.

# 174
 Teddynm, пробвай да му дадеш малко мляко преди пюрето.Колкото да го залъжи и да не е толкова гладен.Не се отказвай да го храниш с лъжичка.В началото им е малко необичайно,но свикват.
Еделвайс,добре дошла  в темичката ни.Защо твоят педиатър бърза да даваш кисело мляко?Добре  е да навърши поне 8 м.
За зачервено дупе аз ползвам домашно приготвен крем от мас и невен.Действа безотказно. /колкото и да я отричат маста/
А тези детски бисквити дето ги давате,те не съдържат ли глутен? Все пак нали не бива да се дава глутен преди 6м.

# 175
Мами, аз май утре ще захранвам Simple Smile Исках в понеделник, че тогава ставаме на 5, но таткото иска да присъства, та утре ще е Simple Smile)
Относно лъжичките, аз досега му давам Вигантола с лъжичка за кафе, а що капки за колики е изпил с такава лъжица, та се чудя дали изобщо да купувам бебешка, така или иначе е свикнал:)
Вие някакъв пробиотик давате ли?

И според мен е рано за кисело мляко. Аз не бих дала толкова рано.

# 176
  • София
Кисело мляко се дава дори след навършена годинка.Може да направи алергична реакция от млякото.
Малчо беше на Лактана био около 4 мес. ама е много скъпа та сега е на Хумана 500гр. 10лв.
Лъжичката която ползвам е съвсем обикновена от сервиз за хранене, четох някъде 4е с "мека" лъжичка си чешат венците (както казва Трикси) а храненето не трябва да се възприема от бебето като игра.

# 177
valian1, има безглутенови на Плазмон, не съм давала аз още, но си спомням още с каката, че някои мами даваха вечер разтворени в млякото.

# 178
Здравейте! Точно тези бисквитки взех,за  които Графиня фон Вайсвурст е дала линк. Тази сутрин му сложих 2 бр. бишкоти в АМ за закуска и пропуснахме оризовата каша. Разтварят се идеално и няма грам едри частици, които да запушат биберона.
Аз като един голям фен на Авент си взех тези лъжички http://www.minimod.bg/65/philips-avent-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B8% … D1%80%D0%BE%D1%8F Доволна съм, детето вече си ги познава и като види лъжичката знае че ще има манджа. Според мен меката лъжичка е по-скоро, за да не нараниш венците на бебето.

# 179
Млякото се въвежда към десетия месец,затова и държавните кухни приемат тогава. Ако в семейството има хора с алергии се чака до годинката. Ние днес ударихме греда с пюрето  Confused Не мога да я разбера,едно и също пюре  веднъж го яде, а друг път не.

Общи условия

Активация на акаунт