АВГУСТовски бебета 2013 - 2

• 28 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Цитат
А дупките на ушите зарастват, не е вярно че стоят за цял живот.
Споделям от личен опит, бях си направила втора дупка на едното ухо преди 5-6 год. Носих обеца около 2-3 месеца и я махнах. Сега все още си ми стои дупка и ако опитам да сложа обеца сигурно ще стане. Сигурно си е до организъм.

# 76
Не бих пробила уши на малко бебе. На каката също не са пробити още. Като стане ученичка и е малко по-осъзната, ще реши.

# 77
  • София
момичета, днес бяхме на консултация - тигър е дълъг 68 см., тежи 7700. успокоих се, че всичко е наред с мерките Simple Smile доки ни даде клизмички, ако три дни нямаме "браво" да си правим клизма...  Confused
аз самата не съм с пробити ушета и се радвам - никога като голяма не ми се е искало да нося нещо, което се закача на дупка в тялото ми   bouquet

# 78
Привет мили мами  Hug
аз толкова отдавна не съм писала,че може би трябва да се запознаем на ново  Blush
но за това е виновен ФБ,въпреки че си чета и тук от време на време.
    за захранването: и ние вече пием сок и от вчера давам на обяд по няколко лъжички зеленчуково пюре,до края на седмицата трябва изцяло да заместим обедното АМ с пюре,после ще включим и плодово пюре,но под формата на шейк (1:1 пюре с АМ),а след това и безглутенова каша.За сега върви чудесно (да чукна на дърво).
   имаме си едно зъбче и чакаме да пробие още някое.
Като цяло Дамян е голяма маймуна,скучно няма как да ми стане.
   за пробиването на ушите,моето мнение е че по-добре докато не разбират и да не помнят,племенницата на мъжа ми още няма дупки на 13 години,защото сега я е страх.

koni1976 за ФБ мисля че май не  само Теди може,а до колкото знам в момента  тя е без комп.,та ако си и писала може да се позабави,че незнам през тел какво и излиза (би трябвало),ако ли не ми пиши (тук или там (Veselina Yoveva)

# 79
  • велико търново
 Grinning аз до сега не съм срещала моми4е или жена да не иска да има обе4ки,има даже някой с по няколко дупки,аз съм била на 3 месеца като са ми пробили ушите,мислех и Анабел да и ги пробия тогава ама по наредба на докторката ще 4акаме пролетта Simple Smile всеки си решава са,племенницата на моя мъж също няма обеци защото зълва ми така е решила като порастне да и си ги пробие сама...и тя също няма обеци както и свекърва ми,аз ще пробия ушите на мойто зай4е а тя ако иска после да ги махне а и ако наистина остават дупките за цял живот не мисля 4е е кой знае какъв проблем Simple Smile

# 80
  • София
здравейте Simple Smile

Ние сме добре - на Елица и поставиха втори прием на двете ваксини Пентаксим и Синфлорикс и милата звук не издаде- много съм горда с нея. Вече е на 5 месеца и тежи 7кг и е висока 65см. Непрекъснато се усмихва и говори на някакъв сложен език Simple Smile. Захранването при нас ще стартира следващият месец със зеленчукови пюрета все още сме само на кърма.

Това е от нас Simple Smile

# 81
Аз ще поизчакам с дупченето на ушичките,според мен това е доста силна болка за едно бебче,нотова си е само мое мнение разбира се.Аз като голяма си направих още една(2)дупка на лявото ухо,ми да ви кажа не съм някоя лигла ама си ме заболя Simple Smile   

# 82
  • гр.Пловдив
здравейте Simple Smile

Ние сме добре - на Елица и поставиха втори прием на двете ваксини Пентаксим и Синфлорикс и милата звук не издаде- много съм горда с нея. Вече е на 5 месеца и тежи 7кг и е висока 65см. Непрекъснато се усмихва и говори на някакъв сложен език Simple Smile. Захранването при нас ще стартира следващият месец със зеленчукови пюрета все още сме само на кърма.

Това е от нас Simple Smile

HugБраво на момичето-истински герой Peace

Като казахте захранване със зеленчкови пюрета,аз си мисля дали не направих грешка,че започнах първо с плодовите +оризова каша /това е изцяло по нареждане на педи/,тя каза,че ще въведе зеленчуковите към петия месец по нейна преценка,но мен ме гложди дали няма да се мръщи и да ги отказва,защото е свикнал все със сладичко newsm78 Shocked Rolling Eyes
От плодовите си знае по 1 бурканче на ден Хип и се облизва за още....Знам ли аз вече

# 83
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша в новата тема.
За захранването: Аз съм решила да сме само на кърма докато навърши 6 месеца и тогава ще почна със зеленчукови пюрета, най-вероятно с картоф, ама има още цял месец дотогава.
За обици няма да и пробивам ушите, като стане по-голяма, ако иска тогава ще я заведа да и ги пробият.

# 84
teddynm на нас педиатъра ни каза точно обратното. След 4-ти месец да започнем със зеленчукови и сега като бяхме на последната консултация каза да започнем и плодовите. За месни нищо не е споменал, може би след 6-ти месец. Моето момче яде абсолютно всичко, до сега нищо не е отказал.
А жълтък от кога мога да дам?

# 85
  • гр.Пловдив
teddynm на нас педиатъра ни каза точно обратното. След 4-ти месец да започнем със зеленчукови и сега като бяхме на последната консултация каза да започнем и плодовите. За месни нищо не е споменал, може би след 6-ти месец. Моето момче яде абсолютно всичко, до сега нищо не е отказал.
А жълтък от кога мога да дам?

Ами жълтък най-вероятно,когато започнеш с месните,те са от една група.Мен друго ме изумява-защо тези педиатри работят по различни схеми,просто ми е супер странно-един ти казва захрани от 4м с пюре от тиква и оризова каша,друг както в твоя случай със зеленчукови,трети настояват изцяло кърмене до припадък до 6м..........аз ли не съм в час и не мога да схвана?!!? #Shocked

# 86
Да, много е объркано това със захранването. Но в крайна сметка съм решила да се придържам към наставленията на педиатъра. След 3-тия месец на бебето бях започнала да му правя прясно изецеден сок от морков или от ябълка, давах му по мъничко и така 2-3 дена. Отидохме на консултация и питах педиатъра дали е редно така, той ми каза да спра, че това е крайно погрешно, не бивало да се дава суров продукт толкова рано. Соковете чак след 6-7 мес., така ми каза той.

# 87
аз също исках да захраня след 4-ти месец тъй като моя дребосък е пернаментно гладен и си мислех че млякото не го засища и след като казах на докторката тя само ме погледна и каза "моля те не давай нищо до 6-ти м. недей разваляй стомаха на детето " на мен ми беше достатъчно и си  избих от главата всякакви каши и пюрета...
ама всеки си решава сам и преценява кое е най-доброто

# 88
  • велико търново
аз към края на 2-рия месец дадох 2 лъжи4ки сок от ябълка по преценка на педито,но много приятелки ми казаха 4е било вредно и аз спрях,докторката каза към 4-ия месец може да по4нем да захранваме така като е на АМ но като станахме на 4 каза да и се оправи кожата и тогава,оправи и се кожата но сега трябвало да и бием ваксината и тогава....само го отлагаме това захранване Rolling Eyes

# 89
  • гр.Пловдив
аз към края на 2-рия месец дадох 2 лъжи4ки сок от ябълка по преценка на педито,но много приятелки ми казаха 4е било вредно и аз спрях,докторката каза към 4-ия месец може да по4нем да захранваме така като е на АМ но като станахме на 4 каза да и се оправи кожата и тогава,оправи и се кожата но сега трябвало да и бием ваксината и тогава....само го отлагаме това захранване Rolling Eyes

#Shocked #Puppy dog Shocked
Странна работа е и това със соковете,аз на Коцето пробвах да му дам в началото на третия,но не му хареса и не желае,нито от ябълка,нито от морков,но да е вредно....... #Crazy

Защо тогава на всички храни,хайде като изключим БГ,че нали тук може да е сбъркана системата,но ХИП,АПТАМИЛ каши,сокове,пюрета-пише,че започват от 4 месец!!!Първи каши,пюренца,сокчета,на всички има етикет ОТ 4 МЕСЕЦ-нали те са си издържани по европейски стандарти?

Общи условия

Активация на акаунт