Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 337
  • 728
  •   1
Отговори
# 480

Страхотни колажи  bouquet

Марта, това в спойлера за размисъл през нощта ли е Grinning Grinning Grinning

Лека нощ и от мен! Heart Eyes

# 481
Ели много ми хареса колажа ти.
Аз не можах да устоя на изкушението да не ви  сложа това сладурче

# 482

Надничаме с един хубав Керим да ви пожелаем лека нощ и приятни сънища.

# 483

Добро утро и успешен ден !

Оставаме и днес в очакване на новини и снимки.

Изборът е двоен - за новото дизи и за филма.

Докато чакаме и "прелистваме" пресата предлагам първата чаша кафе да е от мен.

До после.

Скрит текст:

# 484
 Hug Добро утро!

# 485
  • Бургас
Добро утро Heart Eyes

Скрит текст:
Чакаме си новините Grinning.

# 486
  • Пловдив

Здравейте момичета. Текин и аз ви пожелаваме днес отново да имаме новини. Очакваме си и трейлъри, плакати...

# 487
# 488
  • Пловдив

Поздрав от Керим момичета....

# 489
Добро утро.

# 490
Май и днес няма да има инфо за Енгин,а? Дано излезе поне още един трейлър на проблема,защото аз очаквам зайчето да изскочи от този игрален филм,а не от предстоящия сериал. Hug
Скрит текст:
Имам една молба.Ако някой от вас знае нещо за това индийско Веро което го излъчват по БТВ от 15 часа,да ми пише на лични ако иска де(да не спамим темата),защото ме интересуват някои неща и действия? Thinking
Питах тъщата,която гледа буламачи по 25 часа в денонощие,но тя започна да ми разказва от началото с такъв плам и вдъхновение,че я изтърпях само 3 мин. и спрях да я отразявам.Помъчих се да гледам на запис една серия,но успях да се фокусирам само 5 мин. и се отказах,а ме интересуват живо определени неща.От месец -два колегите коментират този буламач,тананикат си фалшиво някакви индийски маанета, правят се на маймуни,държат се за ушите,клякат и стават като си клатят главите,кикотят се като луди ,а на чистачката в офиса викат Рагини зад гърба и.Та ме интересува,защото понякога усещам че май и мен коментират и бъзикат на основата на тази сапунка и искам поне малко да съм подготвен! Thinking

# 491
Добро утро!

М-р Д, добре,че когато ти четох спойлера не си държах кафето в ръка. Сериозно щеше да ми пострада клавиатурата.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
  • Пловдив

newsm74 Роли, герои - машала....

# 493
С коментари върху персоната и житието на бозавия, ще е по-лесно... но за него си има няколко теми пред замръзване  hahaha

newsm62
А, тая вечер е  горещо в оная тема. Събуждат се. Много новини, снимки от С.П.  Нов трейлър. Интересни мнения.   Трейлърът е впечатляващ. Истинско кино. Реални военни действия.  И на тоя фон, прочувствено любовно писмо. Хубаво като замисъл и като анонс на епохата след валса.
Ех, Клио, ти говориш, без да си гледала нито един филм с Енгин Акюрек, а аз заради теб изгледах въпросния трейлър и за съжаление трябва да те разочаровам. Глас зад кадър/четящ писмо и движеща се перодръжка на фона на батални сцени  е вехт похват в киното. И е желателно този глас да не е толкова равен, вял и немощен, с много шум и лош фон, набива се на очи дисхармонията. „Прочувственост” не усетих.  А баталните сцени не са нищо особено. В тях обикновено участват статисти и каскадьори. Гърмежи, трясъци, кръв се лее от кофите наляво и надясно. Бутафорна кръв, де. Но в малкото кадри тук не видях бойна хореография, не са атрактивни за зрителя. Няма я емоцията на боя. Няма лица, всичко е снимано отдалеч и в гръб. Е, колко изразителен може да е един гръб? /Когато не е на Енгин, разбира се/.  Появата за секунди на главния актьор в близък план също не ме впечатли. Всеки статист може да хвърли граната и да зине с уста. Филмите за войната са пълни с такива сцени. Валсът, сниман отгоре надолу/това е явно някой дубъл, взет от коша с изрезките/ го минимализира, лишава го от емоционално въздействие.
За мен бедата е в липсата на снимков материал и бързането. Ако това е най-атрактивното/нали това се търси в рекламата/ което могат да покажат, лошо, много лошо…Очаквах повече…

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 11:11 от loveofmine

# 494
С коментари върху персоната и житието на бозавия, ще е по-лесно... но за него си има няколко теми пред замръзване  hahaha

newsm62
А, тая вечер е  горещо в оная тема. Събуждат се.

hahaha Joy hahaha
и като е толкова интересно, защо има изписана само страница и нещо в темата на рус левент?  newsm78
ако има трейлър на ЕА ще се изпишат поне 10 страници от раз  yes
ясно е че всички теми за КТ са адска скука,  ooooh!
но тук се обсъжда един много харизматичен и талантлив актьор, казващ се Енгин  thumbsup
хаха а пък за КТ си имате и БТВ, вчера цял ден рекламираха, че ще разискват: защо секссимвола не се е оженил 10 години?   doh
днес ако се поинересувате от това, а не какво се пише в темата за ЕА, сигурно ще се осведомите по наболелия въпрос  Praynig
но това го споделете в темите за КТ..... тук това е спам   newsm57
или по-добре споделете в темата за Новия сериал на Фара, някоя снимка с Енгин от бъдещия им филм, че за това иде реч   Nature Sun With Face
или е страшничко да напишете името му там  newsm43
 newsm10 защото все повече ще се говори за ЕА..... и филм, и сериал

хахаха

smile3535

Общи условия

Активация на акаунт