Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 432
  • 728
  •   1
Отговори
# 315

newsm51

"Красотата е истина и истината - красота"
                           Джон Кийтс, английски поет

# 316
 bouquet
Fantasya, благодаря за обяснението!
 Smile още един сериал ни трябва и ще сме "ти" с турския.

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 19:02 от AureliaFelix

# 317

Е, как да не му вярваш, че наистина го боли?

# 318
  • Пловдив

И как да не му повярваш, че е ядосан.
Скрит текст:

# 319
# 320
„Kara Para Aşk” преведе така :"Любов на черни пари".

Може да е заемка от заглавието на един американски сериал '' Мръсни секси пари'' с У.Б. и Д.С., драма. Парите издигат и разбиват едно семейство. Но,   нямат капацитет да направят подобен филм.
Ще си е сапунка.

# 321

Пихте ли чай или пиете от кафето на Марта?

# 322
КТ с ново гадже, хванат да пие кафе. Чудно ми е, при толкова фенове на ЕА как една негова снимка не се появи. Ей така, докато   се разхожда, в някой МОЛ, на някое летище. Значи, е абсолютно неразпознаваем на улицата.

# 323
КТ с ново гадже, хванат да пие кафе. Чудно ми е, при толкова фенове на ЕА как една негова снимка не се появи. Ей така, докато   се разхожда, в някой МОЛ, на някое летище. Значи, е абсолютно неразпознаваем на улицата.

Какъв е смисъла на всички тези подмятания?Заяждане или просто изпускане на парата?Да не би да са заключени темите за КТ Thinking

# 324

Ех,Clio, голям проблем ти е този Енгин!!  Joy JoyДържанието ти по-скоро показва някаква огромна любов към него,но за съжаление е невъзможно да стане споделена.Жалко!

# 325

Близките планове с Енгин са балсам за душата. Камерата го обича. Сълза в окото, трепване на лицев мускул, емоционални промени… Неговите реакции са много по-важни от репликите…

ПП. Извинявам се, че повтарям снимката, писали сме по едно и също време с Веляна. Но от много глава не боли, нали?

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 21:06 от loveofmine

# 326

Клио, много преди тебе съм задавала тия въпроси, ама няма логичен отговор. Все едно Енгин не живее сред хора, не ходи по улиците, дълги месеци минават без снимка и без инфо. Много е скромен и чок умен, и има дълбока душевност, само тия причини мога да ти изтъкна.

Но мен днес друга новина ме порази:
http://www.ensonhaber.com/kivanc-tatlitug-aylik-260-bin-tl-alacak-2014-01-12.html

КТ взимал 260 000 ТЛ за епизод, за ролята на Курт Сеит!!! Това бил най-високият хонорар сред турските актьори.
Какво се чува за хонорара на Енгин в новото дизи, изтече ли информация? Защо го подценяват нашето момче?

Колкото до заглавието на новия сериал, "Любов на черни пари" няма никакъв смисъл. Може да е ЗА черни пари, Любов срещу пари или нещо подобно. Разбира се, пълна яснота ще имаме след като излезе филмът, но  дори буквалният превод да не е точен, трябва поне да е правилно смислово формулиран.

# 327
  • Пловдив
КТ с ново гадже, хванат да пие кафе. Чудно ми е, при толкова фенове на ЕА как една негова снимка не се появи. Ей така, докато   се разхожда, в някой МОЛ, на някое летище. Значи, е абсолютно неразпознаваем на улицата.

Клио, много преди тебе съм задавала тия въпроси, ама няма логичен отговор. Все едно Енгин не живее сред хора, не ходи по улиците, дълги месеци минават без снимка и без инфо. Много е скромен и чок умен, и има дълбока душевност, само тия причини мога да ти изтъкна.

Но мен днес друга новина ме порази:
http://www.ensonhaber.com/kivanc-tatlitug-aylik-260-bin-tl-alacak-2014-01-12.html

КТ взимал 260 000 ТЛ за епизод, за ролята на Курт Сеит!!! Това бил най-високият хонорар сред турските актьори.
Какво се чува за хонорара на Енгин в новото дизи, изтече ли информация? Защо го подценяват нашето момче?

Колкото до заглавието на новия сериал, "Любов на черни пари" няма никакъв смисъл. Може да е ЗА черни пари, Любов срещу пари или нещо подобно. Разбира се, пълна яснота ще имаме след като излезе филмът, но  дори буквалният превод да не е точен, трябва поне да е правилно смислово формулиран.

Месечно - не на епизод. Разделете сумата на 4 или 5 серии на месец и става ясно. aylık - месечно, ежемесечно.

# 328
Марияна, благодаря, не мога да споря и ще приема уточнението. Но пак е много, в сравнение с други.

Интересно ми е, на каква база определят хонорарите на актьорите.

# 329
  • Пловдив
Марияна, благодаря, не мога да споря и ще приема уточнението. Но пак е много, в сравнение с други.

Интересно ми е, на каква база определят хонорарите на актьорите.

Не.... не е много, но е над средното. А за хонорарите, те, актьорите си знаят - но ние четем и превеждаме каквото излезе. Досега нито един актьор не е цитирал договорираните си хонорари.

Общи условия

Активация на акаунт