Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 384
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
 Hug Добро утро!

# 391
  • Бургас
Добро утро!
Успешна и спорна нова седмица Laughing
Скрит текст:
Емо Чолаков снощи каза: "Че ще е понеделник - понеделник ще е. Но ще е слънчев и топъл". Laughing

# 392
  • Пловдив

Здравейте момичета. Енгин и аз ви пожелаваме новата седмица да е пълна с новини.

# 393

За успешен старт на седмицата един усмихнат Кадир,подходящо облечен

# 394
Шегата настрана, но аз скоро като разговарях с мои познати, които със сигурност
следяха ''Пепел от рози'', те не можеха да си спомнят кой беше Керим. Simple Smile Rolling Eyes
Нищо странно. Това не са фенове, а обикновени зрители. Филмът е за Фатмагюл. ЕА е в  поддържаща роля. Кой ти помни  поддържащите роли? Откога го написах, без да съм гледала филма. Само по заглавието му.

# 395
  • Пловдив

Понеделник - Pazartesi. Кадир ви праща поздрави.

# 396
следяха ''Пепел от рози'', те не можеха да си спомнят кой беше Керим. Simple Smile Rolling Eyes
Нищо странно. Това не са фенове, а обикновени зрители. Филмът е за Фатмагюл. ЕА е в  поддържаща роля. Кой ти помни  поддържащите роли? Откога го написах, без да съм гледала филма. Само по заглавието му.
Да - придържаше Фатма да не изпадне от зрителското внимание и чак сценаристките се видяха в чудо - уж филмът за Фатма, а зрителите обикнаха повече Керим. Ха-ха-ха! И във втори сезон поограничиха присъствието му, за да могат да защитят "каузата" си...
Трудно е за разбиране,  като не си гледала филма... Всъщност кой филм си гледала с Енгин Акюрек?

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 10:03 от loveofmine

# 397
Много сте изписали през уикенда.Не мога  да си върша работата докато ви прочета. Wink
Имам усещането,че сте чествали деня на космонавтиката. Mr. Green Тук е заприличало на Байконур или Кейп Каневерал според предпочитанията ви,но определено клио1978 се е вживяла в ролята на Сергей Корольов!Не е лошо освен Енгин да изстреляш и портите с еднопосочен билет,за да настъпи мир и хармония и в тази тема. tooth Hug
Много ми стана забавно когато видях мненията на ревящите относно името на темата и как именно те са искали това? Дейзи,има един роман на Павел Вежинов "Следите остават".Не е лошо да го прочетеш,но ако ти е трудно,може да гледаш екранизираната версия,още повече,че това е първия филм в който участва като дете Стефан Данаилов!Така ще съчетаеш полезното с приятното. Hug Mr. Green
клио1978,не си губи времето с КВФ. Това нещо става за раклама на боза,и губене на време.Успях да го изгледам най-вече именно заради поддържащите актьори.Главната героиня изчезна някъде около 30 серия и не се върна до самия му край! Joy Интересно за мен бе каква е съдбата на килимчето,което го разнасяха във всяка къща която използваха за снимки!Най-слабия сериал на Енгин,но като игра поне с 5 нива по-високо от най доброто изпълнение на бозавия манекен! Hug
Изчезвам,щото имам да пиша една програмка,но ще ви хвърлям по един белтък,за да не се отпуснете много. И умната ей! Mr. Green tooth tooth tooth

# 398

Все още се надявам днес да имаме новини

# 399
Нищо странно. Това не са фенове, а обикновени зрители. Филмът е за Фатмагюл. ЕА е в  поддържаща роля. Кой ти помни  поддържащите роли? Откога го написах, без да съм гледала филма. Само по заглавието му.
Да - придържаше Фатма да не изпадне от зрителското внимание и чак сценаристките се видяха в чудо - уж филмът за Фатма, а зрителите обикнаха повече Керим. Ха-ха-ха! И във втори сезон поограничиха присъствието му, за да могат да защитят "каузата" си...
Трудно е за разбиране,  като не си гледала филма... Всъщност кой филм си гледала с Енгин Акюрек?

Защо "кауза" в кавички? Да не би да отричаш наличието на кауза в сериала КВФ?  newsm78 Не че бих се учудила. След като обсъждахме вината на Фатмагюл, защо да не обсъдим и липсата на кауза?

Във втори сезон ограничиха присъствието не само на Керим, но и на Фатмагюл. Причината не е в неудържимата любов на зрителите към Керим, а в любовта на сценаристките към Фърат Челик и желанието им да "обогатят" образа на Мустафа.

Напълно отговаря на мнението на Керем Дерен за турските сериали:

Цитат
Ако първият сезон е интересен, през втория много често се губи доброто творческо темпо и интригуващият ефект на изненадата...

Благодаря, Ангела!  Simple Smile

clio1978, и аз като gphilipova, ще си позволя да ти препоръчам тези два сериала с участие на Енгин Акюрек - "Ако бях облак" и "Каква е вината на Фатмагюл".

# 400
Здравейте  Hug

Филмът е за Фатмагюл. ЕА е в  поддържаща роля. Кой ти помни  поддържащите роли? Откога го написах, без да съм гледала филма. Само по заглавието му.
Joy Joy Joy и без нито един изгледан филм на ЕА, могат да се коментират актьорските му качества?  Rolling Eyes Shockedпък и с опити да се пише и за личността му в реала?   Shocked
изисква се  развихрено въобръжение  #Crazy
С коментари върху персоната и житието на бозавия, ще е по-лесно... но за него си има няколко теми пред замръзване  hahaha

newsm62

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 10:51 от AlbaMar

# 401
  • Пловдив

Успешен ден и от Низипли....

# 402
Здравейте,момичета!
Желая ви една усмихната седмица и някоя и друга изненадка.  Simple Smile

Милка, добре че си облякла подходящо за сезона нашия човек,че да не се простуди.  Joy

Сериалът се казва „Каква е вината на Фатмагюл“ , но за съжаление поради силната игра на Енгин Акюрек ,Фатмагюл се позагуби във втори сезон и на сериалът му отиваше повече заглавието „Каква е вината на Керим“ . Дори и това заглавие по едно време не беше подходящо,а нещо от сорта на „Каква е вината на Мустафа и как да бъде наказан той “. Самото оригинално заглавие подсказваше,че ще има кауза и тя съществуваше в първи сезон. Във втори сезон не че изчезна,но се загуби,превърна се в лозунг,а лозунгите не възпитават,нито те карат да разтърсиш мозъка си. Дори обобщената символика на каузата във финалния епизод според мен е трудна за разгадаване от масовия турски зрител,пък и не само турски. За мен лично по-голямата част от втори сезон е едно разочарование,най-вече от сценаристките и режисьорката,която така и не успя да прикрие някои недостатъци на изпълнителката на главната роля. И лично аз не бих търсила под вола теле,за да си обяснявам,чрез етнография ,фолклористика или тем подобни,каквото и да е от филма,защото той е предназначен за масовия зрител,а той хабер си няма от тия неща. Ако някой иска да каже нещо на зрителя,той му го казва просто и ясно, така че да бъде разбран и евентуално да го накара да се замисли, да си направи изводи. Повечето зрители не стоят по форумите,нито ги четат. Те просто си гледат серията и после си правят това,което винаги си правят до следващата серия. Нито дълбаят,нито анализират.
Аз винаги съм била против сравненията,когато не става дума за една и съща роля. В случая със сериала „Отмъщението“ обаче мога да направя сравнение в играта на главните героини,защото ролята е една и съща. И моето мнение е,че Берен е далеч по-слаба актриса. Освен това в играта ѝ забелязвам абсолютно всички мимики и движения,които ги познавам и от Фатмагюл и Бихтер. Ролите са различни,предполага се,че и тези неща би следвало да са различни. Например в държането на чашата или походката ,или стойката при сядане... Определено ролята на Фатмагюл ѝ отиваше сякаш най-много. Харесвам Берен като визия,но като актриса не ми е достатъчно силна. Бих я предпочела обаче пред много други. Това е моето мнение и не ангажирам никой с него.

При Енгин е точно обратното. Той ми е различен във всичките си роли и затова съм любопитна за следващите му.

# 403
Втория сезон на КВФ е в пъти по-слаб, защото двете бели птици започнаха сериала Кузей и т.н. и оставиха нашия сценарий почти на самотек. Режисьорката Хилял така се захласна по Енгин, че забрави да режисира, не че имаше какво да й подадат сценаристките де....

Clio, симпатизирам ти в някаква степен, но за да не се превръщаш в опортюнист, а да бъдеш аргументиран противник наистина изгледай двата сериала на Енгин. Спорът ще стане далеч по-интересен! За тези, които следим дискусията в темата се губи тръпката от някои твои постове, личи неинформираност...  Peace

# 404

Димони, Нианта  newsm51 newsm51
И за мен финалът беше прекалено пропаганден и декларативен,  клише. Нашите любими герои от първи сезон станаха досадни отвъд границата на въображението, девалвираха пред очите ни. Тук става дума за абсолютно самоцелно и невероятно разтеглено действие, отклоняване на вниманието на зрителя, слаба игра на някои актьори… Е, просто толкова им бяха възможностите на сценаристките.
Смисълът от правенето на филми е хуманистичните послания, които те отправят до зрителя. И те се отправят с художествени средства, а не с плакати. Така зрителя без да разбере, под въздействието на естетичните усещания се повлиява от телевизионните сериали и става повече човек. Аз затова писах, че сценаристките не защитиха собствената си „кауза” – да направят един добър сериал, а още по-малко каузата на филма…
Същото важи и за финала на "Облака", където клишето и лозунтите отново влязоха в действие, но там ме подразни малко по-малко. И все пак това говори за сценарно безсилие...

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 12:44 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт