Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 371
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Има ли някаква вероятност, тези туити да са на истинския Керем Дерен?

На мен ми е трудно да приема това за "новина".

# 421
  • Пловдив

Това не е новина. Нарича се "творчески" процес и Керем Дерен информира приятелите и феновете си, които се интересуват докъде е стигнал.
Това е едно от преимуществата на социалната мрежа.

# 422
Може би ако знаех турски,щях да предложа на Керем Дерен лично да се яви на Валентина в Пловдив,ама тогава ще трябва да му взима ДНК проба,че да се увери,че не е негов двойник.  ooooh!

Има вероятност,Вале.  smile3521 50 на 50. Ти за по-сигурно не приемай това като новина.

# 423
  • Пловдив

Ами стана така благодарение на изключителния талант на Мерал. Лично аз мисля също,че финалът е следствие от принудителното приключване на сериала,но дори и така всеки може да си го обясни по свой си начин.

В последните серии на сериала, Мерал се разболява и това довежда до бързото му приключване. Писали сме и коментирали и Мерал - болестта е временно овладяна - нов сценарий - ВВ и другото го знаем.

# 424
Човек един път да се опари, и вече не доближава печка.

Ние сто пъти се опарихме, и пак прегръщаме доверчиво всяка "новина"/клюка/блъф/слух...

# 425

Привет момичета !

Мариянка   за туитите на Керем Дерен. Все повече ме интригува  с този филм, пък колко ме и обърква ... Добре, че до 14.02. остана месец време.

Димони
"Аз винаги съм била против сравненията,когато не става дума за една и съща роля. В случая със сериала „Отмъщението“ обаче мога да направя сравнение в играта на главните героини,защото ролята е една и съща"

Изгледах първа серия на " Intikam" и ...  продължих  с американската версия / която също в един момент ми стана безинтересна /. Не искам да правя коментар, но този  материал от Беяз Шоу е много показателен.
Интересно е  да се види и всеки да си прави изводите за себе си.

Скрит текст:

# 426
Вале,примерът с печката не е много подходящ. Всички сме се парили,ама няма начин да не се доближаваме до нея. И все пак не смятам,че информацията,която идва от туитовете е от някакво съдбоносно значение за нашия живот. Филмът вече е реалност,налице са и трейлърите. Това как протича процесът по сглобяването и каква е оценката и отношението на авторите е просто една подробност. Човек ако иска я приема,ако не-не. В крайна сметка всеки зрител ще си направи лична оценка на филма едва тогава,когато го гледа.

Марта,  Two Hearts

# 427
Човек един път да се опари, и вече не доближава печка.

Ние сто пъти се опарихме, и пак прегръщаме доверчиво всяка "новина"/клюка/блъф/слух...

Никой не се е опарил и никаква печка не сме пипали. Просто си чакаме филма и докато излезе на екран си лакардим. Отпусни и ти душата и се порадвай на живота. Може да ти хареса. smile3525

Марта,  newsm51 Димони,  newsm51 и аз изгледах около един сезон на американското "Отмъщение". След това се опитах да гледам турската версия. Не можах и 2 епизод да догледам. Няма база за сравнение. Турците може да са добри на регионално ниво, но имат още много хляб да изядат, а дори и тогава не съм сигурна, че ще достигнат монументалността на американското кино.
Колкото до Берен, тя ми е сладка и нежна. Като порцеланова кукла е. Имала е тежко изпитание още в съвсем крехка възраст. Харесах я в първи сезон на КВФ. След това се загуби и изчезна. За мен филмът трябваше да свърши още на 38 епизод. А каузата се загуби още в 5, когато ожениха Фатма и Керим. Имам позната със сходна съдба, която гледаше филма. Аз съм го споделяла и по-рано. Тя казваше, че го гледа заради любовната история и за нея в този филм няма никаква кауза.

# 428

Хайде малко гимнастика  с Карир за разсънване преди поредната серия

# 429
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/alper-turedi-iyi-karak … edilir/178076/29/

Статия от днес с актьора Алпер Тюреди. В интервюто с него се говори за творческия му път до момента. Интересното за нас е въпросът за участието му в "Kara Para Aşk":
Р: "Ако не греша, "Kara Para Aşk" скоро ще е на екран и вие ще участвате в него. Моля, кажете ни нещо за героя който ще играете?"
А.Т.: "С Ay Yapım започнахме нов проект. Водещият герой е главен полицай Йомер. С Али Гюралп /неговия герой/, двамата се срещат. Той /Али/ ще е изп. директор на голяма компания.... Сблъсък на характери.... Мога да кажа, че ще отговорим на очакванията на публиката за един дългосрочен проект."

.......................
Това разбрах аз - дано излезе и английски превод.

# 430

Привет момичета !

Мариянка   за туитите на Керем Дерен. Все повече ме интригува  с този филм, пък колко ме и обърква ... Добре, че до 14.02. остана месец време.

Димони
"Аз винаги съм била против сравненията,когато не става дума за една и съща роля. В случая със сериала „Отмъщението“ обаче мога да направя сравнение в играта на главните героини,защото ролята е една и съща"

Изгледах първа серия на " Intikam" и ...  продължих  с американската версия / която също в един момент ми стана безинтересна /. Не искам да правя коментар, но този  материал от Беяз Шоу е много показателен.
Интересно е  да се види и всеки да си прави изводите за себе си.

Скрит текст:

О, Боже! Ама как може? За втори път!
Ами то наистина си е copy/ paste…Първо „Моят живот” /Black/, а сега и „Отмъщението” /Revenge/. Ами къде остана актьорското майсторство, импровизацията, вдъхновението? А и какъв е този оператор, който е трябвало да повтаря мотамо сцените? Да не говорим за режисьора.
Ах, да, те имат място само в оригиналните творби…
Не, не съм против римейка /от англ.remake/, когато един автор е направил първия вариант, след това друг го преработва, или осъвременява, това се прави в цял свят. Всеки трети филм на американците е римейк. Римейк е дори „Някои го предпочитат горещо”, „Жега” и т. н.  Но го одобрявам, когато означава нов поглед, нов прочит, а не имитация, подражателство. Когато вторият опит е по-стойностен. А това става, когато актьорският състав е много по-силен, режисурата – оригинална, а сюжетът по-добре разработен.
А в случая май става дума за скучен провал.

# 431
  • Пловдив

Гледате ли - 42 епизод?

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 16:31 от mariana51

# 432

Поливаме  цветята  ...

# 433

Да, неговия туитър акаунт е. Повечето известни личности разбира се имат такива и си ги афишират, набират си последователи, точно както във фейсбук.

За разлика от наш Енгин! Той е "башка луд". Сладур е и голям инат според мен.

Представям си как неговите приятели и колеги постоянно го питат : "А ти защо нямаш официален туитър? Да си контактуваш с твоите почитатели."

Голяма грешка!  hahaha hahaha

Друго си е да кажеш "Добър ден, приятели", "Подкрепям.....", "Благодаря  Ви за........" или като Керем Дерен ...........

Аз обаче си мисля тогава, че няма да можем да го коментираме колко е задръстен милия........ Peace

# 434

Wink

anairamanairam   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт