Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 362
  • 728
  •   1
Отговори
# 435

Гледайки този красив колаж си мисля, че повечето от нас, които се вълнуваме от филма, като че ли наблягаме на романтичната страна и забравяме за изненадата - от къде ли ще дойде?

Да не се окаже неочакваното по-мрачно от тези захаросани цветове?

# 436

В тази серия и не само е толкова хубав

# 437
  • Пловдив

Текин: "Хората от острова не смеят да ме приближат. "О, той е особняк" - казват."

# 438
  • Бургас
Привет Simple Smile

Клипа е от гъркиите ,страхотен.

# 439
...
Да не се окаже неочакваното по-мрачно от тези захаросани цветове?

Аз съм убедена, че историята ако и да е нестандартна и да има неочаквани обрати, все пак накрая ще  има  хубав завършек.

# 440
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=Osjj8koiL7g

Още един нов клип.
..............
haqsko, страхотен е.

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 17:30 от mariana51

# 441
  • Бургас
Скрит текст:
Още един нов клип.
..............
haqsko, страхотен е.[/b][/center]
Марияна,и този е много хубав,изпревари ме  bouquetЗа всички дето не са гледали  Winkтози прекрасен артист в ролята на МБ  Laughing

# 442

Много е хубав колажа

# 443
  • Пловдив

Липсва ни светлината в очите му. Скоро....

# 444

Хаяско

Мариянка

Много хубави клиповете - на Rena  е правен с професионална програма.

Въобще толкова много колажи, гифчета, клипове - феновете творят, докато чакат ...

# 445
Трудно е за разбиране,  като не си гледала филма... Всъщност кой филм си гледала с Енгин Акюрек? [/b]
Нито един, но Ви чета  внимателно, много сте обстоятелствени, все едно чета книга и си правя собствени изводи за образите му.  Играта я оставям настрана, може да е супер, не коментирам.   Общото в двата образа е,  мъже, отхвърлени от жените, в които са влюбени. И по един, или друг начин се борят да спечелят любовта им.   От прочетеното, отхвърлям Керем, намирам образа за елементарен.  По-интересен е другия образ. При него бушуват страсти и емоции, провокирани от психическата му лабилност. Така, че ако трябва да избирам между двата филма - втория. Интригата е по-завързана.

# 446
Ето това е един от любимите ми клипове.

Хаяско,за съжаление не ми се отваря гръцкия.  Weary

# 447
  • Пловдив

Прекрасно.....

Трудно е за разбиране,  като не си гледала филма... Всъщност кой филм си гледала с Енгин Акюрек? [/b]
Нито един, но Ви чета  внимателно, много сте обстоятелствени, все едно чета книга и си правя собствени изводи за образите му.  Играта я оставям настрана, може да е супер, не коментирам.   Общото в двата образа е,  мъже, отхвърлени от жените, в които са влюбени. И по един, или друг начин се борят да спечелят любовта им.   От прочетеното, отхвърлям Керем, намирам образа за елементарен.  По-интересен е другия образ. При него бушуват страсти и емоции, провокирани от психическата му лабилност. Така, че ако трябва да избирам между двата филма - втория. Интригата е по-завързана.

Няма Керем. Няма отхвърлени. Препоръчвам ти - не ги гледай.

# 448
  • Бургас
Скрит текст:
Ето това е един от любимите ми клипове.

Хаяско,за съжаление не ми се отваря гръцкия.  Weary
Димони Hug
Не знам каква е причината  newsm78,но аз го отварям ,проверих сега ...
Благодаря и за твоето музикално предложение ,чудесно е  bouquet

# 449
Хаяско
Скрит текст:
Причината е,че съм в Германия и тук не всичко се отваря.

Марианче,  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт