Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 244

• 33 356
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

Отново споделям....
................
spam2 Малко за занимавка:

# 451
Може би ако знаех турски,щях да предложа на Керем Дерен лично да се яви на Валентина в Пловдив,ама тогава ще трябва да му взима ДНК проба,че да се увери,че не е негов двойник.  ooooh!

Има вероятност,Вале.  smile3521 50 на 50. Ти за по-сигурно не приемай това като новина.

Joy Joy hahaha Joy hahaha

# 452
Здравейте. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Прочетох дискусията и ми беше интересно. Керим като човек може да е страхотен, но Керим като образ- не съвсем. Говоря за втори сезон, където сценарстките направиха от Керим Mr "Тамам." . Енгин беше отговорил на въпрос кой герой предпочита, кой му е бил по-интересен за изиграване между Керим и Мустафа Булут- и отговора му беше очевиден- Мустафа Булут.

Съгласна съм с MrD и Димони- Мерал създаде един шедьовър- "Ако бях Облак" , но също така създаде още един- образът Мустафа Булут сам по себе си е един шедьовър.  smile3521

Клио, препоръчвам ти да изгледаш "Ако бях облак" . Кратък е и бързо се гледа и ти гарантирам, че няма да съжаляваш. Убедена съм, че ще ти допадне М.Б- опасен и чаровен.  Simple Smile Simple Smile Но не само  smile3503

Аз не го възприемам като типично отхвърлен мъж, защото никога не съм искала да се събира с Нарин , а и знаех, че това е просто невъзможно- най-малкото те нямат никаква обща основа,  на която да стъпят.  Все едно да греят едновременно Слънцето и Луната. Невъзможно.  Peace

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 19:44 от daizy_g

# 453

Аз не го възприемам като типично отхвърлен мъж, защото никога не съм искала да се събира с Нарин...

А как си представяше развитието на образа му, Дейзи?
Аз лично знаех, че няма да ги бъде с Нарин, но до последно се надявах да разкара свадливата сврака Асие, че от толкова крясъци и истерии побърка всички около нея, включително и горкото бебче.

# 454
  • Пловдив

"Ако погледнеш към небето, ще видиш, че облаците вече са го написали, сякаш ревнуват от мен. Тази любов ме изгаря."

# 455

Чрез него опознаваме нови герои,различни характери и той винаги ни кара да вярваме,че съществуват,че са истински ,че са някъде около нас и ни обзема непреодолимо желание да ги докоснем.

# 456

Аз не го възприемам като типично отхвърлен мъж, защото никога не съм искала да се събира с Нарин...

Аз лично знаех, че няма да ги бъде с Нарин, но до последно се надявах да разкара свадливата сврака Асие, че от толкова крясъци и истерии побърка всички около нея, включително и горкото бебче.

gphilipova, много си серт. Знам ти отношението към Асие. Но не можеш да отречеш, че нейният образ претърпя голямо развитие. Любовта към Мустафа, майчинството, страданията и униженията, я промениха към добро.
Но най-важното, Мустафа си я прие. Без любов, от отчаяние, животинска привързаност, сходство в характерите - както искаш го наричай, но я прие за своя съпруга.

Асие може да е дива и първосигнална, но си има своите качества. Жилава е като плевел, и ще оцелее до Мустафа Булут. Един бой няма да я сломи. Пък и успя да спечели известно уважение и разбиране, от негова страна.

# 457

Отново споделям....
................
spam2 Малко за занимавка:

Много интересно - цветово познават.

А гифчето е прекрасно !

# 458

Скрит текст:

Peace Peace

# 459
# 460
  • Пловдив

Да споделя и този гиф....

# 461

Просто знаех, че няма да е с Нарин. Мислех си, че ще бъде отхвърлен от Нарин и ще страда за нея. Бях изненадана когато се върна при Асие. Сцената с думите "Мъжът ми дойде" ми е любима, много силна сцена. Simple Smile

Иначе аз мисля, че с Асие много  си подхождат, а и тя наистина претърпя развитие. Харесва ми, че в началото я интересуваха само парите на Булут, но след това се влюби в него. Странно е, че въпреки всички недостатъци на Асие, и глупостите, които свърши,  не я намразих. Така стана и с Мустафа, но него е много трудно да го намразиш....

# 462
Здравейте момичета! wavey

Днес  сте заформили хубава дискусия, обичам да чета  ето такива коментари, нищо, че може някои мнения да се различават от моето. Simple Smile

Да кажа и аз какво мисля за част от нещата, които сте коментирали.
Клио Hug   не си гледала КВФ, но реши че Керим е поддържаща роля. Той е главен герой, заедно със Фатмагюл. А и ми цитираш първия пост, но не и това, което после написах.
Хората, с които съм говорила  / 10-на жени, между 30 и 50 години /, не са фенове,обикновени зрители са, но явно не са се впечатлили толкова,че след година и половина да помнят кой беше филма ‘’Пепел от рози’’, и кои са
Фатмагюл и Керим. Какво остава пък за другите герои. Исках да кажа, че не всички , които са гледали филма по телевизията, мислят непрекъснато само за това, в това число и за артистите.
Гледат си други филми, тези, които им рекламират по нашите телевизии. Аз също съм гледала
преди няколко години сериали, на които сега дори заглавието не помня. Но при мен може да се дължи, че след КВФ и АБО дълго време не можех и да изгледам игрален филм, а за сериали да не говорим. Но преди няколко месеца изгледах цели два сериала, а и филми гледам вече. Успокоих се, че се бях притеснила. smile3503

Димони Hug  подкрепям думите ти, както и на всички, които казват за АБО, че е шедьовър.
И също възприемам всичко във филма като символика, макар че Мерал много умело
е смесила символичното с истинския живот на хората от този регион.

Да видим  Мустафа с черпака – за мен това не е принизяване на образа на Мустафа. Той е взел черпака не да готви в къщи, да отменя жена си, а застава  в подкрепа на жените. Тези, които
работят и си изхранват семействата, и Нарин, която пък помага на тях. По този начин Мустафа,
застанал до Нарин, вече възприема жените като равни с мъжете, а не като подчинени на мъжете,
без никакви права. В тази сцена показват на зрителите, че не е срамно един мъж да помага на жени, дори и с черпак в ръка.
И както казва Любов  Hug – това изобщо не е Мустафа, който ни беше представен в 28 серии.
Съгласна съм – Мустафа е променен, но нали това е и целта. Промяната  се извършваше през целия филм. В последния епизод Мустафа говори за жените с огромно уважение, те са тези, които
правят от мъжете хора.
Това, че накрая виждаме тримата – Мустафа, Асийе и Нарин заедно, не мисля, че е неморално.
Мустафа вече не гледа на Нарин по същия начин, тя за него е като сестра. Асийе също е наясно с това, иначе едва ли би била толкова щастлива от близостта на Нарин.
А дали е реалистично, не знам. Както казах повече го възприемам  символично.

Имам да пиша още нещо за АБО, което напоследък си мисля, но за това друг път.

Любов,  подкрепям думите ти за римейка, аз също обичам, когато  има нов прочит, а не имитация на оригинала. Както е и при кавърите на песни.

Сега към филмите, които чакаме.

Мариана Hug  благодаря за сложените съобщения на Керем Дерен!  bouquet
Той, освен че се ‘’отчита’’ , си прави и много успешна реклама на филма. Много ми харесва с тези
съобщения, така повече засилва интереса на феновете.
А този, за когото не може да каже кой е, дали Енгин няма да е изпълнителят на песента, на мен ми се иска да е той.  Но може да е някой известен техен певец.

Anairamanairam  Hug  не забравяме и за изненадите, които ни е приготвил сценаристът.

Зарадва ме статията с Алпер Тюреди. Излиза от думите му, че проектът е започнал и ще е дългосрочен. Водещият герой ще е Йомер. И не отрича, че филмът ще е скоро на екран.

Haqsko Hug  bouquet  прекрасен колаж, и клипът от гъркините много ми хареса!  bouquet
.

# 463
Наистина е много интересно защо М.Б не изостави Асие?  newsm78 По време на сериала можеше да го направи много пъти, едва ли дъщеря им щеше да е проблем за него. щеше да я гледа семейството му.

# 464

Снимка зад кадър. Много им е весело на всички. Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт