Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 754
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Твоето лекарство е друго.РВМС се слага за подпомагане на имплантирането.

# 106
Не е задължително, след лоша биопсия може за се слагат няколко вида лекарства, включително и PBMC.

# 107
Марципан, на мен ми поставяха PBMC, заради лоша биопсия. След това контролна биопсия и след като се повлияваше добре от лекарството ми го слагаха и преди трансфера.

# 108
Не е задължително, след лоша биопсия може за се слагат няколко вида лекарства, включително и PBMC.
Това не го знаех,на мен ми го слагаха преди трансфера,та затова реших така  Wink

# 109
Някой знае ли колко струва ЦС в клиника Надежда.Благодаря ви предварително за отговора

# 110
Някой знае ли колко струва ЦС в клиника Надежда.Благодаря ви предварително за отговора

Не си спомням със сигурност, защото моята снимка беше август месец и беше с упойка, но беше около 220лв.  Но пак повтарям - не съм сигурна и не искам да те подведа. Отделно платих и кръвни изследвания преди снимката - и те бяха между 25 - 30лв.

Благодаря ви, момичета.

# 111
Аз съм правила без упойка и ми струваше 150лв.

# 112
Това не го знаех,на мен ми го слагаха преди трансфера,та затова реших така  Wink
Маймунчице, а не са ли ти правили PBMC преди контролна биопсия? Може би не си обърнала внимание.

Моята цветна снимка беше 160, до колкото си спомням. Без упойка.

# 113
аз за цветна снимка без упойка юли месец платих 150лв

# 114
Маймунчице, а не са ли ти правили PBMC преди контролна биопсия? Може би не си обърнала внимание.

Не,РВМС са ми правили само веднъж,преди трансфера.Моята биопсия беше добра.

# 115
  • Sofia
Аз съм имала 5 биопсии и винаги преди контролните са ми слагали РВМС. На две от биопсиите добавиха и 2 други лекарства, които не знам какви са. Зависи какво точно искат да коригират в показателите на биопсиите.

# 116
  • Пловдив

Цената е 150 лв. за самата снимка, 70 лв. е упойката и 20 лв. са изследванията, аз правих на 7 януари такава Simple Smile

# 117
Благодаря ви за инфото , но следващият ми въпрос е като се обаждам за час за ЦС трябва ли да казвам дали искам с упойка или не.Понеже ме изтрах много дали ако не искам упойка дали ще ме боли много.

# 118
Благодаря ви за инфото , но следващият ми въпрос е като се обаждам за час за ЦС трябва ли да казвам дали искам с упойка или не.Понеже ме изтрах много дали ако не искам упойка дали ще ме боли много.

На мен д-р Персенска ми беше назначила ЦС с упойка. Не знам защо е преценила така, а и аз изобщо не възразих, защото при предната ЦС, която бях правила в болница в Пловдив, болката беше ужасна. Бях получила  някакъв кръвоизлив, като докторът твърдеше, че е нормален, но след като кръвта не спря няколко дни, се наложи да приемам медикаменти.

# 119
Ей, ама и мен ме плашите с тея упойки за ЦС! Аз предния път, като ме пита Шефи дали искам със или без упойка казах, че не знам какво е чувството, но тя да прецени и тя каза само: "Ти прецени, сама, но ако не си много страхлива, ще минеш и без упойка" и аз казах без, ма сега като с еобаждам тая седмица да запазвам час се чудя пък дали да не кажа с упойка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт