Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, след неуспешна пункция на фоликул, трябваше да ми дойде на 6 януари цикъла. Но ми закъснява. Вчера правих тест-отрицателен. Вечерта обаче имах леко прокървяване. Помислих, че ми е дошло и се записах час при д-р Персенска, защото тя ми каза да отида на втория ден от цикъла. Но сега видях, че нямам цикъл. Възможно ли е да съм бременна?

# 31
Буци, аз току що започнах процедура при нея, не съм чула да отъства Thinking
Може ли да те попитам самофинансиран опит ли започна този месец при д-р Шефкетова, защото някои момичета писаха, че ги връщат този месец за започване на процедура заради договорите с фонда. Thinking

# 32
Ох, притеснявам се, че ще ми се натрови кръвта до понеделник. Sad Но би трябвало ако е така да ми го кажат вчера ?

# 33
  • София
Здравейте момичета.
Знаете ли откога Доктор Сигридов ще бъде на работа след отпуската?
По телефона ми казаха,че щял по-късно да се върне от другите лекари,но не ми уточниха от кога?
Благодаря.    bouquet

# 34
  • Ст. Загора
Ох, притеснявам се, че ще ми се натрови кръвта до понеделник. Sad Но би трябвало ако е така да ми го кажат вчера ?
Sab-f, защо непозвъниш на спешния телефон да си кажеш притеснението?

# 35
Може ли да те попитам самофинансиран опит ли започна този месец при д-р Шефкетова, защото някои момичета писаха, че ги връщат този месец за започване на процедура заради договорите с фонда. Thinking
Да, сиан, самофинансиран, прецених, че момента е удобен, лека стимулация с Аримидекс, но и на мен д-р Шефкетова ми каза, че по Фонда, още не са готови да стартират

# 36
  • Sofia, Bulgaria
 smile3535 smile3535 Благодаря за темичката Ел Вел  Hug

# 37
Нека всичко лошо остане в старата тема и старата година  Hug

# 38
  • Благоевград
 Joy

# 39
Здравейте, след неуспешна пункция на фоликул, трябваше да ми дойде на 6 януари цикъла. Но ми закъснява. Вчера правих тест-отрицателен. Вечерта обаче имах леко прокървяване. Помислих, че ми е дошло и се записах час при д-р Персенска, защото тя ми каза да отида на втория ден от цикъла. Но сега видях, че нямам цикъл. Възможно ли е да съм бременна?
Извинявай, че се намесвам, но какво значи неуспешна пункция, пукнал ли се е фоликула?

# 40
Нова година,нов късмет  Hug 

# 41
  • В полите на Пирин планина
Запис и от мен, успешна 2014г  Hug

# 42
  • София
  tiptoe Успешна 2014 на всички!

# 43
Да, сиан, самофинансиран, прецених, че момента е удобен, лека стимулация с Аримидекс, но и на мен д-р Шефкетова ми каза, че по Фонда, още не са готови да стартират
Благодаря Simple Smile

# 44
  bouquet  Късмет !    bouquet  Аз имам час за 28 април  Crazy  ... иху   Whistling  Heart Eyes  Mr. Green   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт