Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,
Желая една успешна година на всички.
На 14.01.14 имам час за започване на лека стимулация ,може ли някои да ми каже как протича, досега съм била все по дълъг протокол.Благодаря предварително

# 76
Записвам се в темичката!
Много хубава и късметлийска година на всички нас!  bouquet

# 77
Здравейте, неуспешна пункция-спука ми се фоликула. Сега отново. Д-р Персенска ми предписа аримидекс. Някоя от вас пила ли го е и има ли странични ефекти.

# 78
Здравейте, неуспешна пункция-спука ми се фоликула. Сега отново. Д-р Персенска ми предписа аримидекс. Някоя от вас пила ли го е и има ли странични ефекти.
Здрасти Олив, аз съм на Аримидекс - 5дни 2 по 1 - пих го ноември и сега пак/вчера изпих последното/ не съм имала никакви странични ефекти, но миналия път имах само 1 фол, тоест не реагирам много добре, но пък е щадящ за лигавицата, какъв ще е резулатът този път ще видим утре! Ти досега само ЕЦ ли си пробвала?

# 79
Привет и от мен ,момичета.Щастлива да бъде новата 2014 за всички!Да ни донесе много здраве и много,много късмет!Нямах проблем за записването на час за 20.01.2014,за слагане на лекарство ,след лоша биопсия.Да не би ин витро специалистите да са се увеличили отново/шегувам се /?
Съжалявам за всички неуспели момичета.Като четях старата тема ,страшно се депресирах от толкова неуспехи.Момичета ,дано  новата 2014 ни донесе само хубави новини и желани положителни резултати  9мес,а  след това нека имаме безкрайни, безсънни нощи!Успех на всички!

# 80

[/quote]Здравей мила,можеш да си вземеш направление от личен лекар№ 7 по клинична пътека149.Доплащането е 330лв.С това направление сутринта те приемат правят ти безплатни изследвания за Спин,Васерман и др.Ако нямаш кръвна група трябва да направиш преди операцията ,незнам за колко време излиза резултата.Успех и стискам палци всичко да е ок . /color]
[/quote]

Мерси, bizko72.

Мен ме информираха, че трябва да нося вирусологичните изследвания и днес отидох в клиниката, и срещу 55 лв си ги направих. Важното е,  всички резултати са негативни Simple Smile

# 81
здравейте момичета някой знае ли колко струва цветна снима при д-р Стаменов, и хистероскопията веднага непосредствено след ЦС се прави.

# 82
Момичета, моля тези от вас, които са били на дълъг протокол от началото на стимулацията без елонва да споделят колко често са ходели на прегледи през първата седмица от стимулацията?
Днес конференцията ми хареса доста Simple Smile

# 83
  • София
Момичета, моля тези от вас, които са били на дълъг протокол от началото на стимулацията без елонва да споделят колко често са ходели на прегледи през първата седмица от стимулацията?
първи, пети ден и после през ден.

# 84
  • Ст. Загора
Lade Be, разкажи малко повече  за конференцията, моля   bouquet

# 85
първи, пети ден и после през ден.
много ти благодаря, Бамба Simple Smile

# 86
Ще се пробвам с "2-3" думи, но перди това да кажа, че говорих с д-р Андреева, министърката да ни п одкрепи и да ни защити чрез Кодекса на труда - а не само да имаме защина от пукция до трансфер...

# 87
  • Пловдив
Ще се пробвам с "2-3" думи, но перди това да кажа, че говорих с д-р Андреева, министърката да ни п одкрепи и да ни защити чрез Кодекса на труда - а не само да имаме защина от пукция до трансфер...

За каква защита става въпрос, извинете ме за въпроса, но не съм запозната и какво общо има кодекса на труда?

# 88
това успях да запиша, ще го постна по панели
Д-р Стаменов
1.   Стимулациите не предизвикват рака на гърдата или яйчниците
2.   1 година след  лечение на фертилитет се повишава риск от рък на гърда, но атко се следим няма проблем
3.   Комбинация едновременно от естроген и прогестерон повишават риск от рак на гърдата и намаляват риск от рак на яйчниците
4.   При жени над 36г. има повече вероятност броят хромозоми да не е с необходимия брой
5.   Бременностите след трансфер на пресни ембриони са по-проблемни в сравнение с тези от замразени
6.   Няма зависимист за малформациите дали сме по икси, ивф или крио
7.   Начинът на хранене много, много важен за качеството на Я
8.   Няма начин да се съживи загиваща Я
Единственото нещо, от което трабва да се страхуваме, е нашият страх

# 89
Д-р Хаджидекова
Разказа ни какви начини за генна диагностика се прилагат и при какви случаи. Няма да ги описвам.
Като заключение каза, че много важно е как ще се кативира генетичната информация, която носим. Няма как да се променят гените. Законите не разрешават човешка намеса, а само диагностика.

Общи условия

Активация на акаунт