Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 728
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ти за инфото.Питам понеже съм при д-р Стаменов и той само ми каза да се обадя за записване начас и това беше.А правила ли си някакви други манипулацийй от рода на хистероскопия или лапароскопия в клиниката.

# 121
На мен ЦС ми я назначи д-р Стаменов и я направих без упойка. Много ме боля. Прави я д-р Персенска и много ми се чуди защо я правя без упойка. Така че, ако има съмнение за състоянието на тръбите, т.е запушени са, по-добре да е с упойка.

И да, правиха ми лапароскапия. Какво ти е питането.

# 122
Моята ЦС беше без упойка,защото никой от регистратурата като запазвах час не ми каза,че ще е без.Много ме боля и не бих повторила пак.

# 123
Ами въпросът ми е колко е цената и на лапароскопията понеже ако тръбата ми е запушена защото имам хидросалпингс и е единствената която имам ще се наложи лапаро за отстраняването й. #Crazy

# 124
Ами въпросът ми е колко е цената и на лапароскопията понеже ако тръбата ми е запушена защото имам хидросалпингс и е единствената която имам ще се наложи лапаро за отстраняването й. #Crazy

Ако имаш такива съмнения прави снимката с упойка.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 07:13 от allaya

# 125
Буцигном, не се шашкай. Докторът в Пловдив си беше жив касапин, на всичкото отгоре ми се накара, че едва ли не ми е дошъл МЦ - от това било кръвта. В Надежда са много внимателни, много момичета казват, че има болка, но се търпи. Мен повече ме е страх от упойката, защото два - три дни след това съм като пияна и с гадене.

# 126
Лапарото е 500 лв. с направление от личния лекар.

Аз пък не усетих болка по време на цветната снимка! Явно при всеки е различно.

# 127
благодаря ви много много ме страх търпя на болка на мен са ми правили ЦС само че в Добрич имаше болки но търпими но тук в Добрич апаратурата е много стара но тогава тръбата беше проходима.Сега ме страх ,защото си мисля че е запушена с тая течност която се пълни .А за хистероскопията някой може ли да каже нещо по подробно

# 128
На мен ми правиха хистеро и лапаро едновременно. По здравна каса доплатих 800лв. Имаше съмнение при ЦС, че едната ми тръба е запушена, но при лапарото се оказа, че е проходима. Имах миома и полип на матката - заради тях ми беше хистерото. Правят се под обща анестезия, като заради лапарото, те приемат в болницата предния ден, правят изследвания, рентген на бял дроб, ЕКГ, консултация с анестезиолог. На следващия те свалят долу и чакаш да ти дойде реда за операция. Събуждаш се реанимация и като се освестиш, те раздвижват и ако си добре, те качват в стаята. На следващия ден си у вас. Ако е само хистеро, те викат сутринта  в деня на операцията и следобед те пускат да си ходиш.
Ако имаш още въпроси -  Hug

# 129
Привет, момичета! Записвам се и аз да следя темата.
Късмет на всички! newsm10

# 130
Lady be, благодаря за информацията за конференцията.
Може ли да напишеш по-подробнf, каква промяна е желателно да бъде направена в Кодекса на труда. Работата ми е свързана пряко със законодателната дейност в парламента и мога да направя предложение, ако имам яснота по предложението, за да подготвим и мотивите към него,и да говоря с мои колеги от другите парламентарни групи, за да го подкрепят.
Голди,утре ще пиша по-
конкретно,че съм много уморена сега:
Успешна седмица на всички Simple Smile
успешна нова седмица;)

# 131
  • Стара Загора
Привет момичета Simple Smile ! Пожелавам на всички успех и положителни тестове! И аз съм с лоша биопсия. Нещо не ми са ясни тези биопсий. Ако някоя от вас е успяла да разбере защо се правят моля да миразясни  за какво става въпррос. И това лекарство кога се слага (денят, в който се взема кръв вторият път или   по- късно)? Ще лудна вече с тези биопсий.  

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 08:40 от darko1

# 132
Марципан, благодаря ти! Мисля, че ще се справя и без упойка! По принцип търпя на болка, а и всичко останало ми е наред /да чукна на дърво/ всъщност се чудя защо ли ми е и необходима тази цветна снимка, при положение, че сме с намерение за ИКСИ тея няколко месеца, но доки каза, че трябва! Явно си е политика на болницата!

# 133
Марципан, благодаря ти! Мисля, че ще се справя и без упойка! По принцип търпя на болка, а и всичко останало ми е наред /да чукна на дърво/ всъщност се чудя защо ли ми е и необходима тази цветна снимка, при положение, че сме с намерение за ИКСИ тея няколко месеца, но доки каза, че трябва! Явно си е политика на болницата!

Тръбите трябва да са проходими. В случай, че не са - т.нар хидросалпингс, те са пълни с течност, която е токсична и  може да попадне в матката и да унищожи плода или да попречи на имплантация.

# 134
Марципан е права - няма значение дали сте по мъжки или женски фактор, проверката на тръбите е абсолютно задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт