Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 723
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Mи моята иноформация е от средата на м. декември, може и да са я променили...реално не е най-адекватното. При пункцията цената си е 350 с упойка.
Относно такса при неоплодена и мен ме интересува. Не ми се оплоди яйцеклетката през декември, но бях платила преди да знам резултата. Та сега не знам, да питам ли, защото все пак са си пари...

# 151
Хм, касата им дали работи към 7-7.30?

# 152
Да, работи

# 153
Когато бях на ЕЦ си платих пункцията преди да ми изкарат яйцеклетката,но на стимулирания опит я платих като излезнах.

# 154
Не ми се вижда много логично това предварително плащане, още повече когато до пункция не се е стигнало реално заплащаш само упойката?!! Ако си дала парите преди това, какво се случва връщат ли ги??

# 155
  • София
има личности, които си тръгват без да плащат, та затова явно  ooooh!

# 156
Когато питах лекарите защо сутринта не преглеждат всички - аз имам стимулирани опити с 1 брой, нямам гаранция, че е оцелял, ми обясниха, че има ли стимулация, няма преглед преди пункция. Когато дойде жената със списъка, като си чух името и отидох, тя ме пита по фонда ли си, аз не бях, след което каза - отиди, плати си пункцията и ела пак при мен с бележката.

# 157
Не знам откога се процедира така.На моят стимулиран опит казаха ми името и ме заведоха направо горе.Като слезнах минах през касата и си платих пункцията.После в деня на трансфера вече беше друго първо платих и тогава ме качиха.Видях на бележката че пишеше 2100 и беше задраскано отдолу друга цена 1750,защото бях платила пункцията.Мисълта ми е,че преди явно можеше да си платиш и в деня на трансфера.

# 158
Eми и аз се изненадах - ноември си платих след пункцията (когато казах, че съм без упойка и съответно ми струваше 300 лева), декември ме накараха да платя преди да се кача. А в 7 сутринта и при цялото притеснение, не е най-приятното да почнеш да ровиш за пари.

# 159
  • София
аз и никога не съм носила пари в себе си за пункция, като знам че нещата са ми някъде си как да взема пари  ooooh!
явно вече ще нося, че не се знае.

# 160
Явно имат проблем с неплащащи, но... Декември правих опит по фонда. И като отидох за трансфер, на регистратурата една девойка дълг настояваше да си платя едни 800 лв. Казвам, че съм по фонда, ама тя се запъна. Ходи пита, разпитва. Разбра. Ама бива ли така? Аз знам, възможно е доплащане, ама ...

# 161
Ох  ooooh! аз какъв проблем имах с един неупоген.Не го платих същия ден,а на следващото ми ходене.След това идва ред за пункция и имате за плащане,казвам,че съм го платила и ами добре ще проверим отивам за трансфер и на регистратурата пак така имате да плащате,аз пак платила съм го,ами добре ще проверим.Вече ще влизам в стаята за трансфера и сестрата и тя ето тука имате един неупоген за плащане  #2gunfire  Накрая се оправиха нещата,ама толкова пъти не се бях разправяла  Laughing

# 162
  • София
 имат проблем с отразяването на плащанията да. При мен не бяха отразили че съм платила лекарствата по стимулацията, което си беше сериозна сума.
Проверяваха и пак нищо, чак когато им занесох всички касови бележки и ми изчистиха досието.
За това пазете си хубаво всички бележки докато не приключите целия процес, защото имат много разминавания и редовно не отразяват нещо което е платено.

# 163
Аз така  касовата бележка показвах всеки път  Simple Smile

# 164
  Здравейте предстои ми цветна снимка на тръбите около 25-28 януари.тъй като ми е за първи път съм много притеснена.кога се записва час и дали ще има пробрем с часовете този месец ?много ме е страх от упойката тъй като никога не ми е правена такава.процедурата доктора при койго си ли я прави?

Общи условия

Активация на акаунт