Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Ох,аз последния път не си платих пункцията,ембриона спря развитие и нямах път към София.Звънях на телефона да питам колко точно дължа,бях беЗ упойка и не бях сигурна такса оплождане плаща ли се,при положение че ембриона спря да се развива 5 ден.Е чаках 15 мин,казах си няколко пъти името и ЕГН,но не казах че съм без упойка.Накрая ми смотаха 350 лв...казах им и те еми 300.Няма да казвам с касиерките какъв разговор дръпнах,че искам да платя по банков път...то човек да иска да плати,ще се откаже... А това с предварителното плащане,кой ще ми върне 50лв,аз влизам без упойки  Naughty

# 166
а за неоплодени яйцекелтки такса оплождане плаща ли се?

Когато тръгнете да ги оплождате - да. Иначе ако ще ги замразяваш като яйцеклетки - не плащаш оплождане същия цикъл.

# 167
  • София
иамм предвид тръгнали да ги оплождат, ама като се обадят примерно първия ден казват, че не са  Rolling Eyes

# 168
иамм предвид тръгнали да ги оплождат, ама като се обадят примерно първия ден казват, че не са  Rolling Eyes
Сега те разбрах Simple Smile
Предполагам, че да. Все пак са работили по тях.

# 169
На ЕЦ като бях яйцеклетката се оплоди,но на следващия ден спря развитието.До ден днешен никой не ми  е  поискал пари за оплождането  Rolling Eyes

# 170
Не,на 5 ден спря да се развива чак и казаха,че не се плаща!

# 171
Браво, това е добра новина!

# 172
  Здравейте предстои ми цветна снимка на тръбите около 25-28 януари.тъй като ми е за първи път съм много притеснена.кога се записва час и дали ще има пробрем с часовете този месец ?много ме е страх от упойката тъй като никога не ми е правена такава.процедурата доктора при койго си ли я прави?

Здравей,Кети.Няма нищо страшно,успокой се.Като ти дойде мензисът се обади на тела за записване на часове.Там ще ти сметнат дните и ще ти запишат час.Да на мен Перси ми е лекар и тя ми я прави,но по ангажираност има и изключения.Цялата история с упойка,снимка и събуждане е около 15 минути.Да има близък с теб и си хапни шоколад и кола си пийни,след снимката разбира се,защото пада кръвното.То на мен още вътре ми дадоха кола.А трябва да си гладна и жадна.Това е най-лекото от нашите женски неволи.Ревливо успехче ти желая.

# 173
А, ако са ти взели вече такса оплождане и е спряло развитие, дали имам шанс да ми върнат/приспаднат парите?  newsm78 Коя девойка от регистратурата ще е компетентна (в час)да разреши казуса? Или мисията невъзможна? ooooh!

# 174
А ти защо си платила преди трансфер или преди замразяване?Те ли поискаха?

# 175
Момичета, дали резултатите от SDI-теста (ДНК фрагментация) се влияят от прием на антибиотик. Съпругът ми пие аугментин и трябва да го прави този тест след около две седмици, та се чудя доколко достоверен ще е?  newsm78

# 176
Октомври месец след пункцията на ЕЦ.  Платих пункцията и ме питаха какво ще правим Я , казах  на девойката ,че ще  замразяваме ембрион няма да има трансфер  и ми поискаха да платя 200 лв. оплождане.

# 177
Момичета, дали резултатите от SDI-теста (ДНК фрагментация) се влияят от прием на антибиотик. Съпругът ми пие аугментин и трябва да го прави този тест след около две седмици, та се чудя доколко достоверен ще е?  newsm78
И ММ трябва да си направи такъв тест и му казаха андролозите, че след антибиотик е добре да се изчака поне 2-3 седмици, иначе влияело на резултата.

# 178
  • София
Работят ли със здравната каса там?

# 179
Преминах през някой процедури в Надежда, но беше преди няколко месеца и вече забравих кое, колко струва. Може и някой цени да са се увеличили.

Каква е цената:
1. За трансфер
2. За замразяване на яйцеклетки (колко броя и за какъв срок)
3. За замразяване на сперматозоиди (колко проби и за какъв срок)
4. Оплождане

Интересува ме във връзка с инвитро с донорска яйцеклетка
стимулация, изследвания, пункция на донорката - около 5000 лв.
след това, какви са допълнителните плащания отделно от 5000 лв.???

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 19:17 от Синя фея 1

Общи условия

Активация на акаунт