Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 704
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
3 дни наведнъж, май много ще ми дойде Joy

Тогава този член се явява абсолютно безсмислен... мислех си, че познавам КТ, но тези неща ми бяха убягнали Simple Smile

Единствената полза е че работодателят не може да откаже ползването.
добре е,че повечето работодатели не познават "процеса" в детайли,но ако се стигне до съд е различно

# 196
Lady Be за щастие не съм имала проблем с работодателя, имах уговорка, че след като приключи процедурата ще си пусна отпуск приблизително колкото съм отсъствала. Дори пряката ми шефка казваше изобщо да не пускам и че това ми е по-важно от работата.

Пожелавам на всеки такива разбрани работодатели Simple Smile

# 197
Здравейте момичета , знаете ли каква е цената за спермограма.

# 198
  • София
Здравейте момичета , знаете ли каква е цената за спермограма.
50лв е обикновенната

# 199
бамбарадамбара благодаря ти за бързият отговор

# 200
Моля ви, споделете личнитеси впечатления, ако имате такива, от д-р Игнатов. Попадали ли сте на него? Февруари ще замества д-р Сигридов, а аз не обичам да ходя при непознати лекари.

# 201
  • София
аз съм попадала след като родих, много мил, любезен, усмихнат и притеснителен ми се стори.
питаше мен дали да ме изписва вече  Crazy

# 202
Най-вече ме интересува дали е добър специалист във ФМ или да търся друг вариант.

# 203
  • София
Здравейте, може ли да се запиша във вашата темичка?

И един въпрос – тъй като за първи път ММ ще прави спермограма изникнаха няколко чуденки, като например материала как се дава? На място или може да се донесе и от вкъщи?

# 204
може и на място,може и от вкъщи,но е хубаво да звъннеш на биолозите да те инструктират

# 205
  • София
El_Vel, много благодаря! Виждам, че има и телефони на първа страница. Сега като знам на кого трябва да се обадя и ще разпитам по-подробно.

# 206
Най-добре е на място, постарай се да излекуваш мъжа си от притесненията, защото много давания на материал ще има  Peace

# 207
  • София
Mometo*, благодаря! И аз си мисля, че ще е по-добре там, имам време да го подготвя психически.  Peace

# 208
Нямах проблем за записването на час за 20.01.2014,за слагане на лекарство ,след лоша биопсия.Да не би ин витро специалистите да са се увеличили отново/шегувам се /?

Аз си записах час за 22.01 за същото. Може ли да ми кажеш колко ще струва лекарството, че на регистратурата не знаеха.
]Ще пиша за всичко ,как е минало!

# 209
  • София
Пропуснала съм да се запиша в темата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт