Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 628
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
накрая да не се наложи по голо да търча да издирвам мъжа с парите  Crazy

Ха- ха , то е смешно  Laughing  , но ме и невъзможно ...  Sick

# 346
  • София
Поне няма да досаждат с предварителното плащане на оплождането.

# 347
здравейте момичета искам да попитам както се обаждам да си запазя час за ЦС при д-р Стаменов какво да им кажа на тези от регистратурата ,за да не ме отсвирят( с това че няма свободни часове) и още едно въпросче:д-р Стаменов ли ще ми я направи ЦС

# 348
проблем с часовете за ЦС, не знам да има
може да я прави всеки един от лекарите работещи в клиниката

# 349
Ох... Абразиото ми беше на 13-ти и след това нямах почти болки и имах леко кафеникаво зацапване. Пия си Но шпа както ми казаха, изпих си метергина и продължавам с антибиотика. Днес цял ден ме боля и сега изведнъж се изля бистра кръв и нямам температура. Честно да си кажа страшно много се стреснах! Нормално ли е това? Имам час в понеделник при един генеколог в Стара Загора.

# 350
  • София

Аз съм пациент на д-р Стаменов, но в деня за преглед му изникна много тежка спешна операция и д-р Шефкетова ме прегледа. Разбрахме се тя да ми направи ЦС, а после да коментирам с д-р Стаменов резултатите. Така и направих. В деня на ЦС като влязох вътре - гледам д-р Стаменов. Много се учудих, защото за него ми отказаха час за същия ден, защото бил много пълен графика. Но той ми каза - "Искам аз да направя изследването, запиши си час да коментираме после". Така и направих.
Посочвам това, за да ви обърна внимание колко отговорно и сериозно постъпва д-р Стаменов, независимо от многото си ангажименти.

# 351
Моята ЦС я направи Д-р Михова.Явно зависи от натовареността на лекарите.Не се притеснявай кой ще я направи важен е резултата Peace

# 352
Момичета, колко струва инсеминацият и инвитрото на естествен цикъл?

# 353
  • Ст. Загора

Аз съм пациент на д-р Стаменов, но в деня за преглед му изникна много тежка спешна операция и д-р Шефкетова ме прегледа. Разбрахме се тя да ми направи ЦС, а после да коментирам с д-р Стаменов резултатите. Така и направих. В деня на ЦС като влязох вътре - гледам д-р Стаменов. Много се учудих, защото за него ми отказаха час за същия ден, защото бил много пълен графика. Но той ми каза - "Искам аз да направя изследването, запиши си час да коментираме после". Така и направих.
Посочвам това, за да ви обърна внимание колко отговорно и сериозно постъпва д-р Стаменов, независимо от многото си ангажименти.
Никой никога не е твърдял обратното!

# 354
Е моята ЦС е прави Шевкедова-толкова "добре " е беше направила,че и в Б-я и в Турция се чудеха, как може да се направи така тази снимка. Затова следващия път платих и ми я направиха в Турция. Така че преценявайте дали тази лекарка е добра за ЦС.

# 355
  • Ст. Загора
Е моята ЦС е прави Шевкедова-толкова "добре " е беше направила,че и в Б-я и в Турция се чудеха, как може да се направи така тази снимка. Затова следващия път платих и ми я направиха в Турция. Така че преценявайте дали тази лекарка е добра за ЦС.
От едно мнение няма как да преценим. А и целта на темата не е да се нападат докторите. Всяка от нас има избор, вярвам, че знаеш това. Успех!

# 356
  • София
момичета имам питане, сигурно ли е инфото че доктор стаменов ще отсъства от 20-25 януари, питам защото трябваше да се почвам а не знам утре като звънна дали ще ме отсвирят newsm78

# 357
Аз имам записан час за хистероскопия за 21-ви, но ми казаха че това е последния му работен ден преди отпуската. Не разбрах до кога е тя обаче.

# 358
  • София
много ти благодаря за инфото Hug ми значи утре като стана и засядам на телефоните , пък ако много ме изнервят девойките на регустратурата направо скачам на място Mr. Green

# 359
много ти благодаря за инфото Hug ми значи утре като стана и засядам на телефоните , пък ако много ме изнервят девойките на регустратурата направо скачам на място Mr. Green

ех,меме Hugа,късмет де Praynig

пп.Научете най накрая името на д-р Шефкетова,стига с тези интерпретации Naughty

Общи условия

Активация на акаунт