Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 19

• 45 625
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Ст. Загора

пп.Научете най накрая името на д-р Шефкетова,стига с тези интерпретации Naughty
[/quote]

Не исках да съм груба Peace

# 361
  • София
ел вел hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ти по добре стискай палци да не ме изнервят, чееее #2gunfire #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Hug
ама защо все ти пускаш темите на клиниката не разбрах, толкова момичета пишат тук, и когато и да погледна все ти си пуснала темата newsm78

# 362
Меме,стискам палци за успешен старт и още по успешен финал fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed 
нема да се нервиш,молим те Wink
а другата тема я пусни ти,щот на мен вече ми стана навик Mr. Green,става ли newsm78

# 363
  • София
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

мани че аз докато влеза следващия птъ в тази тема и то , вече и внуци ще гледаме  Joy Joy Joy Joy
мерси и на теб стиснати палци Praynig Hug Hug Hug Hug Hug

тая година да ни е на късмет вече Peace

# 364
Явно организацията в тази клиника доста куца, не знам дали бих издържала. Принципно съм си мислила да се преместя един ден там, но като чуя, че отменят часове и прочее неуредици се разколебавам. Бих предпочела да ме прегледа друг лекар отколкото да се отлагат нещата.

# 365
Уф, преди да легна , за изненада в тоалетната- червената гостенка! Направо съм толкова хем ядосана, хем съсипана, объркана, депресирана -защо това се случва с мен вече втори месец , нещо не ми е наред с менструацията? На 08.01.2014 бях на преглед при д-р Персенска , като втори ден на менструацията. Вървя ми дали имаше 2 -3 дни и спря. Трябваше оперативна хистороскопия да направим, но се отложи за другия месечен цикъл, тъйкато графика е пълен. И , сега какво? ..... утре ще звъня на личния на д-р Персенска и дано да се свържа. От толкова години никакви такива чак аномалии не съм имала, точно сега почнаха от два месеца , ......когато си мислех че е само едно, две неща в проблем и ще пробваме първата ми ИНСЕ ....

# 366
В събота дават ли документи за попълване за донорски яйцеклетки? Ще има ли кой да ни обясни как се процедира или ще трябва да се ходи през делничен ден?

# 367
Явно организацията в тази клиника доста куца, не знам дали бих издържала. Принципно съм си мислила да се преместя един ден там, но като чуя, че отменят часове и прочее неуредици се разколебавам. Бих предпочела да ме прегледа друг лекар отколкото да се отлагат нещата.

Ами ти сама си преценяваш...щом сме толкова много на опашката за "Надежда" едва ли чак толкова ни притесняват отлагането на часа с една-две седмици!!! А и все пак чакаме с месеци /понякога година/ за да можем да се доредим...

# 368
  • София
Ох... Абразиото ми беше на 13-ти и след това нямах почти болки и имах леко кафеникаво зацапване. Пия си Но шпа както ми казаха, изпих си метергина и продължавам с антибиотика. Днес цял ден ме боля и сега изведнъж се изля бистра кръв и нямам температура. Честно да си кажа страшно много се стреснах! Нормално ли е това? Имам час в понеделник при един генеколог в Стара Загора.

SAB, според мен е съвсем нормално. Аз имах дни с почти никакво кървене и такива с обилно. Ако все пак имаш притеснения, звънни да попиташ. Моето абразио беше на 07.01 и сега имам само леко зацапване. В петък бях на контролен преглед и д-р Перси каза, че всичко е добре и няма проблеми.

Момичета, бих искала да попитам - знае ли някой, кога евентуално са готови епикризите след абразио, защото ми казаха след две седмици да си я потърся от регистратура, но чувам, че някои момичета са чакали и по месец?  newsm78

# 369
Момичета някой знае ли точно кога ще излиза д-р Стаменов в отпуск и за колко време понеже към края на месеца ще правя ЦС и много се претиснявам да не би да го няма

# 370
  • Sofia
SAB, и на мен ми се е случвало да ми спре кървенето след абразио и след няколко дни пак да започне. Д-р Стаменов ми е казвал, че е нормално, спокойно

# 371
благодаря ти, max17, че толкова ми помогна.  Grinning
blessed**, благодаря и на теб.  Grinning Когато говорих по телефона за това дали е необходимо да ми издават болничен и жената спомена случайно, че болничните могат да бъдат изпратени веднага, докато с епикризите не винаги е така. Така че доколкото разбрах от нея, може да се чака и повече от 2 седмици за епикриза, но да се надяваме, че при нас няма да е така. Всъщност аз не заявих епикризата изрично, защото разбрах, че автоматично я издават и влиза в парите, които сме заплатили за абразио. Нали не е необходимо изрично да се заяви?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 372
  • гр. София
Саб, аз моята я чаках над месец ама заради празниците. Иначе около 14 дни отнема за хистологичния резултат и после ти пишат автоматично епикризата. Препоръчвам ти като наближи времето да звъннеш да провериш по телефона дали е готова.

# 373
Момичета някой знае ли точно кога ще излиза д-р Стаменов в отпуск и за колко време понеже към края на месеца ще правя ЦС и много се претиснявам да не би да го няма
На предната страница /24/ е обсъждан въпроса с отсъствието на Стаменов, вероятно от 21 до 25...а малко по назад в темата някой мисля, че беше упоменал с точност кои дни няма да го има!!!

# 374
  • София
Благодаря, аз и тази седмица имам ходене до "Надежда", така че ще проверя дали епикризата ми е издадена.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт