Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 123
  • 376
  •   1
Отговори
# 60
Зандали, добре обясняваш  Simple Smile
Но ако не беше математиката, сигурно и аз бих могла да завърша икономика, че и шеф да съм сега.
Но понеже съм си преценила възможностите (и невъзможностите), сега съм само асистент (макар и главен Simple Smile ) по литература и не съм никакъв шеф.

# 61
Моля спешно за помощ!!!
Пускам ви една екселска с 34 шийта, всички трябва да се попълнят, има формулки, споко, няма да е много трудоемко.
До утре в девет трябва да е готова.Ще почерпя на заплата - моля виииии. Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 62
Аз скоро получих на мейла си съобщение от някакъв руснак, който се бил явявал на изпити заради други хора.

Иначе, тия работи принципно се заплащат ( например това, за което говори Чудо). За това си има Фрий Лансъри. Simple Smile

# 63
  • София
Алисън,
това в подписа ти е голяма глупост. ooooh!
Пусни подобна молба в американски форум и гледай какво ще се излее.
Там преписването и подсказването се санкционират така, както не можеш и да си представиш.

# 64
  • София
Математика в икономиката има и то много. Факт е, че в икономическите ВУЗ-ове се приема и с география и история, но е редно да увеличат броя на специалностите с прием по математика. Завърших Финанси и на изпитите по математика имах колеги, които буквално не знаеха къде се намират. Бяхме в 1-ви курс. А когато впоследствие установиха, че с ВМ далеч не се изчерпват задачите и сметките, бяха много неприятно изненадани.
Признавам, че има и специалности, които може и да не помиришат математика, но те ще са от сорта на "Икономика на отбранителния комплекс" и пр. отвлечености, които съществуваха по мое време.
А по конкретната тема: основното, което би трябвало да усвоиш като умение в образователния процес, е къде и как да търсиш информация. Ако не можеш да потърсиш формулите, ако не знаеш какви са, ако не можеш да направиш просто заместване по формули, може би е хубаво да се пробваш още веднъж.

# 65
БОЖЕ!!! Колко ужасни и глупави хора има?! Много обичам да чета форуми, защото ми е супер интересно хората как разсъждават. Случайно попаднах на темата, но ми стана много интересна.
ПЪРВО: Ако не можеш да помогнеш на някои, които иска помощ, по-добре си замълчи!
ВТОРО: Очевидно не можеш да помогнеш, но за да прикриеш и твоето незнание изсипваш куп безсмислени обиди.
ТРЕТО: В НБУ изкарахте, че има само глупаци. Интересно ми е в другите университети и по специално Софийския, защото беше споменат само умни и високо интелигентни хора ли има? Според мен навсякъде има и умни хора и глупаци. НО важното е да мразим, без значение какво, защо и т.н.
ЧЕТВЪРТО: Разбира се всеки изказва "компетентното" си мнение без да е имал преки наблюдения, без да се е поинтересувал и без да знае нищо. Просто думи без никакво съдържание, без никакви аргументи и доказателства, които имат за цел да обидят някой... или пък авторите искат да се заядат с някого, за да покажат колко са "перфектни" са те.

# 66
БОЖЕ!!! Колко ужасни и глупави хора има?! Много обичам да чета форуми, защото ми е супер интересно хората как разсъждават. Случайно попаднах на темата, но ми стана много интересна.

Аз пък ги чета заради такива умници, да ми открият топлата вода. Според мен, твоите разсъждения са адски глупави, но съм достатъчно добре възпитана да не ти го кажа.

# 67

Аз пък ги чета заради такива умници, да ми открият топлата вода. Според мен, твоите разсъждения са адски глупави, но съм достатъчно добре възпитана да не ти го кажа.

Изобщо не ми го каза, но и по-добре, защото следваш съвета ми да замълчиш! Grinning

# 68
Flower_f, по темата, ако обичаш.
Как би помогнала на авторката?
Интересна ми е позицията на не ужасните и не глупави хора.Честно. Thinking

# 69
Сега попадам на темата, че покрай съседната за олимпиадата по информатика,
тази не съм я забелязала.
Много сте лоши.  Hug
Представете си, че дамата отива на изпит по английски, а той се оказва математика.  newsm78
Предполагам, че ако е знаела вчера, то щеше да ни попита за насоки.
Да, и както съфорумка сподели ползването на четиризначната таблица е позволена на изпити.
За тези задачи това помагало щеше да и свърши перфектна работа.
Щяхме да и бъдем полезни.

# 70
А бе по-важно е, че не учи медицина.
Тази наглост се преглъща някак си.

# 71
  • Ямбол
...
Тази наглост се преглъща някак си.
Сигурна ли си, че ще я преглътнеш, ако утре учи детето ти на английски?

# 72
Лиляна, Ши гълтам, к`во да правя. Joy

# 73
  • на село
Какво разводнявате пак всичко, не е проблем дали ще се учи или не математиката в определени специалности, проблем е, че по време на изпит се снима със телефона изпитния лист и се пише във форум.
За мен това е върха на наглостта, то бива бива, ама чак пък толкова, все пак е изпит, квестори няма ли !?

# 74
  • Ямбол
Някои ВУЗ-ове, ако не ги оставят да препишат, няма да имат студенти.
Аз пък искам да изтипосаме тук ВУЗ-а и специалността, че да ги видят повече хора.

Може и Господарите на ефира да се поинтересуват. И на Клисарова може да пратим темата.

Чакай да я цитирам, че може да ѝ дойде малко акъл и да изтрие:
В момента съм на изпит момичета спешно моля някой да помага, моля ви!!! Cry
http://prikachi.com/images/746/6939746E.jpg

Съжалявам че пускам цяла тема но съм отчаяна

Общи условия

Активация на акаунт