Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 106
  • 376
  •   1
Отговори
# 90
Ами,бързала е и не е обяснила както трябва.Не е на 18-19.Имала е сериозни причини да не завърши 12и клас навреме.
Надявам се да не ми се разсърди,че пиша неща,които тя ми е писала на лични,но го направих,за да се изясни ситуацията.

# 91
Ами,бързала е и не е обяснила както трябва.Не е на 18-19.Имала е сериозни причини да не завърши 12и клас навреме.
Надявам се да не ми се разсърди,че пиша неща,които тя ми е писала на лични,но го направих,за да се изясни ситуацията.
И понеже има сериозни причини да не завърши 12-ти клас навреме, това оправдава нежеланието й да се подготви за изпитите по времето, когато е решила, че все пак иска да завърши? Тези причини оправдават преписването и използването на телефон и нет по време на изпит, че и даже пускането на тема тук?
Последните две задачи се решават с материал за шести клас.

# 92
Какво стана с изпита?

# 93
tin4ety, нали ставаше въпрос за нещо свързано с английска филология,  съвсем се обърках. Аз все търся оправдание за нещо, ама този пост ако е верен, вече нищо не мога от никъде да изсмуча - не, направо съжалявам, че се включих ooooh!

# 94
Да,беше написала,че учи английски.И аз не разбрах защо...Както и да е...
Причината да не завърши 12и клас е изключително сериозна и не се касае за това дали е искала или не,така че по-спокойно... Naughty

# 95
Причината да не завърши 12и клас е изключително сериозна и не се касае за това дали е искала или не,така че по-спокойно... Naughty
Спокойни сме. Причината да не завърши няма значение. Значение има това, че сега, когато е решила да завърши, не полага съответните усилия.
Ако и сега времето, желанието и възможностите са проблем, нищо не пречи завършването да бъде отложено.

# 96
  • out of space
Ах, усилия! Абе какво ви пречи да напишете 2 задачи как се решават. Мацката няма да стане новия Д. Пеевски, споко. Моли за помощ!
Нима никой никога не е преписвал? Аре, моля...

Правете се на морални и съдници. Не била научила, не била положила усилия.....

# 97
tin4ety, нали ставаше въпрос за нещо свързано с английска филология,  съвсем се обърках. Аз все търся оправдание за нещо, ама този пост ако е верен, вече нищо не мога от никъде да изсмуча - не, направо съжалявам, че се включих ooooh!

Някой си го е изсмукал и след това друг го е доукрасил Laughing
А трети вече се тръшка, че момичето ще преподава на децата му.  Laughing

Специалността ми е английски език. Математиката ми е слаба.
Не всички я разбират.

Alison DiLaurentis, хората си купуват дипломи за средно, а ти искаш да минеш с едно мерси.
Така не става!

# 98
Ами напиши й решенията. Никой не те спира. Нищо, че изпитът вероятно отдавна е приключил.

# 99
  • out of space
Ами напиши й решенията. Никой не те спира. Нищо, че изпитът вероятно отдавна е приключил.

Само да можех! С удоволствие, но не ги разбирам тези задачи.  Confused само като прочета условието и ми се завива свят.
Защо като не може да се помогне се получава така- просто да се каже нещо? Да била научила, ми може и да се е опитала бе баси?!
Всичкоразбирачкови.

# 100
Защо като не може да се помогне се получава така- просто да се каже нещо? Да била научила, ми може и да се е опитала бе баси?!
Всичкоразбирачкови.
Мога да й реша всички задачи. Даже във форума има такава тема, където много хора могат да помогнат.
Факт е обаче, че тя не потърси помощ, за да се подготви. А поиска решения по време на самия изпит.
И не. Не съм всичкоразбирачкова, но виж от математика разбирам. И ако момичето не се е справило, а все още има нужда от помощ съм готова да й помогна, колкото мога.
Ето я и темата за задачите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745131.420

# 101
ССФ никога по нищо не е преписвала,дори и мисълта за това и е чужда Naughty
От цитирания пост на Алисън,сега като се зачетох,не става ясно дали учи висше или просто е най-добра в английския,така че може и ние сами да сме решили,че тя следва в университет в момента.

# 102
  • out of space
Всичкоразбирачкови.
Мога да й реша всички задачи. Даже във форума има такава тема, където много хора могат да помогнат.
Факт е обаче, че тя не потърси помощ, за да се подготви. А поиска решения по време на самия изпит.
И не. Не съм всичкоразбирачкова, но виж от математика разбирам. И ако момичето не се е справило, а все още има нужда от помощ съм готова да й помогна, колкото мога.
Ето я и темата за задачите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=745131.420

Супер!
Съвсем по друг начин би звучало "Виж, няма да ти реша задачите сега, защото не си положила усилия. Заповядай в еди коя си тема и с удоволствие ще помогнем да се отървеш от затрудненията си".
Но не, другия вариант е по-приятен за слънчевия сплит.

# 103
Лице на кръг  Mr. Green

Със сигурност може да се намери и за обиколка на окръжност.
В Интернет има всичко!  yes

Намерих още един адрес Simple Smile Този е доста по-хубав, но е на немски.
http://rechneronline.de/pi/kreis-rechner.php

И още едно полезно адресче за втората задачка: http://de.numberworld.info/grenzwertBestimmer

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 02:57 от B & C

# 104
  • Tам през Атлантическия океан
Най-добре тази тема да се заключи.И тя се превърна в плювалник,както доста от темите в този раздел... Tired Авторката и тя как реши точно тук в Осилника са пусне тема...

За мен това е гаСимУ наглостта    Tired

tin4ety ти  па чак птъст рзмахваш  ooooh!

Разочарована съм от авторката  не че и пука де , а имах симпатии , уви ......

Общи условия

Активация на акаунт