Моля спешно зо помощ с изпита ми по математика

• 17 122
  • 376
  •   1
Отговори
# 180
Защо във форума се пише свободно за лекарите от които сме доволни/недоволни, а когато стане въпрос за преподаватели, не се пишат имена?

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 19:07 от B & C

# 181
Защо във форума се пише свободно за лекарите от които сме доволни/недоволни, а когато стане въпрос за преподаватели, не се пишат имена?

Лекар е друго  .То не е само до тях и до моя университет .Няма да пуснеш детето си да учи там ли ?

# 182
Лекар е друго  .То не е само до тях и до моя университет .Няма да пуснеш детето си да учи там ли ?
Защо да е друго? И едните и другите са хора!  Simple Smile
Ами да, има университети, в които не бих плащала детето ми да учи. НБУ е един от тях. 

# 183
  • София
А ако е без пари?  Wink

# 184
Защо да е друго? И едните и другите са хора!  Simple Smile
Ами да, има университети, в които не бих плащала детето ми да учи. НБУ е един от тях. 

Не е този  Wink

# 185
Защото хората са по-чувствителни на тема физическо  здраве, което общо взето се свързва с  физическото оцеляване и важността се губи пред  духовното такова. Щото "здрав дух, в здраво тяло" е нещо, което  сигурно буди носталгична усмивка и когато някой  повреди последната брънка на  оцеляването ни - физиката, тогава възставаме,тропаме с крака и се впечатляваме общо взето. Колкото и да си добре  поединично, битувайки в  недохранена глутница,как беше - "увълчваш" се или  по-човешки казано, ставаш хейтър в мисленето. Мога да кажа имена на  учители и преподаватели, които са прекрасни същества, но едва ли на някой ще му пука от прочетеното, но ако избълвам  наранена духовна гадост - е от това би стнала интересна многоъгълно-обсъждана и многостраницова тема. Та,на кратко, когато хората са зле - доброто не е интересна тема.  Извинете ,че се отклоних от набиването на канчето на тъпата съфорумка, поискала нечестно някой да й реши задачите, просто въпросът на B & C  ми се стори най-смислен, та се замислих от към отговор.

# 186
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В България такова нещо няма- и в държавните университети пак се плаща семестриална такса.

# 187
  • София
Ок, да приемем, че семестриалната такса е същата като в държавния вуз.

# 188
Ок, да приемем, че семестриалната такса е същата като в държавния вуз.
Каквито и да са таксите, аз не бих подкрепила всеки един избор на детето ми!
За мен таксата не е решаваща. 
В НБУ дори и да не се плаща такса, пак ще съм против!

# 189
ЗАНДАЛИ, права си , но аз смятам , че по презумпция хората сме създадени да сме добри , именно за това когато сме зли е сензация и новина , а не обратното .

# 190
Не е само до университет, а често до специалност, най-често до преподавател. Във всеки университет има подготвени и не толкова подготвени преподаватели. Така че споменаването на университета само по себе си няма да помогне с нищо.
Както по принцип не може да се каже, че Александровска болница не е добра или е чудесна заради някой конкретен лекар.
B & С, ако някой студент е мотивиран да научи нещо, НБУ има базата и преподавателите, които могат да му позволят това. Иначе нямам слабост точно към този университет.

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 20:08 от Ана2

# 191
Може би си мислят, че преподавателите по цял ден са в интернет и четат какво се пише за тях.  hahaha

# 192
adelinda , да де - същото, по природа сме добри, ама  когато някой друг е  зъл, неправилен, нечитав - тогава е интересно(пък и добра основа да изпъкнем в добротата си)

# 193
B & С, ако някой студент е мотивиран да научи нещо, НБУ има базата и преподавателите, които могат да му позволят това. Иначе нямам слабост точно към този университет.
Другите университети също разполагат с база и преподаватели.  Wink
Ако детето ми не го приемат никъде, то не бих го пратила в НБУ, само защото е много мотивирано и университетът имал база и преподаватели  Laughing

# 194
  • София
Защо е тази предубеденост към НБУ? Покрай сестра ми и други познати съм останала с впечатление, че там можеш да получиш най-качествено образование, ако наистина искаш да учиш. Базата е много добра, преподавателите са мотивирани.
В СУ, колкото и да ти се учи, повечето преподаватели са толкова отегчени и незаинтересовани понякога, че направо ти се отщява Confused Поне в моята специалност беше така...

Общи условия

Активация на акаунт