Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 168
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Здравейте момичета,
 ето линк към един сайт където може да намерите евтини възглавници,
http://www.shtarkel.com/products/3004-vyzglavnica-za-kyrmene.html

но съм съгласна с plesure че една обикновена възглавница би свършила същата работа. Може би и моята няма да ме изкара докато се роди бебчо.

# 466
  • София
до метрото там има и медицински център младост мед-1, др Илиев ми води моето ЖК, както и на частно също съм при него.

plesure, намерих сайта на този център Simple Smile А д-р Илиев регистрира ли по здравна каса? Видях на сайта им, че проследяване на бременност струва 500 лв., но не пише нищо за ЗК.

# 467
Здравейте и от мен чета ви често но все не ми остава  време да пиша.вече съм 16г.с и усещам всяка вечер ритничета Laughing да попитам тези които са втора бременност вдигате ли по големите се деца,на мен др ми забрани но според мен е невъзможно сина ми е на 2 годинки...и да ви питам подува ли в се корема аз вече незнам какво да ям ,от всичко ми се подува и минавам на кисело мляко Simple Smile

# 468
  • София
до метрото там има и медицински център младост мед-1, др Илиев ми води моето ЖК, както и на частно също съм при него.

plesure, намерих сайта на този център Simple Smile А д-р Илиев регистрира ли по здравна каса? Видях на сайта им, че проследяване на бременност струва 500 лв., но не пише нищо за ЗК.

Целият център работи по ЗК.

# 469
  • София
Аз все още вдигам голямото си дете - около 20 кг. Не ми е забранено, но не съм сигурна че е редно. С навиците човек трудно се разделя.  Simple Smile

# 470
  • Бургас
Добро утро, дами!
Първо искам да ви пожелая ден изпълнен с много усмивки и положително настроение.
Аз забелязвам, че с всеки изминал ден, ритничетата стават все по- силни.Много е приятно!
Относно носенето на деца, моите са големи, но, като бях бременна с второто дете вдигах го, улисана в грижите забравях, че не е редно.Сега съм си обещала повече да почивам, дали ще се получи незнам, поне ще опитам!

# 471
  • София
Добро утро и от мен!  food010
Чета ви, радвам се с вас, но и (благородно) ви завиждам! Искам и аз вече да усещам бебо, знам, че е рано, но нямам търпение. И пола искам да знам, последния път беше в кофти позиция и не се видя, това беше на 6ти, а следващия преглед ще ми е чак на 5.02., тооолкова далече ми се струва Sad На ЖК като ходих да се запиша ме погледнаха само да установят дали бебето е живо и беше такава лудница в кабинета, че дори не успях да попитам за пол дали се вижда нещо Sad Искам да знам всичко вече. Измислила съм си име за момче, за момиче колкото и да се напъвам не ми идва нищо на ум, така е и с таткото. Все едно сме сигурни, че ще е момче. А може и да се изненадаме с една малка госпожичка.
Днес ми е криво. Искаше ми се да отидем с ММ да разгледаме колички и креватчета, а се оказа, че той е поел служебен ангажимент и излезе още преди час, не се знае кога ще се върне, ама май няма да успеем, а сама не ми се обикаля.
Както и да е, наспамих темата достатъчно. Хубав и много слънчев и усмихнат ден ви желая на всички  lovekiss

# 472
  • София
pleasure, софия не е толкоз голяма  Mr. Green при този доктор съм ходила инцидентно, по съвет на личната ми лекарка, която работи в този център, и макар че не ми е мн удобно ще се възползвам. личната също ми каза много хубави неща за него, така че доктора явно има защо да го хвалят, което е супер Peace а знаеш ли къде води ражданията - върти ми се че е в окръжна болница, но не съм сигурна? Thinking
за възглавниците, аз не си купих с малкия, ползвах съвсем обикновена възглавница, а спането ми беше голяма драма към края на бременността, полулегана спях, такива ритничета ми вкарваше, явно му беше тесничко  Laughing той и сега си е доста подвижен, но в корема ми направо играеще ръченица  Crazy
josi и на мен ми се ще да знам какво е вече бебчето, за имена не сме мислили нито за момче нито за момиченце, ама искам да знам вече Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 11:25 от elpet

# 473
  • София
Привет момичета Simple Smile

за вдигането на тежко - пумпал е около 11кг, колкото и да ми се иска няма как да не го вдигам на повивалника за смяна на памерси и други манипулации. А сега ни растат и първите кътници (предкътниците всъщност) и като ревне през нощта пада едно гушкане, люшкане ..
За шаването на бебето - вчера какъв ритник получих - чак подскочих и докато се осъзная че е бебето вече бях седнала свита на земята за всеки случай. Егати силното диване - някакъв акробат ще да е, до сега беше едно такова деликатно въртене в корема, а сега ... нещо ми се беше ядосало  Crazy
На преглед съм чак на 10.02 по ЖК, а следващата ФМ я сметнах, че ми се пада в края на февруари. Честно казано и аз нямам търпение да разберем пола, защото имам такива страни и противоречиви усещания.. понякога си мисля, че ще е момче, понякога момиче .. Имена за момиче имаме още предният път -Екатерина или Ивет, за момче сега са доста вариантите, но като че ли най-интересните са Антоан и Кристиян... а може би Виктор  Rolling Eyes хич не мога да реша ..

# 474
  • София
за имената, виктор е много хубаво, те всичките са хубави де  Grinning ще падне мислене, усещам. за момиче бяхме мислили че ще е калина, пък то не излезе точно така, затова не бързам да мисля  Laughing
ти каза че си сметнала кога е следващата фм - не беше ли 16-18 седмица  newsm78 аз се притеснявам да не пресроча заради замотаването с жк....

# 475
  • Пловдив
Ние имена още не сме измислили, рано ми се вижда. Аз също нямам търпение да го усетя  Heart Eyes

elpet, втората ФМ е между 18-22 седмица, май 20-21 е най-добре.

# 476
  • София
elpet, втората ФМ е между 18-22 седмица, май 20-21 е най-добре.
мн благодаря за инфото, ще има време значи  Hug не знам защо съм  запомнила 16-18, да не би да има някакво изследване тогава...

# 477
За вдигането на тежко, аз ако вдигна над 2-3кг и усещам едно странно чувство, като придърпване и избягвам да вдигам каквото и да е.  А днес тръгнах да чистя малко в нас и толкова много се изморих , направо останах без сили за има няма един час , не знам какво е това чудо ooooh! newsm78 #Crazy
Момичета на вас почна ли да ви личи? Ако някой ме види сутрин не би казал че съм бременна, но вечер определено си личи, въпреки че ако не ме познава някой би си казал, че съм си просто с корем и се чудех това нормално ли е,  особено сутрин да не си личи изобщо? newsm78

# 478
  • Пловдив
На мен ми личи малко и сутрин. Аз по принцип съм с плосък корем, но ако не ме познават, може и да не забележат. Вечер определено е повече

# 479
За вдигането на тежко, аз ако вдигна над 2-3кг и усещам едно странно чувство, като придърпване и избягвам да вдигам каквото и да е.  А днес тръгнах да чистя малко в нас и толкова много се изморих , направо останах без сили за има няма един час , не знам какво е това чудо ooooh! newsm78 #Crazy
Момичета на вас почна ли да ви личи? Ако някой ме види сутрин не би казал че съм бременна, но вечер определено си личи, въпреки че ако не ме познава някой би си казал, че съм си просто с корем и се чудех това нормално ли е,  особено сутрин да не си личи изобщо? newsm78

и на мен не ми личи почти изобщо. може би като хапна се подува малко но това се случваше и преди да забременея Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт