Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 242
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Тези дни в Пловдив времето е просто прелест и не мога да се задържа вкъщи. Обикалям с приятелки.  
Вие много сте изписали и не мога да ви изчета!
hrisi1303, радвам се да те видя! В болнични ли си вече?
На мама Цвети - честита кола и със здраве да си я караш. Мен нещо ме хвана шубе докато съм бременна да шофирам. То пък и къде ли да пътувам сега - в болнични съм и с дружките сме по кафета и магазини из квартала.
Аз чакам тези дни да излязат резултатите от БХС-то.
Сега ви оставям и  ще търся рецепти за манджи, че нещо се изчерпах откъм идеи. Моите мъжове са много злояди и се чудя какво да им приготвям.

# 211
Честита нова кола на мама цвети и от мен Simple Smile Да си я ползваш със здраве!!!

# 212
Здравейте мами Simple Smile Първо искам и аз  да успокоя мамите с лоши БХС както всички казват това си е статистика. Моите резултати за Даун излезнаха миналата седмица и аз малко се попритесних в началото 1:673 ми беше. Но пък като заключение беше написано, че се водя в група с нисък риск за хромозомни анималии. Успокоих се от резултатите от МФ, където нухалната гънка е с размер 1,5мм и нормална ностна кост.

Честита кола мама Цвети   travel Аз така и не се качих да карам след изпита и сега ще чакам все на някой да ме кара. Не ми се рискува на този етап да си припомням шьофьорските си умения. Казват, че ако си нервна през бременността това се отразява и в характера на малкото човече.
За календара ми излиза както е и по лентичката.
Бих желала от вас мами да дадете мнение за тази количка, много ми харесва  Heart Eyes
http://www.bebe-best.com/camarelo-bebeshka-kolitchka-ili-carera- … kriu-p-58008.html

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 11:25 от bee_di

# 213
  • Там някъде
Mar_bella, разбирам какво ти е! Мен лично ме викат на две седмици на преглед и пак ми се струват много, но това което сега изживяваш ти при мен е от началото на бременността. Просто на мен нито ми се гадеше, нито повръщах - абсолютно нищо и все имах усещането, че като отида на лекар ще кажат, че нещо не е наред. Засега (а надявам се и за в бъдеще) всичко е ок, ама пусти страхове......

# 214
Здравейте и от мен Simple Smile

Говорите за пъррвите усещания на бебето, аз още нищо не съм усетила, а вече 16 г.с.  Дано скоро усетя нещо, но знам, че е индивидуално при всеки.

И моите прегледи са през месец и се побъркват. Ето, последно бях на 12 декември и чак сега ще ходя и ми е много притеснено. Мисля вече да ходя и на частно от време на време.

# 215
Zdraveite. Parvo se izviniavam za latinicata.stiskam palci na vsicki momicheta s loshi rezultata ot I bhs da sa falshivi trevogi.tova e mnogo nepriatno.vinagi sam se chudila kakvo/sledva ako I amnio otchete loshi rezultati  Cry kakvo sledva.taka mi e tajno samo kato si pomislia che si e jivo choveche.dano nikoga pri nikoi ne se stiga do tam.  Nie ot sedmica nasam znam veche che mai ste e tozi pat momchence.da mn. E rano, no taka kaza dok.dori snimka imam. Simple Smile

# 216
  • София
bee_di гумите на този модел са по моя вкус, има и амортисьори, което също е плюс, но нямам обаче личен опит с колички на тази фирма. ако има как, пробвай на място колко е маневрена и дали е лекичка (пише 5 кг и гумите 3.. сметни бебе и багаж), като като се прибираш дори да си на първия етаж ще трябва все някак да я качиш, багажника ми изглежда достатъчно голям за тъпчене, т.е. това е плюс. пише че после седалката може да се монтира към теб или по посока на движението, помоли да ти покажат и в двете посоки и виж как се бута- при моята в едната посока грам не беше удобно и маневрена. и на на последно място виж дали се събира в баганика на колата ви, да не се окаже че е по-голяма, че наши близки имаха този проблем, а при нас влизаше само в едната кола... и успех с избора  Peace

# 217
  • София
Здравейте,

аз не съм се преставила официално, въпреки че пиша в темата Simple Smile

Казвам се Антоанета, 34 г., София. Втора бременност, термин 08.07.2014 г. Имам момиченце на 5 години.

На ФМ ни казаха 90% момиче Simple Smile, каквото и да е, да е живо и здраво.

Понеже споделяте притеснения и аз да споделя. Излязоха ми кръвните изследвания, имам хемоглобин 126. Знам че е в норми, но за мен това е много ниско, аз съм обикновено на горна граница, с първата ми бременност не ми е падал хемоглобина изобщо. Допълнително се притеснявам, защото мъжът ми има таласемия и реших да отида другата седмица и аз да се изследвам за всеки случай. На него му я откриха преди 2 години, до тогава не знаехме и по нищо не си е личало. А и в хематологията са му казали, ако ще има деца, партньорката му задължително да се изследва. Така че по-добре да го направя и това, а не да ми остане съмнение. Ще съм по-спокойна и за каката и за бебето.

Другото е, че влагалищния секрет е чист, но имам левкоцити 20, което не било нормално и ми изписаха свещички Клотримазол за 10 дни. В чуденка съм дали да ги взимам...  newsm78

Вие пиете ли витамини? Изписаха ми О мами. Предния път пиех Jamieson. Бях решила този път да не взимам витамини, но с този хемоглобин май по-добре да почна някакви витамини. Още ми се гади и не знам дали ще мога да ги задържа обаче.  Crazy

За количките, предния път имах комбинирана на Маг Ингланд, после я продадохме и купихме лятна на Хаук. Сега определено знам каква трябва да бъде количката, но още ми е рано да я търся.

Стига, че стана много дълго Simple Smile Последно, май усетих бебето  Heart Eyes

Хубав ден от мен!   bouquet

# 218
Здравейте и от мен! На 06.01 бях на лекар и всичко е наред с бебо.Лекарката ми каза да спра ф. киселина и дуфастона,и аз ги спрях ,но 3дни не ги пих и 3 нощти не съм спала от болки в корема. Говорих с нея каза ми да почна пак да пия дуфастона и сега не ме боли корема ,но се притеснявм Confused първа бременност ми е и незнам кое е нормално и кое не  Cry четях и никаде не видях някои да се оплаква от болки ниско доло Thinking  newsm78

# 219
Здравейте момичета. Hug Искам да ви попитам дали може да се запишеш на ЖК след края на третия месец? Защото моята лекарка ми каза че сега през януари много трудно може да се запишеш и при всички лекари било така  Thinking

# 220
  • Варна
Мими, аз имам понякога болки и тежест ниско в корема. Пия но-шпа.

Да се оплача. Към моите притеснения се добавя още едно. От години имам проблеми с гърдите - мноого кисти и генетична обремененост за рак. Ходя на ехограф на всеки 6 месеца. Бях решила докато съм бременна да не ходя, но ще се наложи. От няколко дни имам големи болки в едната гърда, по-точно на края на гърдата, там където е сгънката с мишницата. Напивам някакви топчета, болезнени, вероятно са жлези. Но като знам, че хормоните през бременността могат да са опасни за този вид рак, съвсем се психясах. Записах си час за четвъртък и ще отида със свито сърце. Много ме е страх, особено в този момент.  Sad

# 221
  • София
Здравейте момичета. Hug Искам да ви попитам дали може да се запишеш на ЖК след края на третия месец? Защото моята лекарка ми каза че сега през януари много трудно може да се запишеш и при всички лекари било така  Thinking

Бебка, аз утре ще ходя да се запиша на ЖК. И аз съм вече 4 и половина месеца, чаках да мине БХС, така и ми бяха казали. Не мисля, че има проблем да се запишеш на ЖК след 3ти месец, по- скоро е рано да се запишеш преди това.

# 222
Аз също имам понякога болки ниско долу. И аз съм на но-шпа

# 223
  • Пловдив
Mar_bella, стискам палци за прегледа.

# 224
и аз бях вчера на лекар - всичко с бебо се развивало повече от добре  Heart Eyes, но едно голямо НО доктора видя на ехографа нещо, не бил съвсем сигурен, днес и втори доктор ме гледа и на него му приличало на .... миома.
Много ме е страх, някои да е преживявал нещо подобно... да е чувал за добра развръзка..... Cry

Общи условия

Активация на акаунт