Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 238
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Относно болките ниско в корема с  първата бременност пиех до към 4 месец дуфастон след това до началото на 9 месец пиех магнерич и но шпа и нямах болки но това ми беше лечението защото имах контракции. Сега доки каза че пак имам но пия но шпа само и фолиева киселина . Витамини не пия защото като кг много се качват наблягам на плодове и почивка .

# 226
mama@cvety да ти е честит новият автомобил и безаварийно шофиране

# 227
Здравейтееее момичета Hug да се похваля мина прегледа и видяхме бебенцето 12сед 4дни и беше почти 6см, бебчо нещо си беше легнало с дупето на горе и не искаше да се обърне и техничката ме побутна доста пъти докато се размърда хаха , а пък аз не виждах в този момент и като ме обхвана паника, че бебчето ми не мърда и само гледах ММ да даде сигнал че е Ок, но той седеше като облъчен, нищо не казваше хаха После обаче, като помолих да чуя и сърчицето се успокоих, премериха му гънката, беше в норма и ми взеха кръв за синдрома на Даун и абс. всичко за което се сетите, толкова мн кръв не ми бяха взимали през живота Close
Дадоха ни час за 10.02 и следващ видеозон на 7.03 Peace
И полета ми мина вчера без проблеми, пих много вода, ядох плодове преди това и шоколад в самолета, нооо мисля че бебчето ме ритна на излитане и после на приземяване 2 пъти, чувството беше, като почукване с юмрук Grinning силно вярвам, че не си измислям, въпреки, че нз колко е реално да усетя тези 6см. newsm78
Сега единствено ми е гадно, че ММ не можа да се прибере с мен и ми е много мъчно, но съвсем скоро пак ще сме заедно Simple Smile на момичетата с мъже в командировка искрено им съчувствам Hug
Това е от мен, мисля да изляза на разходка с товапрекрасно слънце навън   bouquet хубав ден на всички   bouquet

# 228
Здравейте момичета. Hug Искам да ви попитам дали може да се запишеш на ЖК след края на третия месец? Защото моята лекарка ми каза че сега през януари много трудно може да се запишеш и при всички лекари било така  Thinking

Бебка, аз утре ще ходя да се запиша на ЖК. И аз съм вече 4 и половина месеца, чаках да мине БХС, така и ми бяха казали. Не мисля, че има проблем да се запишеш на ЖК след 3ти месец, по- скоро е рано да се запишеш преди това.
Офф..много лошо, ако наистина е така. Аз още не съм се записала, а трябва да го направя този месец. Дано да имам малко повече късмет другата седмица.
Иначе ЛЛ ме пусна в болнични за 2 дни и сега си почивам активно. Диагноза-грип. Tired Поне температурата успях да сваля и да си върна апетита. ooooh!

# 229
  • София
за записването на ЖК, аз ви писах минлата седмица, че ми казаха в един МЦ да изчакам, явно навсякъде е така. аз така или иначе още не съм се записала, като гледам ще си чакам....
сега съм на вълна подаване на документи на малкия за 1 клас и утре ще висим пред едно училище Rolling Eyes

# 230
  • София
Аз миналата седмица се записах на ЖК, но часа ми беше запазен от преди нова година. От докторката разбрах, че този ден имало още бременни за регистрация. Не ми е споменала за проблеми.  newsm78

# 231
И аз в Майчин дом се записах без проблеми още на 19 декември

# 232
  • София
И аз в Майчин дом се записах без проблеми още на 19 декември

При кого там?

# 233
При Максим Клисурски много внимателен и женската консултация ми е с направление от GP не съм плащала , дава ми направления за изследванията единствено сам си платила 60 лв. феталната морфология и 38 БХС в частният му кабинет. Тук има интересни неща ....
http://www.babyoutletzone.com/#!kombinirani-kolichki/cmex

# 234
  • София
Да, и аз за него съм чувала, че е много внимателен, но аз ще гледам да се запиша при жена за ЖК. То ще е само фиктивно де, аз се следя при д-р Гунев в частния му кабинет. Утре отивам и аз в МД да се запиша.

# 235
Mar_Bella : Стискам ти много силно палци !! Всичко ще бъде наред, сигурна съм. Такова предчувствие имам !  Hug

МОмичетааааа много се вълнувам!! Утре съм най-накрая на преглед след един месец чакане! Хем си умирам от страх де! Дано се види пола, но гледам да не се надъхвам много. Важното е бебо да е добре, ох дано, дано! Няма да спя тази нощ май от вълнение !

# 236
Mar_Bella : Стискам ти много силно палци !! Всичко ще бъде наред, сигурна съм. Такова предчувствие имам !  Hug

МОмичетааааа много се вълнувам!! Утре съм най-накрая на преглед след един месец чакане! Хем си умирам от страх де! Дано се види пола, но гледам да не се надъхвам много. Важното е бебо да е добре, ох дано, дано! Няма да спя тази нощ май от вълнение !

Успех  newsm10 да докладваш утре как е минало  Peace и си поспи де, недей пропилява нощта  Mr. Green

# 237
Здравейте и от мен мами! Аз рядко се включвам, но за това пък ви чета редовно Simple Smile
Вчера бях на преглед и лекарката каза че трябва да си направя БХС чак в 16 седмица и ФМ в 20та.
А моята приятелка е бременна вече в 19 и нейния лекар и е пуснал само първоначалните изследвания. не е ли странно?!

# 238
  • София
Здравейте,
и аз се записвам при вас.
Първа бременност, на 34 години съм. Термин - 17.07.2014 г.

# 239
Здравейте и от мен! На 06.01 бях на лекар и всичко е наред с бебо.Лекарката ми каза да спра ф. киселина и дуфастона,и аз ги спрях ,но 3дни не ги пих и 3 нощти не съм спала от болки в корема. Говорих с нея каза ми да почна пак да пия дуфастона и сега не ме боли корема ,но се притеснявм Confused първа бременност ми е и незнам кое е нормално и кое не  Cry четях и никаде не видях някои да се оплаква от болки ниско доло Thinking  newsm78
[/q

mimi121Аз имам болки, появиха се горе-долу след като спрях естрофема /аз това пиех/. Имам и болки в кръста, особено вечер когато си легна. Казах на док и тя ми назначи но-шпа 3х2 и каза да ида на преглед ако нещата не почнат да се оправят. Аз не мога да преценя от какво са ми болките-имам и колит и това ме обърква.

Общи условия

Активация на акаунт