Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 234
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Мами,много сте готини.
Чета ви всеки ден!
Искам да питам: В 13г.с. съм.Видят моеъо човече извънредно преди прегледа си мин.седмица.Беше страхотнп.Чух сърчице,видях му всичкооо...даже ръчичката му "потъркваше" оченцето.И най-хибавото до тук.. видях как си помести дупенцето с подскок  Hug
Притеснението ми е следното-нямам нито 1 правено изследване.
Гледам,че говорите за най-различни.
Имам час за 30.01.
Притеснително ли е????
Мерси предварително! Embarassed

# 242
GG BG, най-вероятно ще ти назначат. колко пъти си била на лекар? на мен  ми назначиха изследванията чак когато се записах на ЖК

# 243
  • София
Леле колко бързо се изписва темата. Един час не мога да прочета всичко. А в работата нямаме интернет, за да не се разсейваме  Mr. Green
Със сигурност ще изпусна много от нещата, за които исках да пиша, ще се връщам после.

ТоНи_, според можеш да си напълно спокойна, щом вече имате детенце. Ако и ти имаше таласемия нямаше да можете да създадете поколение   Peace А колкото до свещичките - щом са ти ги предписали, слагай ги! Повече бели можеш да си докараш, ако не лекуваш инфекцията, не чети листовките за странични ефекти, нали лекаря ти е казал да ги слагаш, не някоя позната, така че какво те притеснява?

dona_78 моя приятелка беше с миома, докато беше бременна. Проблема е, че от бременността и по-точно хормоните миомата расте по-бързо и от бебето. Караха я да прекъсне бременността, но тя не пожела. Излишно е да казвам, че секциото в твоя случай е задължително. Щяха да й правят сложна операция, да махат миомата, когато извадят бебето, но в крайна сметка решиха да си извадят само бебето, а после да я мислят миомата. Обаче след раждането миомата постепенно започна да се прибира от само себе си, да изсъхва и така и не се наложи операция. Пожелавам ти едно здраво бебче на финала и каквото и да се окаже, не е страшно, вярвай в добрия изход  Hug Ако нещо друго те интересува питай ако искаш на лични  Peace

GG BG изследванията се назначават, след като се запишеш на ЖК. Преди това не си регистрирана, като бременна и съответно не могат да ти дадат направления за изследвания за бременност.

Mar_bella стискам палци да няма проБлеми, пиши в четвъртък какво е станало  Praynig

Гледам, че много мами показват колички с помпащи гуми. На мен лично този вариант не ми харесва. Моя приятелка имаше такъв тип количка и имаше случаи на спукана гума, имайте го предвид  Peace

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 20:26 от meggle

# 244
Nina_88, ако това е календара който Щастлива жена публикува при мен изобщо не се отварят такива картинки .....?
а за термина смятай по последен ден от менструацията! Вече по ехограф ще могат да ти кажат според размерите на коя седмица отговаряш!
Какво стана с командировката ти, прекрати ли я?

Не командировката тепърва започва,скоро ще разкажа моят сложен казус, че сега имам много за учене...

# 245
  • Телиш/Плевен
GG BG, най-вероятно ще ти назначат. колко пъти си била на лекар? на мен  ми назначиха изследванията чак когато се записах на ЖК
И на мен така. Peace

Стискам палци за всички, на които им предстоят прегледи или изследвания. Hug

# 246
 Hug Момичета много ви благодаря за пожеланията за мойто БУ Simple Smile ,ама много ми е по-различно от старата и малко ми е притеснено като се кача да карам,но пък си я чувствам като моя и ще й свикна...
Лека нощ  newsm46

# 247
Дами,много благодаря за отговорите, НО meggle.. ти ме накара да ококоря широки очи. Shocked
Ходила съм 2 пъти при една докторка и се записах за третото въпросно посещение на 30.01 при друг лекар- по-добър,който ще ми следи бременността.
ЖК не ми е водена още.
Личната ми лекарка каза относно работата "Спокойно, сега не могат да те пипнат."
Притеснявам се за това,че новия ми доки (при който ходих извънредно вече 1 път) ме пита многократно дали съм регистрирана бременността или тепърва ще я установим. И аз все си отчитам,че е регистрирана..... Outta Joint Чувствам се ужасно объркана!  : doh

# 248
  • Бургас
Добъъъъъъъъъъър вечер,дами! Hug Flutter
Днес бях на ж.к., всичко върви нормално до момента, пуснаха ми цитонамазка, микробиология, кръвна картина и бебо е категорично мъж.Щастлива съм, защото ще бъда горда мама на трима синове, мечтата ми е да ги възпитам добре и да бъдат приятели.Днес вълнението ми при лекаря беше голямо, като ми каза момче е, почувствах се, все едно за първи път ще ставам мама, такава трепет и радост!Моята лекарка каза, че четвъртото ще е момиче Mr. Green
dona_78, моя приятелка роди с такъв проблем, с миома.Раждането беше със секцио, сега следи миомите, които са три при нея, следят размера им.
Хубава вечер!

# 249
  • София
Ехааа *Lilac* трима мъже, ще пробвате ли наистина за момиче сега  Mr. Green

GG BG, направление от личната взе ли?

# 250
meggle: Веднъж ми е дала за 1вите 2 прегледа.
Сега ще  ми даде ден преди посещението ми при новия доки.

# 251
  • Бургас
Ехааа *Lilac* трима мъже, ще пробвате ли наистина за момиче сега  Mr. Green

Да износя и родя третото, после ще видим, може и четвърто да има. Mr. Green

# 252
meggle: Веднъж ми е дала за 1вите 2 прегледа.
Сега ще  ми даде ден преди посещението ми при новия доки.

трябва ти направление за избор на ЖК. След това  не е нужно за всеки преглед да взимаш направление Simple Smile Личната ти лекарка би трябвало да знае. 

# 253
  • София
Наистина ще ми е много интересно какви са емоциите, като вече имаш две деца, как ще Ви се отрази третото, ако не е много лично и ако можеш да разказваш, ще следя с интерес, може би защото и аз си мисля за 3, но на първо време, както казваш да се роди второто живо и здраво  Blush

GG BG как така направление за първите 2 прегледа, искаш да кажеш, че ти е дала направление за рутинен гинекологичен преглед? Значи не ти е дадено такова за бременност, с което отиваш при гинеколога, който си избрала да те наблюдава? Като му занесеш това направление те регистрират като бременна и веднага се взима секрет за микробиология, кръв за всички изследвания, но трябва да си сигурна, че личната не ти е дала направление първия път за такава регистрация, защото второ не може да се издава до колкото знам.

# 254
Аз си мисля че лични лекари могат да си гледат в системата какво направление са дали и кога поне при моята е така

Общи условия

Активация на акаунт