Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 199
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Искам да попитам при какви показатели се прави това изследване за тромбофилия?

# 406
  • Burgas
Връщам се от ФМ - истината се показа, без съмнение за моята докторка, очакваме момченце Simple Smile Не мога да кажа, че съм разочарована, толкова съм щастлива, че го видях смучеше си палеца, имаше си всичко, крачета, ръчички. Беше протегнал крачетата и си ги беше кръстосал в глезенчетата На мама момчето. Embarassed Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 407
Искам да попитам при какви показатели се прави това изследване за тромбофилия?
По принцип се прави генетично изследване, ако имаш предишни аборти, но ето тук има статия за тромбофилията
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=530

# 408
  • Бургас
Връщам се от ФМ - истината се показа, без съмнение за моята докторка, очакваме момченце Simple Smile Не мога да кажа, че съм разочарована, толкова съм щастлива, че го видях смучеше си палеца, имаше си всичко, крачета, ръчички. Беше протегнал крачетата и си ги беше кръстосал в глезенчетата На мама момчето. Embarassed Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Много се радвам за хубавите новини!Кой ти прави фм?
А ние с теб можем да се срещнем някой ден или момичетата от Бургас?!

# 409
Привет и от мен Simple Smile

Мерси за разясненията относно усещанията на бебо. Ами ще си чакам и се надявам да го разпозная  Simple Smile

klimentinaa: Ние с теб сме на ЖК а едно място, но при различен лекар  Peace

Plesure: Леле какво коремище !! Но пък толкова ти отива ! Hug

Относно спането - на мен ми казаха да спя по възможност от лявата страна(но не е задължително), защото бебето по този начин се хранело най-добре.

Mar_Bella: Много си права за профилактиката, аз също тези неща си ги следя веднъж годишно, просто много ме е страх. Радвам се, че всичко е наред при теб!

Момичета, тази фетална ехокардиография, за която чак сега чувам  Embarassed къде се прави?

Хубав ден на всички и честит имен ден на празнуващите!

# 410
За феталната ехокардиография - аз знам за 3 градска болница в София, където е специализирана болница за сърдечни проблеми. Но става със записване на час и предния път записването ставаше с около месец напред.

# 411
Monik@ при коя си ? Кога ти е термина?
За фетална ехокардиография мисля че се прави навсякаде кадето се прави и ФМ , там кадето аз ходих на ФМ се прави ФЕ. (св.Петка в Борово в сградата на 20 поликлиника)

# 412
  • София
климентина, златото благодаря за отговорите за ЖК  Hug
За феталната ехокардиография - за софия, 3та градска болница. там водихме сина ми при един доктор, забравих му името. като цяло ние направихме това изследване като "заместител" на ФМ, но доколкото знам от лекарите които го практикуват, ако си правила ФМ и нямаш причина за притесненяи за сърцето на бебчо, не е нужно и ехокардиография, и ФМ.
Mar_Bella поздравления и от мен за това че си добре, и напълно подкрепям профилактиката, аз самата съм с фамилна обремененост и се следя редовно  Peace
1905vv личния ти риск ли е 1:1200 - тогава защо имаш притеснения newsm78 възрастовия и при мен е е по-голям от личния - личен 1:3700 (личния на база видеозон и кръвни изследвания) ,а възрастовия  м ие (това е статистическото допускане ) - 1:530... нещо се обърках Thinking
zvezdi4ka_bs честити сини гащи, много се радвам за теб, много мило си описа емоциите като си видяла беб, и на мен ми се прииска да мога да го видя днес  Heart Eyes Hug

# 413
Здравейте и от мен! Колко сте изписали само.. Аз напоследък не съм се отчитала.. За сега всичко с бебчо е нар Heart Eyesед. Бях на фетална морфология и БХС. За моя огромна радост всичко е наред. Бебчо расте, развива се правилно и е доста активен. Иииии.. Според докторката е момче! С уговорката че е малко рано, но според нея е мъж... Искаше ми се този път да е момиче, бях се размечтала за роклички и панделки.. Ама.. Да е живо и здраво детенце, пък каквото-такова!!!  Heart Eyes А онзи ден.. Мисля че получих първия ритник.. Знам,  че е рано, но според докторката ми е възможно пли втора бременност..или просото много ми се иска Blush  

# 414
  • Там някъде
bebe2, с нетърпение чакам разказа за йогата, че и аз съм се записала так!
Относно ФЕ аз също зная, че се прави ако при ФМ има съмнения.

# 415
Мерси за разясненията. Ами значи ще изчакам да мина втората фетална и ако всичко е наред няма да ходя.

klimentinaa: Аз съм при д-р Попмарков.  Peace Феталната и аз ще я правя при Стратиева.

# 416
# 417
момичета как се прави това изследване за тромбофилия,профилактично ли трябва да го пусна или гинеколожката може да  ми назначи  ако поискам

# 418
момичета как се прави това изследване за тромбофилия,профилактично ли трябва да го пусна или гинеколожката може да  ми назначи  ако поискам
Генетично кръвно изследване не е евтино, със сигурност не може да е по каса! В Надежда го правят за друга клиника/лаборатория не знам, но не е някое супер спец.изследване така че предполагам във всяка лаборатория в която правят генетични можеш да си го направиш!

Последна редакция: пт, 17 яну 2014, 13:25 от Мимето14

# 419
  • София
bebe2 за коричките - при сина ми като бебе никога не беше имало но като стана на 4 му се появиха и ми казаха една бабина рецепта - при суха коса, на памуче капваш обилно (extra virgin) зехтин и втриваш (да не е болезнено) докато паднат. разресваш, оставяш да преспи и после къпеш. третирах еднократно, пожелавам ти успех и на теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт