Хубаво детско спално бельо - от къде купувате?

• 2 282
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте мами, поразрових се, но не намирам такава тема...Не бях мислила, че избора за детски спален комплект ще се окаже толкова труден... Sad Живея в малък град, нямам голям избор за разглеждане, затова по интернет се ориентирах, тук има само магазин на Роксима Дрийм, хубави са им нещата на пръв поглед, но не знам колко са качествени, 95 лева е комплект с олекотена , герои на Дисни...

Моля споделете от продуктите на коя фирма сте доволни, искам да е качествен, мек памук и да не избелее на петото пране...за детско единично легло става дума Close

# 1
От Роксима дрийм ,съм много доволна.Имаме точно този комплект ,който си описала. Мисля и втори да купя. Завивката е мекичка и топла,а цветовете не са мръднали .  Wink

# 2
  • в Кошера
Спалното бельо вкъщи е само на ТАС. И нашето, и детското (от първия й ден вкъщи).  Peace
Както и възглавниците и олекотените завивки.
Нямам никакви забележки.  Peace

# 3
От кой град си ? Ако не сте много далеч от София , бих те посъветвала да се разходите до ИКЕА . Много им е хубаво спалното белъо - чаршафи , олекотени , одеялца . Можеш да си направиш всякакви комбинации . Аз вече не купувам от друго място  Peace

# 4
Спалното бельо вкъщи е само на ТАС. И нашето, и детското (от първия й ден вкъщи).  Peace
Както и възглавниците и олекотените завивки.
Нямам никакви забележки.  Peace

Подкрепям  Peace И вкъщи сме само с ТАС

# 5
  • София, Младост
ИКЕА  Peace

# 6
# 7
  • София
Спалното бельо на дъщеря ми е на Роксима дрийм.Ползва го от около година и половина.Комплектите не са с олекотена завивка,а просто с горен чаршаф.
Мотивите са на Winx   Mr. Green.Не съм имала проблеми с цветовете на комплектите.
Елия а в Икеа има ли спално бельо за спални? newsm78 Също ли са качествени?Как се движат цените им?

# 8
На първо време взех един комплект с олекотена от Роксима, имаше изостанал един Шрек на промоция/63 лв., иначе са 95.../, обаче горния чаршаф не е плик, а само захванат единичен с тик-так за завивката, та ще трябват още един комплект поне плик и чаршаф...качеството ми харесва...

# 9

Елия а в Икеа има ли спално бельо за спални? newsm78 Също ли са качествени?Как се движат цените им?
Да , има . Аз последно си направих много хубав тревисто зелен комплект . Различни цени са , зависи с една обща завивка ли спите или с отделни /като нас / .
Примерно долен чаршаф с ластик , около 20 лв. + 24 лв. за два броя калъфки + два броя пликове - общо 44 лв.
Най скъпия комплект , който съм купувала е около 80 лв. Тъмносин на дребни бели цветчета .
Пера ги на 60 градуса , не са мръднали като цветове и като материя  Peace
Моята спалня е 160/200см. , но има различни размери !

Общи условия

Активация на акаунт