Самостоятелно организирани пътувания из света

• 71 503
  • 435
  •   1
Отговори
# 375
Ще ви следя, защото ми е интересно да Ви чета  Heart Eyes

Ходили сме на няколко места само, но все хубави.
В по-осъзната възраст и с по-пресни спомени (последните 5-7 години) и полу самостоятелно организирани (билети и/или хотел през агенция за по-добра оферта и наша сигурност) успяхме да направим
*Кайро 2н + Хургада 5н
*Истанбул 3н + Пукет (Тайланд) 7н + Куала Лумпур (Малайзия) 3 н.
Това ни беше първото по-дълго и далечно пътуване
*Венеция
*Малдиви 11н + Франкфурт 1н
*Пунта Кана (Доминиканска република) 11н + Мадрид 3н
*Дубай+Абу Даби 11н

Така се стекоха нещата при нас, че живот и здраве ще сме поредните емигранти и лятото се местим да живеем в Дубай.
Иначе по темата само да се установими и окопитим малко Mr. Green мъжът ми иска Индонезия (Бали) и Сингапур, но както става обикновено ходим дето на мен ми се ходи повече, та по-скоро догодина Виетнам и Камбоджа, а може би отново Тайланд (там ми остана сърцето  Heart Eyes , а и от Дубай има доста добри оферти с директни полети)

# 376
  • Пловдив
няма значение 1 откога чакам някой нещо да напише, много ти благодаря! Искам да те питам доста неща, но едно по едно, дано не досадя. За сега съм се ориентирала за спане в Соренто и то май в частни апартаменти и вили, защото хубавите хотели са доста скъпи  Confused
Мислех дали да вземем кола под наем-ние сме с две деца и реших, че ще ни е по-изгодно, но все още се колебая. Искам да обиколим, но дали ще имаме време за всичко не знам.Ще сме там 7 дни. Всичко, което ми напишеш ще ми е от полза (може и на лични), пък аз ще питам нещо конкретно като се сетя.

# 377
Ми вече си има няколко теми за Неапол и района...
Иначе с кола е най-удобно и независимо, но ако НЕ спите в Неапол (от което така или иначе няма смисъл). Аз винаги взимам кола, освен ако ще съм само в голям град (или няколко). Като че ли Соренто е най-добре (като цена и удобство), или Кастеламаре ди Стабия. За плаж не знам, то гледките са изумителни, за плаж не съм се сещал, и без това не съм много по плажа. Везувий, Помпей, Капри, Костиера Амалфитана, Неапол един ден ако ви се ходи и времето свърши.

# 378
Супер темичка, опитвам се да се организирам сама посока Португалия и острови. Ще се радвам на помощ  Laughing Първо сам. билети после хотели и прочие.

# 379
Ето тук има теми за Португалия и Азорските острови /ако вече не си ги видял/. Може да са ти от полза.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=868119.0;topicrefid=19

# 380
  • Вестерос
Записвам се да ви чета  bouquet

# 381
Ето тук има теми за Португалия и Азорските острови /ако вече не си ги видял/. Може да са ти от полза.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=868119.0;topicrefid=19

Благодарности

# 382
Прекрасни пътешественици, дали има тема за Бавария? Попрочетох тук, но не намирам инфо.

# 383
  • гр.София
Здравейте! Да раздвижа малко темата Simple Smile Обмисляме пътуване до Молдова и по-точно до Преднестровието (Преднестровска република). Моля, споделете впечатления? Има ли пътували до там? Кога е най-добрият сезон да се пътува до там с кола?

# 384
  • Стара Загора
Здравейте, с мъжа ми сме планували септември 2018 да отскочим до Еквадор за месец. За първи път ще организирам такова пътуване извън Европа и ще съм благодарна за съвети за самолетни билети и интересни места за посещение, ако някой е бил вече.

# 385
  • Асеновград
Огледайте за билети италианските авиолинии обслужващи полети за Южна Америка.В последно време имат много евтини билети  към Сао Пауло, а до Италия също има евтини билети.Не съм разглеждала цените до Еквадор и това е само идея.

# 386
Алиталия не летят до Еквадор, а и са пред фалит (за пореден път) и не е ясно докога ще ги има.

# 387
Здравейте, предвиждам пътуване до Баку през Януари. Моля за идей и съвети.

# 388
  • гр.София
Здравейте, предвиждам пътуване до Баку през Януари. Моля за идей и съвети.
Нали знаете, че от 16.01.18 ще стартирят директни полети до Баку от летище София Wink И ние бяхме набелязали дестинацията и тази новина ни дойде точно навреме.

# 389
Точно поради тази причина го плануваме. Събирам идеи за уплътняване на цялата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт