Самостоятелно организирани пътувания из света

• 71 949
  • 435
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ibsena_    bouquet  Не, не, най-малко не съм харесала мнението ти, напротив. По този начин се ражда истината, всеки да изкаже това, което мисли. 
За американския манталитет да не говорим, защото това е пък, което най-много ме дразни. Но ако погледнем нашия такъв, какво да кажем.
Колкото до отказаните визи, между сухото-гори и мокрото. Техния принцип е по-добре отказ, отколкото риск. Другото, има процент на отказ, който се спазва, а и не всички сме идеални.
Колкото до процедурите, това което е тук е значително по-добре от САЩ. Има случай в които се чака с часове по летища и пристанища. Два коридора, един за американски граждани/кои ли са те, има ли чисти такива/ и друг за останалите/тук опашката е значително по-дълга/. Но това не трябва да ни дразни, нужно е....
Такива граници сме минавали, такива процедури, че това си е направо нищо !!!

# 211
Искам това лято да организирам пътуване за мен и семейството ми до Англия на море. Вече разглеждах доста в интернет и се спрях на това място Isle of Wight. Някой да има впечатления за там и да знае дали въобще в Англия става за море. Какви са температурите на водата и как са плажовете. Благодаря предварително

# 212
  • София
elenaaneva  Остров Isle of Wight е едно страхотно място, но не ми се иска да те разочаровам относно плажуването или по точно моржуването.
Попаднахме там случайно, имахме един свободен ден преди круиз от Portsmouth. Отидохме до Ryde и Bembridge, околностите и видяхме няколко плажа. Имаше пясък, също така и с камъчета. Но най-важното, водата, не се къпахме, а беше топло/ние сме зиморничави/. Няма как тук водата да се затопли много, няма време за това. Много рядко нейната температура минава много над 20 градуса.
Искахме да видим фиорда достигащ до Newport, но нямаше толкова време.
Иначе идеята е прекрасна, има какво да се види......

# 213
Искам това лято да организирам пътуване за мен и семейството ми до Англия на море. Вече разглеждах доста в интернет и се спрях на това място Isle of Wight. Някой да има впечатления за там и да знае дали въобще в Англия става за море. Какви са температурите на водата и как са плажовете. Благодаря предварително

И аз ти благодаря с първото ти изречени ме разсмя до сълзи , без лоши чувства но не си на повече от 25години.  bouquet

# 214
Е няма лошо да се търси нестандартното.Наистина не е най-подходящото място за море ,но всеки си има мечти.

# 215
  • Софето
Malena, доста съм изненадана за визата за мъжа ти. Защо и въобще са ходили документите до Вашингтон?  newsm78

Сега се смея на ММ, че е получил одобрение за визата си лично от Обама  Laughing

# 216
  • тук-там
http://www.holidaypirates.com/others/megabus-europe-sale-tickets … -routes-available

Да дам нещо интересно за "европейските" пътешественици! Лондон -Париж - 5 евро! Peace

И офертата за Кения си я бива!   Peace

# 217
E що да не става на море в Англия, там хората тичаха към плажа и през януари (със сърф и неопрен де, ама все пак  Simple Smile)...
А през лятото има дни когато е над 30 и плажовете са пълни, съвсем сериозно. Водата може да е малко по-студена отколкото сте свикнали, но това е въпрос на вкус

# 218
Е няма лошо да се търси нестандартното.Наистина не е най-подходящото място за море ,но всеки си има мечти.

Англичаните си се къпят, дори и пролетните месеци. Даже мои познати англичани ходят да плуват при 5 градуса на водата в река до града им.

Но и аз не препоръчвам, ако идеята е море като у нас.

# 219
  • Варна
Става си за море , стига да се настрои човек , че ще се къпе в Атлантическия океан ,хората как се къпят в Балтийско море , и даже в Северно , въпрос на желание.Ние все пак си предпочитаме Адриатическо , Червено , Карибско Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 220
  • София
Да, аз съм ходила в Норвегия на плаж, че даже и изгорях. Grinning

# 221
В момента тече поредната промоция на Катар и се намират полети до Банкок за 470 евро , както и Малдиви за 475 евро . Австралия на 869 евро . Китай за 450 евро , Япония и Виетнам на около 475 евро ...

# 222
В момента тече поредната промоция на Катар и се намират полети до Банкок за 470 евро , както и Малдиви за 475 евро . Австралия на 869 евро . Китай за 450 евро , Япония и Виетнам на около 475 евро ...

Извинявам се за глупавия въпрос, но понеже не съм пътувала с тях, славят ли се (знам, че не е точна дума) като сигурни авиолинии? Цените са супер.

# 223
Мда... Доколкото ролс-ройса се слави като читава кола  Mr. Green

# 224
Ами неизменно са в топ 5 на най-добрите авиокомпании в света .
Всъщност последните три години бяха два пъти избирани за номер 1 , а в момента са номер 2.

Единствено Емирейтс , Етихад и Сингапурците са на това ниво , понякога малко отгоре , понякога малко отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт