"Майчин дом"-Варна тема 6

• 66 889
  • 768
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Мен ме сърбят краката да отида да видя какво аджеба чакам - сини или розови гащи. Дали е спешен случая ми?  Blush Laughing

# 61
Мен ме сърбят краката да отида да видя какво аджеба чакам - сини или розови гащи. Дали е спешен случая ми?  Blush Laughing

Имаш ли час? Аз бих отишла  Mr. Green

# 62
В това грипозно време аз лично бих се въздържала!По-важно е бебето да е добре,пола така или иначе ще го разбереш Peace

# 63
  • Варна
И час нямам, и без кола останах(вчера я продадох), та ще си почакам малко, ама само малко.  Laughing

# 64
Мира,аз и мъжа ми сме ваксинирани срещу грип и пак не ми подмина гадината.Без температурите и мускулните и ставни болки,само удари дробовете.Аз се дера вече 2 седмици и няма минаване.а щерката вече десетина дена се мъчи с кашлицата.Та затова по-добре се пази,стой си на топло и не ти трябва да ходиш по болници без причина.Ние хванахме гадината само от ходене по кварталните магазинчета,а какво остава да отидем в болница.Все пак там педиатърките може и да приемат болни дечица по спешност въпреки обявената грипна епидемия Peace

# 65
  • Варна
И час нямам, и без кола останах(вчера я продадох), та ще си почакам малко, ама само малко.  Laughing

Недей тогава, не е разумно наистина в това грипно време и предвид чудните метеорологични условия.
Вчера беше пълно с чакащи, часовете се забавиха поне с 40 минути, не ти трябват сега допълнителни упражнения.

# 66

Недей тогава, не е разумно наистина в това грипно време и предвид чудните метеорологични условия.
Вчера беше пълно с чакащи, часовете се забавиха поне с 40 минути, не ти трябват сега допълнителни упражнения.

Днес нямаше почти никой, две-три бременни се разходихме из коридора.
Ако нямах час и аз не бих отишла, не знам какво съм прочела, но останах с впечатление, че не са ги отменили ЖК. Иначе за грипа, ние си седяхме в нас и го лепнахме, аз 1 седмица бях с много висока Т и 1 месец кашлях.

# 67
Някой има ли нова информация за ЖК и прегледите тази седмица? Аз се чудя дали да се обаждам преди прегледа в сряда, защото много ми се иска да отида, а не да се отменя. Едва ли ще ме върнат на място...

# 68
  • Варна
Много зависи, при коя акушерка си и дали е способна да те върне. Аз като ходих на 30.01 за регистрация Рени ме видя и като казах, че чакам за Снежи ме пита (с не много благ тон) 'не съм ли видяла бележката за отмяна' и щом обясних, че съм за регистрация и съм званяла и изрично са ми казали, че часа остава си замълча, а Снежи си ме прие без проблем и когато влязох тепърва обеснявах за какво съм. Някоя мацка по-нагоре беше казала, че часа и за тази седмица ще се коментира отново и да се обади на акушерката.
RainFlower, най-добре се обади на акушерката, защото на регистратура направо казват, че се отменят.

# 69
Някой има ли нова информация за ЖК и прегледите тази седмица? Аз се чудя дали да се обаждам преди прегледа в сряда, защото много ми се иска да отида, а не да се отменя. Едва ли ще ме върнат на място...
Вчера бяхме за преглед на малката,там е пълно с болни дечица!Дори докато едното кашляше и беше с температура от грипа,изкараха новородено.А родителите му хич и не обърнаха внимание че има кашлящи,да си приберат бебето светкавично Confused

# 70
Вчера бяхме за преглед на малката,там е пълно с болни дечица!Дори докато едното кашляше и беше с температура от грипа,изкараха новородено.А родителите му хич и не обърнаха внимание че има кашлящи,да си приберат бебето светкавично Confused

Има много несъобразителни хора, което много ме дразни. малко извън темата, ама като чакаме с децата при лекарката аз си ги държа плътно до мен. А други майки с видимо болни деца ги пускат да обикалят и пипат навсякъде. Ама директно правя забележка на детето да не се доближава до нас, белким майката се сети. А сега когато ходих по спешност в МД и бях болна, задължително бях с маска, да не сея зараза навсякъде.
Иначе ако всичко е наред утре би трябвало да се реши ще отпадне ли грипната или ще я удължат.

# 71
Радинка,така е  Hug Ти си съобразителна,но другите хора сякаш искат да заразят повече народ.Аз направо попитах майката дали детето е болно и тя ми каза че от дни е с висока температура и са на прегледа най-после за сериозно лечение.Аз обаче й казах да стои далече от нас(срам не срам) че детето ми тъкмо се оправи,да не го разболеят пак...А мъжа ми веднага грабна малката и я заведе в колата да чакат.После като дойде педиатърката,само му звъннах да идват.А онова дете все така се дереше в коридора.Майката поне да му беше казала да си сложи ръка на устата.Аз така съм научила щерката...Другите деца бягаха насам натам.Хвана ме страх за бебчето дето го изписваха Confused

# 72
Така като ви чета, май наистина е добре да звънна предварително, но и да ми кажат да отида, май ще го поотложа. И аз ще съм с детето утре, че я спрях от градина уж да се пазим здрави и не си струва насила да се навираме между шамарите. Вече, ако не дай си Боже се наложи нещо спешно няма как..

# 73
  • Варна
Като сме подхванали темите и за ДК какво ви е мнението за педиатрите в МД и за това, че болни деца и тези за консултации са на едно място? (не би ли трябвало да са в отделни помещения и да се преглеждат в различни кабинети-все пак едва ли след всяко болно дете отварят да проветрят?). Вие сте пациентки на МД, а на всички децата ли са там на ДК?

# 74
Е,те децата са накуп в коридора,така че дали ще ги гледат в различни кабинети няма голямо значение.Но децата за ваксините винаги ги шмугват първи,както и здравите деца.Поне педиатърката на детето така прави.Болните са за накрая.Дори и след часовете за прием ни е викала за да не се срещаме с болни деца.Отделно ни е викала и в неделя пак по тези причини.Кофти че сега е грипна епидемия и просто няма как да откаже прием на болните,а и те са много за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт