От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 12

• 57 247
  • 796
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Не, имам още 5.01 лв за Еконт и 0.22 наложен платеж, общо 15.73лв

# 661
  • Бургас
Не, имам още 5.01 лв за Еконт и 0.22 наложен платеж, общо 15.73лв

Благодаря за споделеното, ще се пренасочвам към стария превозвач, че с Габиели излиза почти 3лв. кг. като се сложи и куриер Rolling Eyes

# 662
На вас от Габиели в момента по 1,50/кг ли ви таксуват пратките? Защото на мен при последното раздаване в Бургас ми ги сметнаха по 2,50 лв, а днес за пратка от 5,4кг с Еконт са ме таксували 10,50лв, което означава, че ги смятат приблизително по 2лв/кг?
В тези 10,50 лв. не е ли включена и таксата за Еконт?
Последното раздаване в Бургас сигурно не е включвало пратки пристигнали след 1 април в Англия затова. Били са от предни курсове.

Всички ми ги смятат на 1.50 след курс 185   01/04/2014   - 07/04/2014    Peace

Ако пратките са ти от 2-3 различни курса - т.е. едната пратка ти е 100 гр. само и е от един курс, останалите 5,300 кг са ти от другия курс - тогава са си ги смятали точно правилно Simple Smile

А подобни въпроси защо не им ги задавате на тях директно - никога не са ми отказвали да ми обяснят нещо  Rolling Eyes

# 663
Здравейте!

Искам да попитам всички от Бургас - кой превозвач ползвате и сте доволни?
Бях се насочила към Габриели, но след като се регистрирах в сайта им, прочетох, че затварят офиса си в Бургас и клиентите им трябва да си изберат нов начин на доставка чрез Еконт и т.н. Мисля си, че това ще оскъпи доставката и е по-добре да се насоча към превозвач, който има офис в Бургас.
Гледах сайта на http://www.dostavka-anglia.com/ - цените им са добри, но не намирам отзиви за тях и се колебая.
Моля ви за съвет! От кого сте доволни и като коректност и като цена?

Благодаря предварително на всички за помощта!   bouquet

# 664
Здравейте!
Някой от вас има ли пратки в курс 261 на Габко, защото на мен ми пише ето това в профила:
" 261
ОБРАБОТКА
предполагаемо раздаване: 01 Ян. 1970 "
 Joy
Аз не съм била родена по време на това предполагаемо раздаване, много се смях  hahaha

# 665
  • София
изпратих към габиели около 20 кашона и сега се размислих дали на кг ще ми ги таксуват  newsm78

# 666
изпратих към габиели около 20 кашона и сега се размислих дали на кг ще ми ги таксуват  newsm78

Ами как иначе да те таксуват newsm78
А какво има в кашоните Mr. Green Embarassed

# 667
  • София
памперси, кашона е 6-7л  Mr. Green

# 668
  • Къде ли не
Имаха някъде в сайта си тарифа за обемно тегло, но аз и колело не разглобено съм получавала и не ми го таксуваха на обемно тегло. Ако кашоните са си отделни и не са свръх големи няма причина да ти таксуват обемно тегло.
Ако 6-7 л. значи литра, няма за какво да се тревожиш. Ако дойдат с един курс просто ще ти ги претеглят всичките и ще платиш за килограмите на всички.

# 669
На кг ще ти ги таксуват със сигурност.
Получавала съм матраци и легло - всичко на КГ си теглят Simple Smile

# 670
Искам да попитам направих първа поръчка от Джордж с КД ,регистрирах се  и в сайта на КД  ,но никъде не видях  къде да пиша ,че очаквам пратка от тях или да си напиша номера на поръчката   Thinking  КД как ще разберат  моята пратка за кой град е ?

# 671
Искам да попитам направих първа поръчка от Джордж с КД ,регистрирах се  и в сайта на КД  ,но никъде не видях  къде да пиша ,че очаквам пратка от тях или да си напиша номера на поръчката   Thinking  КД как ще разберат  моята пратка за кой град е ?
Пишеш им мейл,че чакаш поръчка от Джордж на техния адрес на името на еди кой си, пишеш от кой град си ( ако имат офис там няма нужда да даваш точен адрес, но ако нямат офис и трябва да се изпраща с куриер пишеш си адреса). Те ще ти изпратят мейл като пристигне пратката ти в Бг кога и как ще си получиш пратката.

# 672
Може ли да ми помогнете:

230 HAYDN ROAD
230 HAYDN ROAD
SECTION: 5889
SHERWOOD
NG5 2LG

Знаете ли на коя фирма превозвач е този адрес  Blush

Разгледах някои сайтове от първа страница, но не намерих съвпадение.

# 673
Момичета, от темата за амазон прочетох, че съфорумничка ползва ukshops-bg за Варна, но ще съм благодарна, ако има други, които ползват услугите на този превозвач за мнение.Иначе за Варна ползвам Гъбите до офис на Спиди и веднъж КД, но адресът им не ми е удобен.

# 674
  • София
Момичета... пуснах 4 поръчки от Англия до склада на Габко... Иван Вазов - та питането ми е колко ще ме таксуват - пратките са 4 и ще пътуват в един курс? Та 1 или 4 лв ще ми вземат?
До сега винаги спиди съм ползвала, но понеже ще е тежичко и се чудя дали няма да е по-добре да е до склад?

Общи условия

Активация на акаунт