Пазаруване от miniprix.bg - 24

• 30 661
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • София

тази рокля http://www.miniprix.bg/produkt/1064497 изобщо не я получих. На нейно място дойде сива, вълнена, с поло и къс ръкав /с някакви едва държащи се метални копчета/ и без етикети. Sick Shocked Много се ядосах!

снимка /дори на лс/ ще може ли  Whistling

Естествено! Hug

На мен ми харесва как ти стои  love001, но ти си решаваш, хората са решили да не ти отказват продукт Simple Smile и такаааа.

# 406
 Heart Eyes и на мен ми харесва много
по-хубаво е от роклята

# 407
Благодаря  Heart Eyes Hug, но аз такива подобни имам няколко и вече са ми омръзнали. Трябваше ми лятна всекидневна гъзовейка. Mr. Green

# 408
Извинявам се за доста тъпия и лаишки въпрос, но като нося 44-46 р-р, на какъв р-р от номерацията на дънките би трябвало да отговарям /принципно/?  Embarassed

# 409
Благодаря  Heart Eyes Hug, но аз такива подобни имам няколко и вече са ми омръзнали. Трябваше ми лятна всекидневна гъзовейка. Mr. Green

Мун, страхотни покупки!
Ще плакна очи във вашите докато потвърдят и получа моите  Laughing
Роклята наистина ти стои чудесно, но щом не ти е на сърце не я мисли-тепърва ще зареждат гъзовейки на които трудно ще устоим  Crazy

# 410
  • София
Извинявам се за доста тъпия и лаишки въпрос, но като нося 44-46 р-р, на какъв р-р от номерацията на дънките би трябвало да отговарям /принципно/?  Embarassed
Няма еднозначен отговор, но можеш да си провериш по някой твой чифт, би трябвало да си 29 или 30, но дънките в сайта са с различна номерация и трябва да четеш описанието кой размер е сниман и с каква талия е. Предполагам че по другата номерация си 38 размер. По-скоро ако си харесаш някой модел изчакай коментари да видиш кой е подходящият за теб.Ако искаш пиши ми на лични, и дай линкове за нещо което си харесала ако мога да помогна. Wink

# 411
  bouquet Засега ще се огранича с пазаруването, че ще ме изселят вече, но ще се възползвам по-нататък от помощта ти. Благодаря!   bouquet

# 412

Тази която са ти отказали не е лятна а доста плътна аз имам такава подобна нося я като туника http://www.miniprix.bg/produkt/1064494 върху боди

# 413
Хайде пак да питам. Ако в поръчката си съм използвала ваучер и после я анулирам, губя ли го?

# 414
  • София
Хайде пак да питам. Ако в поръчката си съм използвала ваучер и после я анулирам, губя ли го?

не, връща ти се в профила.   bouquet

# 415
Супер, благодаря ти!

# 416
Тази която са ти отказали не е лятна а доста плътна аз имам такава подобна нося я като туника http://www.miniprix.bg/produkt/1064494 върху боди

А, да не съжалявам тогава! Благодаря ти за разяснението! Hug
И без това нямам с какво да я нося (подходяща горна дреха).

Момичета, а как стои въпросът с частично връщане от поръчка, която е платена с ваучер (плюс доплащане)? Rolling Eyes

# 417
Разочарована Cry Връщам:
- много хубави, бяха за 5,50, но са огромни, талията на 42 е 92см.
и -нищо особено, тънички, пък и ще ни стават сигурно, чак на есен.
и - много е хубав, но на мен ми стои ужасно.
Оставих си само една тениска за 2,50.
Добре, че пристигнаха изненадващо бързо и не се пренавивах докато ги чакам.
От предната поръчка пък нещата бяха страхотни -прекрасна, river island и

# 418
  • Русе
desitka*, Кеа, благодаря за отговорите

Сега ще започна май по-смело да поръчвам  Mr. Green

# 419
Една от двете ми поръчки дойде вчера.  Много съм доволна smile3535

- с копчета, качулката е вътре в яката,
има две ципчета на двата странични шева долу, за да улеснява ходенето.
Поръчах 42, стана ми. За рано сутрин и студ е повече от идеално, а цената 15.60 неустоима.
- много симпатични, отговарят си на номера.
Връзките са всъщност ластичета, регулира се и затяга с лепенката,
идеално за леко разсеян "младеж"  на цена 15.40.

Общи условия

Активация на акаунт