Пазаруване от Aliexpress.com 18

• 63 601
  • 806
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!Преди малко поръчах една дреболия от али,малко по-късно се усетих,че е трябвало поръчката да е 10 долара ooooh!
Какви са вариантите?Ако оставя така нещата поръчката автоматично ли ще отпадне?Или ще трябва да закупя още нещо от този търговец?

Аз си поръчах за 8$ и поръчката вече е задвижена,така че може би няма да има проблем.

# 466
  • Пловдив
А има ли вероятност дреболията,която е 5 долара,да ми таксуват като 10,защото това е минималната сума ooooh!

# 467
  • DE
Цитат
Здравейте!Преди малко поръчах една дреболия от али,малко по-късно се усетих,че е трябвало поръчката да е 10 долара

Изобщо не се притеснявайте. Ако търговеца не иска да прати поръчка за по малка сума ще ви пише да допълните до 10 долара. Ако няма проблем ще ви изпрати и за по-малка сума  Peace
Цитат
има ли вероятност дреболията,която е 5 долара,да ми таксуват като 10,защото това е минималната сума
Няма как да те таксуват. Накрая ти излиза сума за плащане, ти решаваш дали ще потвърдиш.

# 468
Здравейте!Преди малко поръчах една дреболия от али,малко по-късно се усетих,че е трябвало поръчката да е 10 долара ooooh!
Какви са вариантите?Ако оставя така нещата поръчката автоматично ли ще отпадне?Или ще трябва да закупя още нещо от този търговец?
Търговеца ще ти пише,ако иска минимална сума.Аз наскоро поръчах така от един търговец три неща-по отделно ги поръчвах в рамките на един ден.Трите бяха на стойност-8$,а търговеца още на първото ми писа,че иска минимум 10$.Аз му отговорих,че имам още две неща и общата сума е 8% и дали ще ми ги изпрати и той се съгласи-даже бижутата дойдаха за 15 дена-рекордно бързо.

# 469
  • Пловдив
Благодаря ви  bouquetще ви държа в течение какво ще стане с поръчката Hug

# 470
  • Мадрид / София
Angela61,относно техниката,свекървата да знаеш колко несполучливи покупки има от Кауфланд и какво ходене по мъките е докато ти върнат парите и колко нерви съм изхабила.Уж го виждаш,уж го пробваш,пък дава дефект на 2-ия,3-ия ден.Даже съм и забранила да пазарува техника от този магазин.Аз се доверявам на Амазоните-много коректни,точни,бързи.  bouquet  bouquet
Сугласна съм с теб, има много китайски стоки по магазините, която се продава. Може би при вас връщането е голям проблем, но тук при мен ако е купена от магазин и е в рамките на 15 дни няма никакъв проблем да се върне, както и да ти върнат парите веднага. Единственото е, че могат да струват с пъти повече от стойността им в действителност. За стоки като ел. уреди и сериозна техника предпочитам да е от магазин за да мога да я върна в случай, че се окаже дефектна или не ми хареса.

# 471
  • на морето
Отдавна не съм поръчвала и на 16.01 направих поръчка. Преди изобщо не съм следила детайли и си чаках до последно, но сега си викам чакай да вляза да видя ,че нали идва Новата им година. Както и очаквах все още е в процес на обработка ,но ме озадачи надписа :
Тази цел ще бъде автоматично анулирана, ако доставчикът не превозва вашата поръчка в рамките на 8 дни и си текат часове и минути
И какво сега ако не я изпрати ще ми я анулират ли след 8 дни? Ми той човекът сигурно ще празнува ,а аз не я бързам newsm78

# 472
Ами, за клина - надявам се да не се окаже твърде малък, но дори да е така - отива при мама, тя е по-дребничка от мен  Mr. Green
За палитрите, благодаря за продавача - сега съм в чуденка дали да поръчам от цветните 88 цвята, или 120.

Търговеца ще ти пише,ако иска минимална сума.Аз наскоро поръчах така от един търговец три неща-по отделно ги поръчвах в рамките на един ден.Трите бяха на стойност-8$,а търговеца още на първото ми писа,че иска минимум 10$.Аз му отговорих,че имам още две неща и общата сума е 8% и дали ще ми ги изпрати и той се съгласи-даже бижутата дойдаха за 15 дена-рекордно бързо.

Би ли ми дала линк към продавача, че искам да направя някаква поръчка?

# 473
  • Мадрид / София
Някой изпробвал ли е това?
http://www.aliexpress.com/item/Cat-Toilet-Training-Kit-1-small-1 … s/1521832119.html

# 474
  • Мадрид / София
Отдавна не съм поръчвала и на 16.01 направих поръчка. Преди изобщо не съм следила детайли и си чаках до последно, но сега си викам чакай да вляза да видя ,че нали идва Новата им година. Както и очаквах все още е в процес на обработка ,но ме озадачи надписа :
Тази цел ще бъде автоматично анулирана, ако доставчикът не превозва вашата поръчка в рамките на 8 дни и си текат часове и минути
И какво сега ако не я изпрати ще ми я анулират ли след 8 дни? Ми той човекът сигурно ще празнува ,а аз не я бързам newsm78
Ако до 8 дни не я изпрати ще ти върнат парите.

# 475
Момичета Hug,искам да поръчам тази рокличка за кръщенето на мойто момиченце    http://www.aliexpress.com/item/1pc-Retail-NEW-2013-Summer-girl-d … r/1336353044.html   ,но ме е страх дали ще оцеля размера,аз съм си поръчвала 2-3 неща и все са ми малки Embarassed,та въпроса ми е за 2-годишно дете да поръчам 2Т или за всеки случай 3Т  #Crazy,в краен случай ако е голяма ще остане за догодина bowuu

# 476
Ако не те притеснява забавянето и държиш на поръчката - това време може да се удължи, имаше някакъв линк близо до отброяването, нещо от типа на "extend processing time" ако не бъркам. Не знам има ли лимит с колко време, досега не ми се е налагало да ползвам.
Не съм пробвала, интересно изглежда, обаче няма ли риск докато се научи при ровене да събаря от съдържанието на котешката тоалетна и да запуши другата  Thinking

Последна редакция: нд, 19 яну 2014, 22:37 от 3isFamily

# 477
Ами, за клина - надявам се да не се окаже твърде малък, но дори да е така - отива при мама, тя е по-дребничка от мен  Mr. Green
За палитрите, благодаря за продавача - сега съм в чуденка дали да поръчам от цветните 88 цвята, или 120.

Би ли ми дала линк към продавача, че искам да направя някаква поръчка?
Поръчах този комплект
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-wholesale-silver-je … ry/466122594.html
за 4.38$
обеци-1,53$
http://www.aliexpress.com/snapshot/6004113466.html
пръстен-1.89$
http://www.aliexpress.com/snapshot/310794770.html
Нещата дойдоха за 15 дена-в приятелката ми са,но каза че са чудесни,с печати Peace Peace

# 478
  • Sofia
Момичета Hug,искам да поръчам тази рокличка за кръщенето на мойто момиченце    http://www.aliexpress.com/item/1pc-Retail-NEW-2013-Summer-girl-dress-lace-bow-princess-dress-sleeveless-fashion-elegant-dress-for/1336353044.html   ,но ме е страх дали ще оцеля размера,аз съм си поръчвала 2-3 неща и все са ми малки Embarassed,та въпроса ми е за 2-годишно дете да поръчам 2Т или за всеки случай 3Т  #Crazy,в краен случай ако е голяма ще остане за догодина bowuu

А защо трябва да гадаем, има си таблица с размери, гледай нея  Peace

# 479
Момичета Hug,искам да поръчам тази рокличка за кръщенето на мойто момиченце    http://www.aliexpress.com/item/1pc-Retail-NEW-2013-Summer-girl-dress-lace-bow-princess-dress-sleeveless-fashion-elegant-dress-for/1336353044.html   ,но ме е страх дали ще оцеля размера,аз съм си поръчвала 2-3 неща и все са ми малки Embarassed,та въпроса ми е за 2-годишно дете да поръчам 2Т или за всеки случай 3Т  #Crazy,в краен случай ако е голяма ще остане за догодина bowuu

А защо трябва да гадаем, има си таблица с размери, гледай нея  Peace

Също така кагота попиташ продавача като му кажеш своите размери в рамките на 1 седмица ще получиш отговор от него тъй като съм 85 кила не винаги нещата който купувате имат мой размер но аз се допитвам и понякога се оказва че има Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт