Пазаруване от Aliexpress.com 18

• 63 461
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
Адреса ми за доставка е до най - близката ми бг поща, а не у нас. Има ли проблем?

# 751
Не, не е къса според мен. точно над коляното.Но роклята е за шерката , а на нея това и се вижда бабешко Mr. Green Иска да е точно както на снимката в али . Тя е 1.70, на по-висок човек може да стои по-късо

Бихте ли измерили дължината? Кой номер поръчахте?

Дължината от рамото до долу е 90 см

# 752
  • Пловдив
Днес получих този бански.  
http://www.aliexpress.com/snapshot/310977091 Страхотен е,като на снимките,пасна ми идеално.Аз съм с малък бюст и трудно намирам бански,които ми стоят добре,но този ми заспа,даже създава впечатление,че гръдната ми обиколка е по-голяма.С етикети Виктория Сикрет,със спец. калъф за бански,пак пише Викт.Сикрет.Има и резервни презрамки.

Може ли снимки?  bouquet

Да, разбира се, дано успея, че комп, ми е на сервиз и ще пробвам от мобилния newsm78

и ако може и снимка, че отдавна му се каня

# 753
Адреса ми за доставка е до най - близката ми бг поща, а не у нас. Има ли проблем?

винаги се посочва адреса на който живееш ,а номера на пощенския код, посочваш този  който е най близък до твоя адрес

# 754
Ако искам да отворя диспут за неотговарящ на описанието артикул трябва ли първо да го приема?
Не го приемай. Ако потвърдиш поръчката за получена, ще си загубиш правото на диспут. От бутона Open dispute отвори диспут за несъответстващ с описанието артикул.

# 755

винаги се посочва адреса на който живееш ,а номера на пощенския код, посочваш този  който е най близък до твоя адрес

И сега няма да мога да си взема пратката ли?

# 756

Следи в сайта на бг пощи тракинг-а на пратката, когато се появи, отиди в пощенския клон с лична карта. Би трябвало да ти я дадат.

# 757

Следи в сайта на бг пощи тракинг-а на пратката, когато се появи, отиди в пощенския клон с лична карта. Би трябвало да ти я дадат.

Благодаря.
А как сте написали адреса. Тоест, вместо улица съм написала квартал, блок, апартамент на латиница, нали?

# 758

Благодаря.
А как сте написали адреса. Тоест, вместо улица съм написала квартал, блок, апартамент на латиница, нали?
За бъдещи поръчки напишете в алиекспрес адреса си точно както се пише на български, само че с латиница.

# 759
  • FR
Здравейте,
Поръчах си два часовника. Продавача ми даде номер за проследяване който дълго време не излизаше в сайта. Писах му и той ми отговори ето това.   

hello dear i am really sorry .this watch no have stock now .You can extend the time 15 days,When end of the holidays,i will sent out for you soon .if you can not waiting .can you help me .just help to cancel it and write the reason : I placed a duplicate order, i will agree with you and give you refund thanks   

Какво ще ме посъветвате?

Отговорих на китайчето че ще чакам  когато може да ми пусне поръчката и да ми даде актуален номер за проследяване в сайта  а то вижте какво ми отговори

hello.friends, you goods is send out, they are on the road, please you late query, thank you
според вас ще пристигни ли нещо?
Този номер продължава да не се следи

От кой продавач са ти часовниците? Аз на 9.01 поръчах два от този http://www.aliexpress.com/snapshot/313183088.html . 6 дена по-късно получих номер и за сега нищо няма с него. Вече се чудех да пиша  newsm78 .

# 760
laskakb  На посочения линк няма нищо!!! Много  искам да видя банския ти, защото и аз съм си поръчала и още го чакам. Моля те , провери ,защото  на линка   ми излиза надпис :Sorry,the page you requested can not be found.... Rolling Eyes или дай някакъв друг линк или снимка, pls......

# 761
  • sliven
Здравейте,
Поръчах си два часовника. Продавача ми даде номер за проследяване който дълго време не излизаше в сайта. Писах му и той ми отговори ето това.   

hello dear i am really sorry .this watch no have stock now .You can extend the time 15 days,When end of the holidays,i will sent out for you soon .if you can not waiting .can you help me .just help to cancel it and write the reason : I placed a duplicate order, i will agree with you and give you refund thanks   

Какво ще ме посъветвате?

Отговорих на китайчето че ще чакам  когато може да ми пусне поръчката и да ми даде актуален номер за проследяване в сайта  а то вижте какво ми отговори

hello.friends, you goods is send out, they are on the road, please you late query, thank you
според вас ще пристигни ли нещо?
Този номер продължава да не се следи

От кой продавач са ти часовниците? Аз на 9.01 поръчах два от този http://www.aliexpress.com/snapshot/313183088.html . 6 дена по-късно получих номер и за сега нищо няма с него. Вече се чудех да пиша  newsm78 .
Аз тези поръчах. Продавача е друг.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Men-Gold-Skeleton-H … p/1146737517.html

# 762
Да похваля днешната ми придобивка http://www.aliexpress.com/snapshot/312989594.html страхотна е, точно по мярка и седи невероятно Simple Smile

Aoi ♦ благодаря

И снимки ако може

# 763
  • FR
Значи утре ще пиша и на моя. Дано комуникацията е по-смислена. От 5 поръчки на 9ти тази я чаках най-много, а ття не тръгва  #2gunfire

# 764
  • ...край Дунава
Здравейте, решила съм да поръчам тези боти и това яке. Помогнете ми с размерите. Нося UK 5/EU 38, US 7 ли да взема? И якето, нося S, М ли да взема?

И още нещо. Кожата и на двете неща естествена ли или не. Чета, че уж да, ама май не  Thinking

п.п. Якето си пише, че е смес изкуствена и истинска  Peace

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 23:49 от ╚Sisley╝

Общи условия

Активация на акаунт