Имам проблем с малчко.
Ще започна с това, че беше опериран на 2 декември от хидронефроза и за щастие всичко мина добре. Изписаха ни на 24 декември. Изписаха му да пие симетрулим и още едно сиропче от боровинка, но той е пил вече толкова много лекарства, че всеки път като му давам и му се повдига. Той е на 8 месеца вече беше започнал да си яде пюретата. На 1 януари обаче се започна едно повръщане и диария, но се оправи. Тук идва най- "интересното" от тогава каквото и да му дам различно от мляко се повръща. Онзи ден например му дадох малко царевични пръчици той изяде 2 и се започна пак повръщане и диария. Искам да знам дали на някоя майка се е случвало подобно нещо? Мислите ли, че може да е от тези лекарства дето хич не му се нравят и да му се е раздразнило стомахчето и затова така да повръща всичко? С днешна дата е добре, но още имаме разтройство. Другото което е той си е на хуманна от почти 3-я месец обаче като се случи това започнах да давам лечебната хуманна, а като уж се оправи започнах със старата, но започна да ми я повръща. Наистина много странен случай ще съм ви благодарна ако ми помогнете с някакво мнение. Ние така или иначе утре сме на преглед в Пирогов профилактично след операцията и ще им разкажа за станалото.
Благодаря Ви!
.