Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 778
  • 642
  •   1
Отговори
# 60
Хубави пожелания - дано да се сбъднат.
След първият работен/при това 13/ ден, надеждата да се изтегна на леглото с книга в ръка, замина като летен мираж. Двете тормозилчета ме изнудиха да им направя сладки.
Най накрая мирясаха - похапват и мълчат. Crazy

# 61
  • София
Милк, баш ми е драго да те видя! Предполагам си добре, ама ако разкажеш с думи прости как цъфти твоята буйна младост ще бъда очарована!  Hug Hug Hug

Аз вече съм се изтегнала пред компа и има мир и либоффф вкъщи..засега! Peace

# 62
Пих 1 ракия аз  Mr. Green наготвих прясно зеле с домати и опекох бутчета и след малко ще заспя   Laughing

# 63
и аз една ракия бих пийнала, ма нейсе.

морг, в австрия съм. много шайзе. чак ми се виждат швабише говед дисплиниерт и с чувство за хумор.
тея са арогантни и невъзпитани.
не всички и не само местните, но по-голямата част.
добре че съм за малко.
до 15-20 фебруар.
и после за ирландия, барем си почина от тоз гаден език и тез скучни и гадни персони.
по план поне една седмица трябва да имам дома за почивна.

иначе толко зор и рев да дойда, са рев, че съм дошела. пълен хаос. няма организация, няма планираниране. работи се на парче, ако има парче, ако нема - чакаш да дойде.
ако дойде.
като не дойде - дойде собственик да крещи.
бе слабоумие и смрад на цигари.
от сутрин до вечер, как не се пуши, така всичко смърди и всеки се разхожда с цигара.
аз от щот нали съм бивш пушач - жив дявол.

та, така морг с младостта ми.
причам по српски, али не сум знаяла, ма съм овде найдела лепи ора да ме научат да причам.
смех.

поне руския ми като мед и масло, и руските ме обичат за то.

а твойто жизнь как се движи? а на дербната?

# 64
  • Ispania
Хаха, липсваха ми писаниците на Милк Wink.

Да се похваля Sunglasses, нашият котешки наемател се прибра Party Party Party. Вижда се 4е не е добре хи4, но половинката каза 4е щом е изкарал тзи дни, зна4и му се живее. От няколко дни ве4е го бяхме отписали, нямаше го.... Е, вьрна се Party.

Много ракия пиете Crazy, аз само като я помириша и ми става гадно...едно такова спиртово hahaha

# 65
  • София
Хайде да започнем деня с едно наздраве  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Днес преди ......  Shocked години съм се родила  bowuu bowuu

Айде и торта да има

Скрит текст:

# 66
Наде мерси за черпнята ,да си жива и здрава !

# 67
Честит празник Наде! Желая ти много здраве, сбъднати мечти и всичко , което искаш нека бъде твое. Хайде наздраве.  bouquet

# 68
Добро утро ! Grinning

Първо да честитя на рожденичката ! Heart Eyes

Наде , да си ни жива и здрава , все така интересна и забавна , много теми да пускаш и  каквото ти е на сърце да го имаш ! Hug Hug Hug

Благодаря за почерпката !  bouquet

Милки , много се радвам , че не ни забравяш , макар и веднъж годишно ! Heart Eyes
Радвам се за теб , упорито момиче си ти , ще се справиш навсякъде !  bouquet
Кой гледа твоя остроумен младеж ? Heart Eyes

Валче , и за твоето коте се радвам , дано има дни да си поживее , милото ! Praynig Praynig Praynig

Мери , прекрасна си , повече не се променяй ! Hug

# 69
# 70
 newsm59 Наде! Здраве, късмет и сбъднати мечти ти пожелавам!

# 71
ЧРД Наде! Да си ни жива и здрава! nbirthday  ura Gift

Аз сънувах много хубав сън - море, разбира се.

Валче, раздвам се за котето, страхотна изненада. Понякога наистина се оказва, че имат по 9 живота. На мен за какви перипетии са ми разказвали на разни котки, които още са живи след всичко.  Simple Smile

# 72
Аз сънувах много хубав сън - море, разбира се.
Hug От няколко дни ми се върти в главата следната оптимистична мисъл. Не остана, още пет месеца и на море  Hug

# 73
Риъл, морето в съня ти вещае промяна, приключения , понякога любов. От все сърце ти го пожелавам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Риъл, морето в съня ти вещае промяна, приключения , понякога любов. От все сърце ти го пожелавам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Верно ли? Та на мен 95% от сънищата ми цял живот са свързани с море.

Общи условия

Активация на акаунт