Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 840
  • 642
  •   1
Отговори
# 495
Ние с Морги бяхме на леща, няма как да я забравя защото през ден я ям. А Бонго да пие гинко прим Peace

# 496
И у дома сме на супа леща, а за второ има гювеч. Мен половин ден ми  мигрират бръмбарите в главата, ако не престанат до половин час ще се предам и ще пия един аналгин.Мразя да пия хапчета #Cussing out, предпочитам инжекции, ама за едното главоболие няма как Confused

# 497
  • На остров
 Привет,

Колко е топло всъшност?
И аз нещо се сдухах днес поне правя компания на д.х. Sunglasses.

Къде е Торнадо и Либ?
Валче колко е студено при вас?

# 498
Онче,  Hug Hug Hug Ами днес беше 8 градуса при нас, за Софийска област говоря. Приятно, меко време. Либ и Торнадо не са писали от НГ.  Незнам защо.

# 499
Онче,  Hug Hug Hug Ами днес беше 8 градуса при нас, за Софийска област говоря. Приятно, меко време. Либ и Торнадо не са писали от НГ.  Незнам защо.
казвай за времето при вас.  #Cussing out
при мен беше 17  и пак е в Софийска област

# 500
Бонго телефон не искаш ли?  #Crazy

# 501
  • Ispania
Oн4е, сутринта беше 7 градуса, после се задьржа на 13, но усещането е за много по-ниски температури.
Гледам срещу нас в планината има сняг..., на 100 км от нас, пак сняг.., но сняг от този който не се топи за един 4ас Laughing, ами с шейни трябва да се ходи там Mr. Green. Там е 1, 2 градуса.
d. h., няма да се сдухваш ей Wink, вземи си един топьл душ и се мушкай под завивките.

Камь4ка, Hug много сте хубави Hug

# 502
Бонго телефон не искаш ли?  #Crazy
имам си. за какво ми го предлагаш ?  newsm78
а и с телефон или без  температурата си беше толкова.  и пак в Софийска област  hahaha

# 503
Камь4ка, Hug много сте хубави Hug
къде го видя камъка бре  newsm78
аз като напиша в гугъла за камъни и все чукари ми се показват  hahaha  не бих казал ,че са убави

# 504
  • София
Ние с Морги бяхме на леща, няма как да я забравя защото през ден я ям. А Бонго да пие гинко прим Peace
Камъче, защо си през ден на леща? Аз много я обичам, но после страдам от стомах. Но нищо, пия си талцид и така  Laughing
Онче, даваха го до 11 градуса, че е стигнало. Като прибирах девойката към 6,30  си беше направо пролетно. Но е влага, усеща се, че ще се промени времето. Чакаме истинската зима до дни  Wink

Аз съм уморена по-скоро, не точно сдухана. До преди малко завърших вечерта с някакви идиотски задачи по математика, които бистрихме с девойката. И двете пъшкахме над някакви лехи със зелен боб. Аз, че не мога да й го обясня разбираемо, тя - щото е уморена и се прозява, ама нямаше начин. Но вече сме готови  Mr. Green

# 505
  • На остров
Браво радвайте се на хубавото време Simple Smile!

Тук рекордни студове, но се надявам да отпуснат вече.
Морги супер си щом успяваш да обясниш, на мен това не ми е силна страна  Simple Smile.
Камъчка и аз се заинтересувах от лещата  Sunglasses?

# 506
Моята диета е следната: първият ден се ядат белтъчини / месо, яйца, сирене/ ; вторият варива / боб, леща, грах/ ; третият въглехидрати / спагети, сладкиш, филии с лютеница/  четвъртият плодове само и така ... 90 дни. В деня на варива ям предимно леща , защото става най- бързо. Значи през два дни се пада.  Peace

# 507
след 190 дни ще си на същото дередже.  hahaha

# 508
след 190 дни ще си на същото дередже.  hahaha
Гаден си  Joy Joy Joy

# 509
ще си говорим след 6-7 месеца  hahaha

само не разбрах за какво ми предлагаш телефон   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт