Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 837
  • 642
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Не смея да раздавам мнение дали става за малки деца. През 2011, Ванката пи Тамифлу, но за възрастни. Разреждахме по схема. И аз и той бяхме със свински грип - доказан. Аз за по малко от 12 часа бях с остър бронхит, а за него няма да говоря. След 2-3 прием на лекарството, се оправих, на детето му трябваше повече време. За първи път го е пил на 7 години.
Предпочитам 100 пъти такъв препарат, защото си знам урока: грип, пристъп, бронхит, пневмония. Т.е.  Нурофени, парацетамоли, противоалергични, урбазон, сиропи, антибиотици и така 1 месец. По - добре да се умори вируса, преди организма да изпадне във вторични натоварвания. Поне при нас това работи.

# 481
Не смея да раздавам мнение дали става за малки деца. През 2011, Ванката пи Тамифлу, но за възрастни. Разреждахме по схема. И аз и той бяхме със свински грип - доказан. Аз за по малко от 12 часа бях с остър бронхит, а за него няма да говоря. След 2-3 прием на лекарството, се оправих, на детето му трябваше повече време. За първи път го е пил на 7 години.
Предпочитам 100 пъти такъв препарат, защото си знам урока: грип, пристъп, бронхит, пневмония. Т.е.  Нурофени, парацетамоли, противоалергични, урбазон, сиропи, антибиотици и така 1 месец. По - добре да се умори вируса, преди организма да изпадне във вторични натоварвания. Поне при нас това работи.

Напълно съм съгласна с теб.  Peace

# 482
Аз не знам вече какво да давам на малката направо  ooooh!
Момичета коя от вас беше от Пловдив? Имам ходене на там с престой няколко дни .

# 483
Хепи мама е от Пловдив.

# 484
Хепи мама е от Пловдив.
Знам за нея  Hug чакам я да ме покани само  Whistling

# 485
  • Ispania
Добро утро  bouquet
 Студено еееее! Как няма да има грипове, на вьн се разхождат бели ме4ки Rolling Eyes

Хепи, радвам се 4е ве4е си добре!

# 486
При нас пък е топло. Разходихме се днес до лекарката, времето чудесно- слънце грее. Сега съм отворила прозорците да влиза свеж въздух. Светлин се оправи. Само събота и неделя беше с температура. Днес педито каза, че е здрав, просто да си почива и днес, утре е на училище.
Ние търсим дом на едно котаче, което живееше зад блока ни. Но Мони много мрънка да го приберем да не го разкъсат кучета или някой да го отрови, както става обикновено с уличните котки.А този сладур е много добричък и мърка нон стоп. Ако знаете някой да търси коте, пишете ми Simple Smile На около 7 месеца е писана. Това му е албумчето във фейса - 
https://www.facebook.com/teodora.vasileva.1023/media_set?set=a.1 … 751216&type=1

# 487
При нас си е лято  Party Чак не ми се стои вътре. А в петък дългоочаквания сняг.  ooooh! Шантаво време през януари.

# 488
  • София
Здравейте и от мен! Днес ми спукаха шушончетата от бачкане, та чак сега пристигам да ви нагледам  Laughing

Риълче, да ти река, ако продължава да те боли и не можеш да седнеш - бегом марш при хирург, щото ако не се махне това дето е вътре, няма къде да иде и става по-лошо.

Е, днес пак беше уж жегичка, ама не точно. Целият ми гръб и врат са схванати точно заради топлото и съответното течение, което произведох с цел разхлаждане..уф!
Изобщо понеделник, откъдето и да го погледна.
Отивам да си прибера девойката от училище.  Crazy

# 489
Къде сте бандичка newsm78

# 490
Тук съм аз. Сдухах се нещо тая вечер.

# 491
Тук съм аз. Сдухах се нещо тая вечер.
Недей. Аз вчера бях така, ама пусна ли се на тези ми настроения, няма измъкване.Времето е хубаво, разхождай се по често. Ще отмине. Уж. Hug

# 492
аз наготвих една леща сгънах прането и сега почивам ,че се подух от ядене

# 493
миналата  седмица не беше ли на леща пак  newsm78   само с това ли ще ме раниш ?  Joy

# 494
миналата  седмица не беше ли на леща пак  newsm78   само с това ли ще ме раниш ?  Joy
миналата седмица не съм готвила леща или поне не помня , всеки ден готвя може и да се повтарям вече се изчерпаха идеите ми

Общи условия

Активация на акаунт