Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 844
  • 642
  •   1
Отговори
# 465
Риалче дано е нещо което лесно ще се оправи  Hug

# 466
Риалче дано е нещо което лесно ще се оправи  Hug
Дано пак отърва ножа.  Praynig Hug

# 467
  • На остров
Риъл и от мен  Hugм дано мине леко!

Много успешна седмица на всички  Simple Smile!

# 468
  • Сопот, Пловдив
Да не пропусна да благодаря на всички за посрещането, то аз отдавна съм в подфорума, но все не ми беше удобно да се включа и тук. И да пожелая на болните да оздравяват!  Hug

И да се похваля, че снощи излизах, на мен рядко ми се случва  Grinning . Поподвизавахме се из Пловдив по женски цяла нощ и днес едвам гледам.  Crazy

# 469
  • София
Добро утро на всички!
Ей, Трново вчера температурни рекорди, а  Mr. Green Mr. Green Ав края на седмицата имаме обещания за сняг от БТв  Rolling Eyes Rolling Eyes

Успешна седмица на всички  Hug Hug

# 470
И днес ще е топло тук, заврях с палтото.
Добро утро!
Дреб заведен на градина, аз- подстригана, след малко изчезвам да се трудя.
Успешна седмица!

# 471
  • Бургас
Добро утро дами,
Честит Понеделник /много го мразя/.
Ние сме в грипна ваканция  Laughing Синковеца се пука от кеф, че ще си седи у къщи. Баба 911 днес сутринта пристигна и запретна да му прави закуска. Леле горкия като охлюв е. От вратата я посреща с "Бабо дай пет!". Сега ще е на 3 дневно глезене  hahaha

За грипа реших да се запася с Тамифлу за деца и ако иска да идва. Когато бяхме лепнали прасешкия грип се оправихме за 2-3 дни с Тамифлу. Без усложнения, без мъки. Иначе всеки грип, ни запраща в спешното с пристъп и бронхит/пневмония.

Защо се плашите от скалпел? Ако решава проблеми, то е добре дошъл  Rolling Eyes Дофторите знаят какво правят. Особено за Бургас, ако има нужда - давам контакти. Като ме клъцкаха се справиха отлично, да не говорим, че си бях в съзнание и другите доктори идваха при нас, за да разберат какво се хилотим в операционна.

# 472
Добро утро !

Вече съм шен , да се похваля . Wink

Ройс , браво за купона по женски ! Hug

Дарил , счупихте рекордите вие ! Grinning

# 473
Добро утро от работа  Confused
На болните скорошно оздравяване
На Дарил честита прическа , и аз трябва да се подстригвам но искам да порасне още че да стане на черта ,но май няма да е скоро.
Хепи много се радвам че си добре  Hug

# 474

Защо се плашите от скалпел? Ако решава проблеми, то е добре дошъл  Rolling Eyes Дофторите знаят какво правят. Особено за Бургас, ако има нужда - давам контакти. Като ме клъцкаха се справиха отлично, да не говорим, че си бях в съзнание и другите доктори идваха при нас, за да разберат какво се хилотим в операционна.
Ще те имам предвид, ако се наложи, защото наистина не знам при кой да отида. Дано ми се размине де.  Praynig

Иначе и аз като теб за грип предпочитам лекартсвата за грип - Тамифлу или Ремантадин, вместо разни парацетамоли и прахчета, които само маскират симптомите.

# 475
стават ли за малки деца тези лекарства (5 годишни)

# 476
  • Сопот, Пловдив
Добро утро и от мен. Мен ме обзема ужас от този грип. В петък в яслата бяха 9 деца, днес не ги погледнах, но едва ли са много повече. Чудех се дали да не спра малкия превантивно тези дни, но така пък никога няма да му привикне имунната система към вирусите.

Дарил, честита прическа! Аз нещо съм станала крайно нерешителна от към коса, нито цвят променям, нито дължина.

# 477
Добро утро  Hug Hug Hug И при нас е чудно времето, само за разходка. Хепи, какво значи шен newsm78 Дарил, честита прическа и от мен   bouquet На работещите спорен ден, хубаво е че групичката ни е пълна вече, без болни. Риълче, стискам палци да минеш без рязане. Praynig

# 478
стават ли за малки деца тези лекарства (5 годишни)
За Ремантадин трябва да са на 7. За Тамифлу Сесана да каже, че в нета пише какво ли не.  Crazy

# 479
Мерси, момичета! И ще ставам отново руса. Crazy
Ужасен е грипът. В на майка ми градината в най- малката група днес от 17 деца са били само 4.
Операциите не са страшни. Имам две- херния и щж.

шен- е когато човек се чувства ок

Общи условия

Активация на акаунт