Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 826
  • 642
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро! Тая настинка моята, или грип или каквото и да е, вече ще взема да спра да пия каквото и да е. Че поне да се разболея като хората, писна ми. Всеки ден различно - нос, сливици.

Мери, ти поне ядеш домашна храна, не ядеш боклуци. ХОрата се хранят къде по-вредно и нездравословно от теб.  Peace

Валче, ще пробвате за мома ли?  Simple Smile

# 526
Добро утро !

Валчеее , честито ! Hug Hug Hug
Ти си моята гордост , толкова се радвам за теб ! Heart Eyes  bouquet
Дай малко инфо , кога ще е събитието ? Grinning

камъче , браво и на теб ! Hug Peace

Мери , не се ядосвай , напролет ще влезеш във форма ! Wink

Риъл , ти на лекар ходи ли ?

# 527

Риъл , ти на лекар ходи ли ?
Не, защото знам какво ще ми изпише. Познаваме се с докторката от 25 години и си знаем номерата.  Laughing Всеки път е едно и също. МОга да си го купя и без да ходя при нея, да чакам на опашка пред кабинета и прочие.  Tired За настинки и ангини не ходя въобще. Виж малката я водя, с нея не мога да рискувам.

# 528
И аз съм така .
Само за детето ходя .

# 529
  • Сопот, Пловдив
Добро утро от мен! Тук е облачно днес. Аз пък от вчера едвам гледам. Чета ви за 90-дневната и се тъпча със сладки.  Grinning

# 530
Добро утро  Hug Какво изпуснах аз, нещо честитите на Валчето, ама аз недоразбрала, сватба или ново бебенце Flutter Това пустото любопитство ще ме умори. ooooh! А иначе още един слънчев ден, трябва да се оползотвори. Хубав ден на работещите , бързо да минава работната седмица.  bouquet

# 531
Добро утро от мен! Тук е облачно днес. Аз пък от вчера едвам гледам.
Болничка ли си?

# 532
  • Сопот, Пловдив
Не, най-"любимото" ми време от месеца е ooooh! . 2-3 дни съм като зашеметена, затова се тъпча със сладко.

# 533
Добро утро .
честито !
храня се с домашна храна ,но прекалявам  Embarassed

Снощи малката пак кашляше леко и имаше сополки  Sad Давам чай от бъз и шипков сироп ,мажа нослето с Назик крем ,дано не се влоши , а да се размине болестта този път  Praynig  Сутринта като чух как кашлят в градината децата лошо ми стана  Sad

Тук времето е мрачно , но топло все още .
Днес не ми се работи въобще , но пък след малко започва лудницата  ooooh!

П.С : от 5 отговора  насам се опитвам да публикувам моя  Mr. Green

# 534
Мери и ти ли няма да ми кажеш какво честитите? Срам не срам ще я попитам във фб. Embarassed Щом сте такива гадинки. Mr. Green

# 535
Мери и ти ли няма да ми кажеш какво честитите? Срам не срам ще я попитам във фб. Embarassed Щом сте такива гадинки. Mr. Green
ами мислим си че е бременна

# 536
ами мислим си че е бременна
И аз така си помислих но не исках да се изложа като кифладжийка. Много щастие и от мен  bouquet Тя е едно доказателство, че има любов, явно ние не търсим където трябва Rolling Eyes

# 537
Къде трябва да търсим аз не знам Confused

# 538
  • Сопот, Пловдив
И аз не бях сигурна за какво става дума, затова се въздържах от честитка. Щом е такъв случая - много здраве и щастие!  Hug   bouquet

# 539
Мери , къде ти е синята премяна ?

Общи условия

Активация на акаунт