Зимата ухае на снежинки и златисти бабини милинки :-)

• 23 786
  • 642
  •   1
Отговори
# 570
  • Ispania
Хепи, защо казваш 4е пове4е тук може да не си пишем?
Нищо не казвам докато не ми отговориш Laughing.

Ина4е за щастие форума си е вьрнал старият облик. Сутринта направо не можех да се оправя. Confused

# 571
  • София
Днес е Бабинден. Да са ни живи и здрави бабите / който ги има/   bouquet Много спите или много работите? newsm78

Камъче, Бабинден не е за бабите, а за тези, които навремето са бабували, т.е. помагали са като акушерки да се родят бебетата. Peace Hug Аз лично няма кого да поздравявам щото навремето доктора кръцна и извади дребната. Така и не помня ни една акушерка, а бяха доволно груби и намусени щото бяхме по Коледа в болницата и просто им бяхме последна грижа.  Crazy

Гледам за тутманици и милинки говорите. Аз така и не знам кое какво е щото не съм по тестените неща. Сухи са ми, а и после стомахчето ми страда. Аз съм любител на сладичко, ммммммм. Ако има диетка, в която се набляга на сладичкото, да споделите  Wink

Сега, аз кат най-голяма бяла птица не разбрах, очаква ли Вал мома или са само догадки? Браво за смелостта!  bouquet

# 572
Аз пък се ядосвам че ми заключиха темата против новия вид на форума  Thinking

# 573
Морги, знам го това за бабуването. Ама майка ми днес цял ден се черпи че й е празник   bouquet
Иначе и аз съм секцио , но покрай лежането ми в болница в патология три пъти се нагледах на намусени акушерки. Rolling Eyes  Валчче на нас кажи, моля те.  Praynig Хепи ни отсрами, но ще се появи.

# 574
Валче , ако бяха оставили форума с онази гадна и крива визия , вляво , нямаше да пиша повече . Naughty

Казвай сега ! Hug

Морги , и аз това им обяснявам на моите кЕлежки , че Бабинден - на 8 или на 21 ( по соц. календар ) е празник на бабуващи жени - акушерки , а те черпят че имали внуци ! Crazy
Дрън - дрън ! Sunglasses

Регнах се в новия - happy . Peace

# 575
  • На остров
И аз седя и чакам Валчето да се похвали  Party,

Хепи къде си се регнала Crazy ?

Да кажа, че преборих умората си и пуснах пералня , прострях, съдомиялна, сготвих и вечеряхме.

# 576
nahalstvo И аз съм там момиченца. kamu4ka
Вал, да се появи веднагически Joy Joy Joy
Ауууу колко са хитри пък и нахални , аз го пиша както си е , те ми го изкарват нахалство Joy Joy Joy

# 577
Браво , Онче !   bouquet Оправно момиче си ти ! Hug

Има нов форум - Алтернативата , там сме доста хора , ако тука се прецака визията .
И вашата тема я има там - другата . Grinning

Утре ще пусна и тема там , ако Надето не сколаса преди мен . Wink

# 578
камъче , мен видя ли ме ? Wink

# 579
Хепи не съм, а те търсех, само Мери видях. Къде пишете вие, в клюкарника ли. Дайте и там да си пишем , да го побъркаме малко Г-н Николов Mr. Green Много гадно заключи темичката на Мерито. #Cussing out

# 580
Аз току що се регистрирах , Мерито обаче , е опасна , веднага ме надуши ! Joy

Сега и тема пускам , нямам търпение  Grinning , в същия раздел ! Peace

# 581
Кой е алтернативният форум, макар че уж нещата ще са както трябва с визията на форума. Да съм информирана все пак - за къде да стягам куфарите. Whistling

# 582
  • На остров
Сега ще търся и аз този нов форум на бг ли е изписано името?
Валчеееееееееееееее чакаме те  Heart Eyes

Нищо не намирам искам линк Simple Smile

# 583
Линк не може , че го цензурират . Mr. Green

# 584
Хепи викай ги мацките в алтернативата. И Бонго и него.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт