SUPERNATURAL: Hold your breath

• 24 896
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
най-важното е, че има на Джаред трапчинката. интересно е, че и каката я има, а по него време не го познавах  newsm78 с
Joy Joy Joy Hug Hug Hug
E, не  Joy Joy Joy Joy Joy
А, видяхте ли снимката на двете деца на Джаредчо, били клонинги  Crazy на снимката си мязаха де  Mr. Green
Краули, нали знаеш мита откъде идват трапчинките  Mr. Green

# 241
  • # супернатурална #
не, не, кажи  Grinning

# 242
Видяхме снимките -

Ама то на този етап бебетата не приличат на ник'ва гад Laughing . И слава богу, бих казала Whistling Mr. Green . После бащите започват да откриват чертите си в тях Mr. Green . Мойто пък прилича на мен засега Crazy . Дано това се промени, щото иначе го чака труден живот Joy .

# 243
Току що изгледах епизода и единственото, което имам сили да кажа е че беше страхотен Crazy
Скрит текст:
Цялата работа с Каин и затова как направил сделка, за да защити брат си и в последствие станал убиец....и онзи белег, който "даде" на Дийн...въобще много ми се объркаха мислите в главата Mr. Green
Краули, от друга страна, ми разби очакванията...не знам защо си мислех, че в крайна сметка ще се окаже, че има сърце ooooh! Rolling Eyes Но така е по-добре...драмата на ниво Laughing
И сега да се оплача от единственото нещо, което ми липсваше в епизода... искам повече Дестиел Crossing Arms Не че не ми хареса цялата сцена със Сам и Кас... всъщност наистина исках да има нещо подобно Grinning

А Джаредовите сладури наистина много си мязат Mr. Green

# 244
Aa, Краули, не е за пред форума  Joy
Абе аз съм много зле, нов епизод ли има  Shocked какъв Каин, кви 5 лв  Mr. Green отивам да тегля  Mr. Green Mr. Green

# 245
Сагата с онуй мякащото продължава. Сама не знам защо се занимавам с нея Crazy .

Mr. Green и още веднъж Mr. Green

# 246
Mиша smile3532 Страшен човек просто  Joy
-------------------------------------------------------------------------------------------
И това ако не е работа на прекрасния ни каст hahaha (чудя се как тея хора са успели да заснемат 9
сезона Mr. Green)

Последна редакция: чт, 23 яну 2014, 09:30 от GALAXY___

# 247
Adam has been trapped in the cage on Supernatural since Season 5. Is he ever getting out of Hell? —Sarah
Unfortunately, Adam is not one of the many familiar faces returning to Supernatural this season, but there is some hope to see the third Winchester brother again. "As long as he's in the cage, there's always a chance," showrunner Jeremy Carver says. "He's not coming out tomorrow, but there's always a chance."

# 248
Интересно  Peace

# 249
https://twitter.com/rthompson1138/status/425864421370363904
That "You're good... but I'm Crowley" was 100% a product of @Mark_Sheppard

# 250
Така си е Mr. Green
-----------------------------------------------------
А ето и как се отварят подаръци Joy

# 251
Добър вечер,аз не можах да гледам,ама днес се надявам да мога  Crazy

Heart Eyes
  Joy

hahaha

# 252
Изгледах го днес, докато спеше малчо..не че нямам да уча  Mr. Green
Тоз Каин много симпатичен  Mr. Green друго нямам кво да кажа по серията  Joy

# 253
Да почетем малко Laughing -
Supernatural: Will God Return to Help the Winchesters?
Цитирам частта от статията, с която съм напълно съгласна, с благодарност към Джаред, че може така добре да формулира това, което бръчмат и моите "главни" бръмбари hahaha :
"I think the risk we always run with Supernatural as a show is ... if you got God on your side or an angel on your side, you're never really in danger," Padalecki says. "So, part of the story we try to tell is humans [are] fallible and we're not immortal and we do have to watch out for each other and watch out for ourselves."

# 254
Добре го е казал   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт