Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • Beyond the stars
Хайде и аз тук,това ми е първата поръчка и нищо не разбирам от проследяването.Това е номера на едната поръчка RC299734892CN обработиха я и я изпратиха преди другата,а сга май нищо не се случва с нея  newsm78 това е другата RC437431821CN това air-незнам си какво означава ли,че е натоварена на самолет  #Crazy #Crazy

Втората пътува за БГ (натоварена на самолет или чакаща за натоварване)  Peace Първата е приета в китайските пощи и се обработва..
За жалост няма закономерност приета първа-обработена първа  Wink

# 466
  • pomorie
Хайде и аз тук,това ми е първата поръчка и нищо не разбирам от проследяването.Това е номера на едната поръчка RC299734892CN обработиха я и я изпратиха преди другата,а сга май нищо не се случва с нея  newsm78 това е другата RC437431821CN това air-незнам си какво означава ли,че е натоварена на самолет  #Crazy #Crazy

Втората пътува за БГ (натоварена на самолет или чакаща за натоварване)  Peace Първата е приета в китайските пощи и се обработва..
За жалост няма закономерност приета първа-обработена първа  Wink
Благодаря Hug

# 467
Здравейте, имате ли представа от къде идва това забавяне на пратките? Аз си мисля, че забавянето идва не толкова от самото пътуване от Китай до тук, а от това че доста време престояват в техните пощи докато ги пуснат. Прави ми впечатление, че една от пратките ми доста време стой в пощата им и още не е натоварена.....то за това време, което стой там вече да я бях получила.

# 468
  • Sofia
Какво разбираш под забавяне, колко време чака пратката?

# 469
Ами поне седмица гледам, че пратката ми стой Received by China Post това нали значи, че е приета...но не и пусната или аз нещо не съм разбрала???  Thinking

# 470
Момичета имам затруднение в проверката на поръчките .Нещо не мога да разбера какво значи това NULL , което ми изписва при проверката.Извинявам се за глупавия въпрос.

# 471
При мен ситуациата е следната, на 10.03.14 си поръчах телефон от PandaWill.com на другия ден ми изпратиха Трак номер но до момента още никакво движение няма и никакво инфо. А днес е точно 7-ми ден. Ето и номера ако някой може да види какво става с нея, пък и не мога да разбера по какво са я пратили. Беше Фрий Шипинг
RS108834445NL

# 472
  • Beyond the stars
StreetRacing87 по принцип номерата се виждат от 3 до 10 след изпращане, понякога и повече.. Но пиши на продавача да го питаш с кои пощи е това  newsm78
malcho_92 зависи в какъв статус , но няма какво да те притеснява  Wink

# 473
При мен ситуациата е следната, на 10.03.14 си поръчах телефон от PandaWill.com на другия ден ми изпратиха Трак номер но до момента още никакво движение няма и никакво инфо. А днес е точно 7-ми ден. Ето и номера ако някой може да види какво става с нея, пък и не мога да разбера по какво са я пратили. Беше Фрий Шипинг
RS108834445NL
с холандските пощи,последните 2 букви от номера са инициалите на държави, нидерландия в твоя случай

# 474
Ами като проверявам докъде е стигнала и на последния ред пише само NULL. Какво трябва да пише когато е в България.

# 475
И аз незнам по какво са го пратили и как са го пратили сега ще ви покажа какъв емайл са ми написали. Ако на някой му говори нещо нека сподели
Mar 11, 2014 7:07:49 AM Good day! We have posted your order (Order ID:100746540) by registered airmail TNT s post on 2014-03-11 19:16:22. the tracking number is RS108834445NL It will takes around 12-28 working days +/- . You could track it on http://www.postnl.post/ or http://www.17track.net/index_en.shtml as post office always update the shipping after 2 days dispatched, so plz wait for more days and check it by then. You are welcome to write your shopping experience on http://www.pandawillforum.com/forumdisplay.php?fid=24, or leave a review on our site. Thanks again for shopping with us.

# 476
И аз незнам по какво са го пратили и как са го пратили сега ще ви покажа какъв емайл са ми написали. Ако на някой му говори нещо нека сподели
Mar 11, 2014 7:07:49 AM Good day! We have posted your order (Order ID:100746540) by registered airmail TNT s post on 2014-03-11 19:16:22. the tracking number is RS108834445NL It will takes around 12-28 working days +/- . You could track it on http://www.postnl.post/ or http://www.17track.net/index_en.shtml as post office always update the shipping after 2 days dispatched, so plz wait for more days and check it by then. You are welcome to write your shopping experience on http://www.pandawillforum.com/forumdisplay.php?fid=24, or leave a review on our site. Thanks again for shopping with us.
хората са ти написали че са ти пратили поръчката с въздушна поща тнт със съответния тракинг номер RS108834445NL поръчката ще се достави за 12-28 работни дни + -,значи не се броят съб и нед, и са ти написали в кои сайтове да си ги проверяваш,просто и ясно са го написали хората,от други сайтове въобще не си правят труда да ти дават толкова инфо

# 477
Да де ясно но този номер не е активен никъде. Не се вижда никакво движение по нея за това питах а днес е 7 ден

# 478
Да де ясно но този номер не е активен никъде. Не се вижда никакво движение по нея за това питах а днес е 7 ден
защото е още рано няма и седмица от 11 март, имай малко тарпение,по принцип трябва поне 10 дена да минат понякога до 2 седмици,за 1 ви път ли поръчваш от китайци ?

# 479
Ще помоля някой да провери къде се намира пратката ми,защото на мен едно и също ми дава в сайта на БГ пощи вече 10 дена.Излетяла е от Сингапур на 6 вечерта и от тогава ни вест ни кост.Мислех,че наистина са по-бързи от китайските си колеги и може би заради това съм леко разочарована и изнервена Sick Ето номера RF206181142SG ,дано някой ми посочи с пръст на глобуса в коя точка на света се озова(само да не е на изчезналия самолет) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт