Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките 2

• 93 362
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
О, да не го мисля все пак, и аз чакам часовник. И моят е минал на митница, но при тях. Защо, незнам. Чакай, ще пристигне.

Mr. Green еми друг вариант няма  Mr. Green Mr. Green чакаме си и това е!  bouquet

# 661
Я ми дай номерчето, че така изобщо не разчитам.

RC641211646CN

на 28.03. е тръгнала за Бг. вече само в сайта на Бг.Пощи проверявай  Peace

# 662
Предврително извинявайте за глупавия въпрос, но все пак да го задам...събота и неделя обновяват ли инфото в сайта на бг пощите и изобщо на другите сайтове за проследяване или изобщо да не се правя труда почивните дни да проверявам.

# 663
Предврително извинявайте за глупавия въпрос, но все пак да го задам...събота и неделя обновяват ли инфото в сайта на бг пощите и изобщо на другите сайтове за проследяване или изобщо да не се правя труда почивните дни да проверявам.

за Бг. да,за Китайските -не

# 664
Моля, помогнете!

RC505407395CN това е номерът на товарителницата ми, за артикул който трябва да получа. Не мога да разбера какво се случва, в сайта на БП пише, че са я изходирали за Швейцария, а в 17track пише, че днес сутринта е пристигнала в моя пощенски клон. Служителката там, обаче ми каза че такава пратка не е пристигала в Бг.
Не ми се е случвало досега,  а и нямам достатъчно опит. Според Вас какво се случва?

предварително Ви благодаря!

# 665
Моля, помогнете!

RC505407395CN това е номерът на товарителницата ми, за артикул който трябва да получа. Не мога да разбера какво се случва, в сайта на БП пише, че са я изходирали за Швейцария, а в 17track пише, че днес сутринта е пристигнала в моя пощенски клон. Служителката там, обаче ми каза че такава пратка не е пристигала в Бг.
Не ми се е случвало досега,  а и нямам достатъчно опит. Според Вас какво се случва?

предварително Ви благодаря!

на 19.03. е напуснала Китай,проверявай само в сайта на Бг.Пощи  Peace

# 666
Момичета, пратката ми излиза че е пристигнала в Сoфия,  но е пратена във Франкфурт  newsm78 . Може ли някой оt вас да я провери?  Не разбирам какво става...  ooooh!
 7896363650

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 11:43 от Алетеа

# 667
  • В един копнеж!

Скрит текст:
Waybill: 7896363650
Departed Facility in FRANKFURT - GERMANY
Sign up for shipment notificationsExternal Link / New Window   
Sunday, March 30, 2014 at 09:43
Origin Service Area:  SINGAPORE - SINGPORE - SINGAPORE
Destination Service Area:   SOFIA - BURGAS - BULGARIA   

Sunday, March 30, 2014   Location   Time   
6   Departed Facility in FRANKFURT - GERMANY    FRANKFURT - GERMANY   09:43   

Saturday, March 29, 2014   Location   Time   
5   Processed at FRANKFURT - GERMANY    FRANKFURT - GERMANY   21:49   

4   Customs status updated    SOFIA - BULGARIA   11:51   

3   Departed Facility in SINGAPORE - SINGAPORE    SINGAPORE - SINGAPORE   08:19   

2   Processed at SINGAPORE - SINGAPORE    SINGAPORE - SINGAPORE   04:38   

Friday, March 28, 2014   Location   Time   
1   Shipment picked up    SINGAPORE - SINGAPORE   19:15   

Права си. Защо е тръгнала към Германия? Thinking Я, звънни утре в ДЧЛ и питай по подробно за пратката. Виждаме го, ама как да гадаем.

# 668
  • В един копнеж!
 newsm78 А? Доколкото съм запозната пратките на ДЧЛ нямат букви, само цифри са?!!

# 669
Значи е във франкфурт така ли ?
EA039893600cn този ли? 

# 670
  • В един копнеж!
EA039893600cn този ли?  

Това не е тракинг номер на пратка. Първият, който беше посочила, е. Нали пратката ти е през ДиЕйчЕЛ? Е, аз чрез него изкарах информацията, която ти постнах в скрития текст.  Simple Smile

П.С. Съфорумка тук коментира преди малко, че това не е номера ти, после си е изтрила коментара.

# 671
EA039893600cn този ли?  

пратката те чрез DHL ли е изпратена или със други пощи? че човек не може да разбере как адекватно да отговори  Peace

ако  е DHL ето движението на пратката http://prikachi.com/images/406/7208406E.jpg на 30.03. е напуснала франкфурт и пътува по направление,според мен до няколко дни ще пристигне в бг  Peace

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 12:12 от snow22

# 672
Да чрез DHL e пусната, благодаря ви за бързите отговори. Дано да дойде скоро и безпроблемно.  Hug Peace

# 673
Здравейте. Навярно ВСЕ НЯКЪДЕ е обяснено, но дори с търсачката не успях да намеря точен отговор на въпроса ми какво е това NULL, от 7 дена вече пратката ми стои с един и същ статус и не мърда наникъде. Поръчана е на 16.03, а от 23 е с този статус и другото, което ми направи впечатение е нещо, което преди не ми е излизало на никоя пратка, пише ми TAC Air и ако google не ме лъже е нещо американско  Grinning. Извинявам се за може би дублиращия се с на много други хора въпрос и ще съм много благодарна на този, който се отзове за помощ. Ето и проследяващия ми номер ако искате сами да видите какво излиза при проверка RA453179797CN. Още веднъж се извинявам и благодаря! Simple Smile

# 674
  • Beyond the stars
Здравейте. Навярно ВСЕ НЯКЪДЕ е обяснено, но дори с търсачката не успях да намеря точен отговор на въпроса ми какво е това NULL, от 7 дена вече пратката ми стои с един и същ статус и не мърда наникъде. Поръчана е на 16.03, а от 23 е с този статус и другото, което ми направи впечатение е нещо, което преди не ми е излизало на никоя пратка, пише ми TAC Air и ако google не ме лъже е нещо американско  Grinning. Извинявам се за може би дублиращия се с на много други хора въпрос и ще съм много благодарна на този, който се отзове за помощ. Ето и проследяващия ми номер ако искате сами да видите какво излиза при проверка RA453179797CN. Още веднъж се извинявам и благодаря! Simple Smile
Лети към Бг, след този статус следващото движение ще е в Бг, но кога точно никой не може да каже  Peace

Общи условия

Активация на акаунт