Тренировки в домашни условия: Тема 42

• 38 103
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Бобченка, бързо възстановяване  Hug

Привет на всички  Hug
Едно старо ново попълнение се завръща  Heart Eyes

Аз започнах на работа за няколко месеца, напуснах, напълнях...къде тренирах, къде не и сега се завръщам в редиците на сериозно трениращите пак  Heart Eyes
Да се похваля и с покупката на една боксова круша...тия дни голямо подскачане и блъскане пада по нея  Joy

Четох дискусията за яйцата. Аз лично досега никога не съм ги ограничавала и не съм имала никакви скруполи относно жълтъка, докато не попаднах на една статия за съдържанието на архидонова киселина в него.
Все още в хладиника ми има 3 кори по 24 яйца, но ме гложди неприятно любопитство, доколко е вярно и в какви количества е вредно.  Rolling Eyes

Относно спортните обувки - тренирам с файфингъри всекидневно и с рийбук в спининг класовете.

# 436
Привет. Hug
Тук съм. Тренирам си,но във фитнеса.
Таня-поздравления за клековете и кг-те.  bouquet Аз правих с 48 кг и мисля,че са ми много. Не ми беше трудно да клякам,но ми се струва,че ще напомпам много краката с тях. А аз искам само релефни мускули,но не яки. Ама и аз как го обясних. Embarassed Тъй,че за мен максимума си остава 43 кг. Незнам с яденето какво ще правя обаче. Искам и трябва да променя нещо,но още не съм сигурна какво точно. Thinking
П.П. С Фея какво става? Thinking Hug

# 437
  • Пловдив
Момичета, тази тема се изписва със скоростта на светлината  Simple Smile.
Днес съм много доволна от себе си - хранене и тренировка Exercise TV 10 lb Slimdown Total Body. Записах си я в любими.

# 438
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фея и аз я мисля напоследък, Фея, обади се поне да знаем, че всичко е наред с теб  Hug

Аз определно живнах  bowuu

# 439
  • София
Преди около месец си излекувах започващите болки в гърлото с една единствена здрава тренировка, в която много пот пролях Simple Smile Но гърлото ми мина безвъзвратно, а по принцип ме тръшва сериозно  Heart Eyes

# 440
  • Лутаща се
Отчитам  Focus T25 Dynamic Core Beta-1

Фея не е влизала и в кучешката тема. За не би да се е случило нещо?

# 441
Бобче,
бързо да се възстановяваш  Peace Нали знаеш вълшебния микс - лимонов фреш, мед и черен ямайски ром  Laughing Чай от джинджифил също много облекчава гърло и кашлица, а е и вкусен.

Тези дни имам ужасно много работа и успявам единствено да тичам сутрин  Sad Събота и неделя съм планирала яки силови, така че да не ме е срам от себе си.

Все още съм здрава, но моят проблем е с мъглата, защото имам емфизем на дробовете и направо ми разказва играта  #Cussing out

# 442
И аз я мисля Фея, не спомена да планира почивка или някакво отсъствие. Последно каза, че времето при тях се оправяло.

Да ви кажа малко тъпо, но аз последния път при гърлобол не взех нищо, а се увих и спах с един шал. Е, на сутринта ми беше минало, а обикновено си мъкна по няколко седмици ангина. Peace

Днес ходих на куп профилактични изследвания и част от резултатите не са добри Tired. Освен, че ще трябва да нося очила, вътреочното ми налягане било 22 при граница 21. В препоръките пише "максимално тежко до 10кг" Close, т.е. да забравя за силови. Бихте ли споделили, тези от вас, които правят силови с големи тежести и пудовки, дали са се изследвали и има ли някакво влияние на вътреочното налягане или е фалс аларм?

Христиана Парова си я отворих да й пазя ред за утре сутрин Laughing

Бързо оздравяване на болните  Hug

# 443
Абе и аз нося очила, но никой не ми е казвал, че тежестите вредят и почвате да ме притеснявате... не знам кога ще посещавам очен лекар, за да питам как да действам и аз  newsm78

За днес мислех да е някоя силова тренировка, но направих само Recharge с Шалийн май се казваше мацката. Такава мускулна треска имам на дупето, задно, вътрешно бедро, че не е истина. А вчера правих фит тест с Мишел, съмнява ме да ме е хванал от него и то толкова много, а предния ден правих за долна част с Румяна, дори я публикувах тук. А мен по принцип доста късно ме хващат мускулните трески и си мисля, че може да е от Румяна.

При вас как е с мускулната треска? Веднага ли ви хваща или след 32 часа  Whistling Mr. Green При мен даже не са и 24 часа, а повече, което на приятеля ми му е много странно, че не ме хваща веднага  newsm78

# 444
Абе и аз нося очила, но никой не ми е казвал, че тежестите вредят и почвате да ме притеснявате... не знам кога ще посещавам очен лекар, за да питам как да действам и аз  newsm78

Споко, Мери. Може да имаш висок диоптър, но вътреочното налягане да ти е ок и да няма проблем с тежестите. Мен за първи път ми откриват по 0.5 диоптър/на око и високо налягане, двете не са свързани, но второто изисква строг контрол и постоянно капане на капки, защото причинява глаукома.

За мускулната треска - и мен ме хваща най-силно на 2рия ден.  Peace

# 445
Отчитам предпоследен Фит Тест от Инсенити. Много съм доволна от резултатите, чак не ми се вярват някои. За днес имах още една тренировка по програма, но тук много ми идват две една след друга, а няма как да ги направя двуразово, та остава за утре. Тези дни хич не се чувствам добре - много ми се вие свят и ми е отмаляло, а вечер като легна не мога да спя, нервно ми е. И така, едното води до другото. Даже след тренировка усещам как ми става зле, до сега не се сесщам да ми е било така.

Мен мускулната треска ме хваща след 24 часа, а на трети ден след тренировката е най-болезнено. Но каква по-приятна болка  Mr. Green
Фъстъче, много си нежна!

# 446
  • Stavanger,Norway/ Varna
И аз съм с мускулна треска на дупето от тренировката с пудовка вчера и ХИИТа, който имаше доста скачащи клекове. Усещам как започва да се усилва и утре сутрин незнам как ще седна на тоалетната  Crazy, Та Мери и при мен е най- силна втория ден.  Crazy

# 447
Брех, трудно ви догонвам  Grinning

Едира  Hug много ми е драго, че пак си тук   bouquet

Мерида, радвам се, че си добре   bouquet

Принцесо изследва ли щетовидна жлеза? Проблема с налягането може да идва и от неправилна функция. На мен преди години като имах хиперфункция и базед също ми забраняваха тежкото, а същото е със съпруга ми който пък е с хипо и хашимото.Иначе и двамата сме окей със зрението и не носим очила. Послушай съвета на лекарите. Най-важното и най-трудно за постигане е спокойствие. Избягване на стресови ситуации и повче почивка, но къде ти в тези времена  Tired

Дели последното и за теб важи. Почивайте момичета  Hug

Аз все чакам Феята ни да се появи с много хубави новини  Hug

# 448
Здравейте всички! Аз изпуснах няколко теми, но сега се завръщам при вас. Гледам и Едира като мен. 2-3 страници назад прочетох и вече се заразявам от ентусиазма ви.

Аз преди основно карах колело, имах планове зимата да тренирам вкъщи, но не ми се получи - не мога да се организирам с хлапе покрай мен. Сега тръгнах отново на фитнес и пробвам различните класове. Преди съм ходила на кардио кик бокс и степ и много ги харесвам като класове, но ще видим в този фитнес дали ще намеря такива, които ми допадат. Ходих няколко пъти на Зумба, но съм много разочарована. Едва ми се вдига сърдечния ритъм, трябва ми нещо по-интензивно. Тази вечер бях на степ клас, който много ми хареса, но се оказа, че инструкторката замествала... Дано тази, която го води редовно, е поне толкова добра.

За маратонките - трябва да се определи какво е стъпалото и според това да се търсят подходящи модели. Аз доста рових и четох преди да купя моите. Имах линкове някъде, но ще ги потърся утре и ще пусна. Моите са Mizuno.

# 449
Аз се отчитам с тиха аеробика на Руми - брех таз жена хич не си поплюва - харесва ми много, но още съм много зле, но ще работя над това  Simple Smile
лек и успешен ден   Hug

Общи условия

Активация на акаунт