Отношения? Доверие?

• 8 436
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ами историята си е доста реална.Няма да тръгна да си измислям.Факт е,;е съм влюбена ибях готова на всичко заради този човек.Майка ми ми викаше,че съм била прихванала "Стокхолмския синдром".Не мога точно да се сетя какво беше! За това,че ме е ударил казва,че го направил,защото знаел,че няма повече да се съберем,след това.Тъпа съм,че ме удари изгони ме от тях в Х.Д. по чорапи ходих пеша до голям булевард за да си хвана такси и после все едно нищо не е станало.Това е,нищо не си измислям.Другата страна естествено ще се защити,ще каже само тя е виновна и нищо повече.Ще каже тя не се съобразява с мен.Тя ми прекрачи принципите."Аз не мога да уважавам такъв човек като нея."Ще каже,че съм най-черната.Ще каже аз имам повече опит от теб.Ти за каква се помисли.Ще каже,че съм тъпа и малоумна.С него като цяло не може да се говори. мога да пусна телефонен запис с поведението ми спрямо мен,в момент,в който си тръгнах и той не го прие...

# 91
  • София
Аз лично ти вярвам.
Най-злото се отключва в тях, точно като има кажеш, че си тръгваш.
Да ти счупи телефона! Да те изгони по чорапи!
Абе тоя не е у ред с главата.
Добре че сте се разделили, че един път ще ти счупи телефона, после - главата.

# 92
За това,че ме е ударил казва,че го направил,защото знаел,че няма повече да се съберем,след това.Тъпа съм,че ме удари изгони ме от тях в Х.Д. по чорапи ходих пеша до голям булевард за да си хвана такси и после все едно нищо не е станало.

И ти реши, че малко те е бил, та се върна за още?

# 93
Бягай с всички сили, докато все още можеш. Не се обръщай назад в никакъв случай.

# 94
Май ги иска и трите едновременно,много е див и агресивен и понякога достигаме до консенсус.Когато е спокоен и не крещи.Не знам как го прави,но венаги ме анализира и винаги успява да ме накара да мисля,че аз съм виновна за всичко,но все пак си го искам...

Абе ти луда ли си? Искаш да прекараш години наред чудейки се как да угодиш на някакъву дето те анализира за да ти вмени чувство за вина, и ти прави скандали, че не си му казала, че си изневерила някога си на някой друг? А защо е трябвало пък да му казваш, тоя въпрос задава ли се? Пълен отчет ли трябва да има за да си имате доверие? Иска да контролира  всичко във всеки момент ли?

Я беж надалече. Крещял... как ще ти крещи, ти шегуваш ли се.

Прочетох и следващите постове - мале, мале. Правилно ти е казала майка ти - Стокхолмски синдром.

Общи условия

Активация на акаунт