Триместъра отминава, а августовските мъници се готвят за ритници

• 25 721
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
И като е тайна не може да влезем  Grinning

# 151
  • Plovdiv
хахаха да разбрах, затворена ще я направя, само да си изпратя гостите

# 152
  • Plovdiv
https://www.facebook.com/groups/1448825292000365/ ето вече затворената  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 153
Веднага се цопнах  hahaha

# 154
  • Egypt
И аз се намърдах Simple Smile
Боядисвам се, и се подстригвам, и маникюр, педикюр, всичко. Поне някакъв вид да имам, че само като се сетя за памучните кюлоти, горкия ми мъж  Joy

# 155
Ще взема да се боядисам тези дни,че на нищо не приличам  Wink

# 156
  • по пътя
Не си падам нещо по социалните мрежи, така че ще ме извините. PeaceАз имама един два бели косъма, но ако станат повечко може би ще използвам безамонячна боя.

# 157
И аз съм във Фейсбука  Simple Smile
До колкото до спането мажлето вече ме базика с "МОЕТО МЕЧЕ"-1-о защото съм си едричка а сега съм станала като мечките спяля съм зимен сън Laughing Завиждам на момичетата които са на работа от 7 или 8,аз ставам в 4 за да съм на работа в 6.Още с пребирането веднага лягам и си спинкам сериозно 3-4 часа следобеден сън вечер наи късно в 11 съм заспала  Laughing абе спъ си !
До почивката смятаме Април да си доидем до БГ хем и за празниците ,че после не ми се рискува иначе планове имаше за моренце в Хърватска и за годишнината от свадбата мислихме в Париж да ходим но май ще си останем само с идването до БГ  което пак е нещо  Simple Smile

# 158
Относно групата във фейсбук аз все пак предлагам да е тайна, тоест да не е видима от други хора, за да не знае всеки наш приятел в какви групи членуваме, още повече повечето от нас не са споделили с много хора извън семейството. За да е тайна, просто трябва желаещите да пишат ЛС с името си във фейсбук и  линк към профила, за да получат лична покана от администраторите на групата. Малко по-дълъг е процеса, но поне ще сме сигурни, че няма да попаднат случайни хора и няма да ни се споделя информацията. Казвам го просто като съвет от личен опит с групи на майки.  Peace

# 159
 Ние все още не сме казали на никого, за това не рискувам да се включвам все още във фейсбук групата.
Ако я направите тайна свиркайте, иначе може пък да се присъединя с фалшивия си профил?! Joy
Ако е тайна група, админа добавя лично участниците Peace
_Happiness_  Peace

# 160
Здравейте Simple Smile Престраших се да се запиша при вас. На 23 години съм,Това ми е втора бременност, за съжаление първата беше неуспешна и началото на май 2013 година завърши с диагноза мисед. Сега също имам притеснения,но се надявам всичко да е наред този път. Още в 6 г.с. имах отлепяне на плодния сак и се наложи да лежа.Сега отлепянето го няма, но докторът ми каза, че плодният сак е доста голям и за това е предразположен към отлепяния и е добре да продължа още малко с лежането. Иначе за сега бебето е добре и си отговаря на седмицата  Simple Smile
Надявам се не съм ви отекчила с моята история  Hug

За предната страничка- терминът ми е 19-ти август

# 161
Мария, добре дошла и спокойна бременност!  Hug
Честито на чулите сърчицата на мъниците си! Hug
И аз не мога да ви изчета, много се пише  ooooh!, ама няма лошо де! Mr. Green

# 162
Благодаря, Дани, подобно   bouquet

# 163
Чакайте и аз да се запиша за новата темичка.Всичко е наред засега и нямам никакви оплаквания(все едно не съм бременна Grinning )Миналата седмица чух сърчицето за пръв път.Сега съм в 10г.с.термина ми е на 14 август-на 24 години,първа бременност ми е .

# 164
Привет,прекрасни бъдещи мами!Преди около месец разбрах,че съм бременна,и често се завъртам тук да хвърля по едно око.Най-накрая пиша,казвам си,докато се каня,ще стане време да раждам и язък за хубавите теми и всичко.  Joy
Пожелавам на всички тук спокойна и лека бременност и само добри новини.В петък съм на втори преглед и ще споделя повече,на първи всичко бе в норма и се видя тупкащо сърчице   food010

Ако още има шанс да се вмъкна в списъка на 1ва страничка- термин 2ри август,22 години,първа бременност.

И имам въпрос,не видях да е обсъждано някъде - контактувате ли с бебето си?Говорите ли му,пращате ли му енергия?Аз да,вярвам, че бебето отрано усеща нашите чувства и мисли,ползвам и една медитация за бременни от ютуб,действа ми много зареждащо,чувствам се като малка майка Природа.  pregnant

Общи условия

Активация на акаунт