С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 413
  • 819
  •   1
Отговори
# 210
Не  може да ми бъде "симпатично" подобно семейство.
Двата случая са съвсем различни,както и възрастта на децата.
За момиченцето разбирам,но останалото - не.

# 211
  • Fort Worth, TX
Откачена работа.Разбираемо е да го оставиш един път при супер спешни обстоятелства.Обаче да го хвърляш и да си вееш задника не го разбирам.Какво толкова има да си почива?Да не е изкопала един декар, че почивка да търси.Като не могат да гледат деца да не ги правят.

# 212
С всичко! Жената е свикнала в къща с 3 мъже и само тя да си командва. Ние сега уж не живеем заедно, а аз не мога да си изкажа мнението...представям си ако живеехме под един покрив какво щеше да бъде. А не ми се мисли като се роди детето какво ще става... не знам как да и кажа или подскажа, че вече не може да си позволява да прави така.  Naughty   #2gunfire

# 213
Не подсказвай! Кажи си! Спестява загубено време и похабени нерви. И на двете ви.

# 214
Права си, но все си мисля, че ще и дойде на акъла, че на 65 години вече трябва да се оттегли и да остави младите да си живеят на спокойствие с техните разбирания, в тяхното време.  Peace

# 215
Права си, но все си мисля, че ще и дойде на акъла, че на 65 години вече трябва да се оттегли и да остави младите да си живеят на спокойствие с техните разбирания, в тяхното време.  Peace

Дааа, беее, ти царувай половин век, пък после се откажи доброволно  Mr. Green
Нали живеете отделно, от това по-лесен начин за поставяне на граници няма. Само трябва да си последователна и категорична.

Когато ти дава съвет за нещо, кажи - Да, благодаря, ще обсъдим предложението и със съпруга ми ще решим как да постъпим  Wink Лично аз избягвам да съм груба, щото това само насажда напрежение

# 216
Грубостта е неуместна, да. И напълно излишна.

# 217
И аз съм съгласна, че няма нужда от грубости. Но съгласете се, че няма как да не издивея, като постоянно чака да излезем, за да отиде и бута навсякъде после нищо няма на мястото си. Веднъж отсъствахме за 2-3 дни и вика била изчистила хладилника. Отиваме си - всичко старо там, а новите работи годни за ядене са "изчистени" ... смешно е чак  Laughing  ooooh!

# 218
  • I want it all and I want it now.
Сменяш ключа.

# 219
  • Бургас
И аз съм съгласна, че няма нужда от грубости. Но съгласете се, че няма как да не издивея, като постоянно чака да излезем, за да отиде и бута навсякъде после нищо няма на мястото си. Веднъж отсъствахме за 2-3 дни и вика била изчистила хладилника. Отиваме си - всичко старо там, а новите работи годни за ядене са "изчистени" ... смешно е чак  Laughing  ooooh!

Нали не живеете заедно. Какво прави у вас?

# 220
Shocked Shocked Shocked

Защо и позволявате да влиза изобщо???

# 221
Защото най-вероятно апартаментът е на свеки или на сина й  Peace И, тя има ключ.
Иначе логично обяснение нямам.

# 222
То и апартаментът ,в който живеем е на родителите ми,но никой не влиза без позволение.
Нищо,че живеем врата до врата.

# 223
А защо направо не се попита въпросната свекърва дали е влизала?

Ако отговори "не" ще заявя, че ще заключвам винаги, защото "някой" влиза и не ми е приятно. Wink

Ако отговори "да", веднага ще попитам "защо?" и пак ще кажа, че не ми е приятно, ако иска нещо да каже.

# 224
Много е трудно изведнъж да се осъзнаеш като излишна в живота на детето си. Трудно се сдава короната, а още по-трудно се взема с финес. Колкото по-рано го разберете, току що прохождащи в отношенията снаха-свекърва, толкова по-лесно ще съумеете да получите корона хем от нея, хем от милото... Срещу вас стои майка, не вещица. Хубава, лоша, и тя е човек. Има навици и територии, в които вие се намърдвате. Бъдете откровени и човеколюбиви! Както вие не се сещате как се постъпва в определени ситуации, така и на нея може да й се случи. Господ затуй е дал на човека словото, за да си облекчи отношенията, не за да ги влоши. Wink

Общи условия

Активация на акаунт