С какво ви дразнят свекървите- 29

• 62 395
  • 819
  •   1
Отговори
# 240
  • София
...
На мнение съм, че ако не искаме роднините да ни се бъркат много-много, не трябва и да ги ангажираме много-много

О, да, напълно съм съгласна с това.

# 241
А, бе, дали ще каже мацката откъде е трябвало да ги вземат към 18 часа? Любопитно ми стана.

# 242
Бяхме извън града. Нямаме собствен автомобил, а и такси доста дебело ще ни излезе. На тях също им плащаме за удоволствието...не знам защо избрахме тях в интерес на истината. Мъжът ми на тях е звъннал, но някак не е нормално гостите ти да са преди детето не смятате ли?  Peace

# 243
Моята свекърва даваше мнения и мрънкаше, когато бяхме под един покрив. Период от семейният ни живот, който продължи 2 месеца. Сега живеем отделно и сме си много мили. Не ме дразни почти, е никой не е идеален, както и аз самата не съм. Пък и аз ще съм бъдеща свекърва, та понякога се поставям и на неино място.

# 244
Бяхме извън града. Нямаме собствен автомобил, а и такси доста дебело ще ни излезе. На тях също им плащаме за удоволствието...не знам защо избрахме тях в интерес на истината. Мъжът ми на тях е звъннал, но някак не е нормално гостите ти да са преди детето не смятате лиPeace

Смятам, че нейното дете е достатъчно голямо(щом е създал семейство) за да се оправи с нещо толкова елементарно само. Peace

# 245
  • където ми харесва
Marissa, нищо лично към теб, но мааалко егоистично гледаш на нещата.
А ако вие имахте гости и ти звънне свекървата, за да ти ревне, че е извън града и да ходите да я прибирате, вие с мъжа ти ще скочите ли веднага?

# 246
  • София
На мен са ми отказвали да ме карат на лекар с болно дете, а живеехме заедно. Приемам го абсолютно нормално - взех такси. Но са и ме карали, когато са имали възможност.

# 247
След време когато сина ми тръгне да създава семейство, ще ми е мило да им помагам.

Браво! 

Но няма непременно да очаквам и той да ми помага - това ще го оставя на неговите желание и съвест.

Не си мисли, че няма да очакваш. Едно  мислиш на младини, друго, когато поостарееш и те налегнат проблеми и болежки.

# 248
  • София
Бяхме извън града. Нямаме собствен автомобил, а и такси доста дебело ще ни излезе. На тях също им плащаме за удоволствието...не знам защо избрахме тях в интерес на истината. Мъжът ми на тях е звъннал, но някак не е нормално гостите ти да са преди детето не смятате ли?  Peace

Детето?!  Laughing
Ми дошло им е времето на хората да се забавляват и да не се съобразяват с "детето". Цял живот ли да го дондуркат?
Какво да кажат на гостите? "Я вие си ходете, че трябва да приберем детето"  hahaha
Или да ви питат как да си планират живота!?
Нямам думи!

# 249
  • Fort Worth, TX
Само чакате някой да каже две думи и го разкоствате ,а  после сдъвквате и изплювате.Така ги вижда нещата момичето:-)

# 250
Вникваш ли в това, което си написала ? Бъдеща майка си,
в момента очакваш бебе, ами къде си тръгнала на май.ата си в осмия месец
без кола,без пари за такси ?
Не повдигай  този въпрос пред свекърите,защото най-малкото е обидно,
а тепърва ще имаш нужда от помощ.
Защо не се обади на твоите родители ?

# 251
И защо чака до 6 часа вечерта, при положение, че още от предната нощ не ти е било добре? Можеше тая работа да се свърши още сутринта и тогава не вярвам свекърва ти да беше отказала.

# 252
Много сте интересни, значи. Все едно при такава ситуация не бихте се притекли на помощ на близки, пък дори и на приятели? Ама после, като се роди бебока, същите тия, които не са длъжни и си имат други приоритети, ще приритат да го кръстят на тях, нали? И ако се оплаче момичето тука, като нищо ще го упрекнете в неуважение.

# 253
  • София
Ами то така и не стана ясно какво му е било точно на момичето... Rolling Eyes

# 254
  • Fort Worth, TX
Ами то така и не стана ясно какво му е било точно на момичето... Rolling Eyes
Едва ли и ще сподели, след като я разчекнаха.Нормална реакция е детето независимо на колко е в нужда на помощ да потърси родителя си.Дявол го взел не са утрепали някой.

Общи условия

Активация на акаунт